• 0

    posted a message on qh's Banner Shop [High Quality] [Fast] [Affordable]
    Bump
    Posted in: Art Shops
  • 0

    posted a message on qh's Banner Shop [High Quality] [Fast] [Affordable]
    Shop is updated fully. Taking orders!
    Posted in: Art Shops
  • 0

    posted a message on Players on my server cant build or destroy blocks, why?
    A couple questions:

    Is this everywhere? Try different worlds, at least 50 blocks away from spawn, etc.

    Is there a message? What happens when they try to destroy blocks?

    Elaborate as much as possible please. The more information, the more likely I can help fix it.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Multi player LAN
    As stated above, you all need premium accounts. There may be a way to bypass it, but I'm not sure right now.
    Posted in: Discussion
  • 0

    posted a message on Do these thumbnails look good for YouTube? Any suggestions?
    I think they look pretty good. I would suggest learning a photo editing program though, if you get good at using it, it will surely become useful. I suggest Photoshop, but if you don't want to buy it or whatever, I suggest using GIMP. It's a great free photo editing tool.

    As for making it, I suggest having text stick out while keeping with the theme. Also try to keep a similar theme for all your thumbnails so your fan base gets to know it and will easily know which videos are yours.

    Source: I made thumbnails for a big YouTuber a while back.
    Posted in: Other Help
  • 0

    posted a message on Problem with GroupManager on 1.7.9 Survival Server
    Quote from BiiOtch

    Here it is, the only permission I have added in there right now is essentials.fly since I had to remove them to keep prefixes working for the time being. As far as I know, it should be correct, but the error log tells me the '-' is wrong and then when it's removed it tells me there's a space in the wrong spot.

    http://pastebin.com/yGfhh6wz

    Also, here's the Error Log from that pastebin file, if it helps any.

    http://pastebin.com/NWu7re5g

    All I did was follow the same formatting I've always used in GroupManager on previous servers. I never had any problems with it then.

    The problem is the [] on Worksmiths' permissions. That is only used when there are no permissions, so you need to remove it.

    This should work.
    http://pastebin.com/ZPqUVx9k
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on I'm being automatically kicked from my friends server, and he has no idea how to fix it...
    Okay so it seems that you get kicked right when you join the server? Do you have a minute before you get kicked or anything?

    So if you are getting kicked instantly, it is very likely that he is using a poisoned plugin. Either a plugin he uploaded, or he edited an already existing plugin. You say it's not being done via plugin, I'm just wondering how you got to that conclusion.

    What control panel are you using? Some let you carry out commands in a schedule. I would investigate the console. Check the modification dates of all the .jars of plugins and just look around for what could be happening.

    How is the kick executed? In the console it should say something about you getting kicked, can you please give me that message? If there is none, just say so.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Problem with GroupManager on 1.7.9 Survival Server
    It sounds like you messed up on formatting or something. Can you please give me your exact permissions file through http://pastebin.com/
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Server RAM Problems
    Quote from Noodlebear

    While I am in the server?

    It's actually a Bukkit feature, my bad. It would really help figure this out though, if you can put Bukkit on quickly.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Server RAM Problems
    Quote from Noodlebear

    I apologize if I was unclear. My download speed is 10 Mbps and my upload is 0.76 Mbps. I myself suspected the snapshot being the cause, because I had been running a previous server on 1.7 and it never had block lag.


    Your internet isn't the best. Type "/lag" and give me all the information from there. This should tell me if it's your internet.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Server RAM Problems
    Quote from Noodlebear

    My internet speed is the fastest I could buy, and the server machine is in my house. I am sure the lag is server side, and the server is always printing the "Can't keep up" message.

    That is not at all what I asked. I am trying to help you, please go back and reply to what I said before. If you just respond with useless information, I am not able to find the issue and help you.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Server RAM Problems
    It is most likely your internet connection. I would test your internet here: http://www.speedtest.net/ and post the results. If that's the issue, then you will need to find a way around it. Getting a better internet connection, or finding another host.

    Just to be sure, by block lag are you are sure it is server sided? There can be client lag, which is your frame rate. Server side should happen to everyone on the server, and when you destroy a block it takes a while to actually be destroyed. This means it takes a while to ping the server.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Making a subdomain
    Okay, so right now when you connect to an server, you enter the IP, or IP and port. If you do not include the port, it is automatically made 25565. Since you do not have that port, it will not work. There are two solutions for this.

    The first solution is talking to your server host, and get your port changed to 25565. Some hosts will require around an extra $1-5 a month to have your port as 25565.

    The second solution is an SRV record instead of A record. The SRV record makes it so they will not have to require the port, even though you don't have 25565. If you want to do this, simply use Google to find more information about it, and how to set it up.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Help with WorldGuard regions!
    Can you give me all the flags on the mine your having issues with, and the prison region? I'll try to find the issue.

    Here are all the WorldGaurd flags: http://wiki.sk89q.com/wiki/WorldGuard/Regions/Flags
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Whats a good anti-xray plugin
    Quote from LordShiryuu

    That link didn't work but I found that plugin. It looks pretty good. I'll have to test it out and see how it is. Thanks.

    Sorry about that. Anyway, hope it's what you want!
    Posted in: Server Support and Administration
  • To post a comment, please .