• 0

    posted a message on [1.7][Forge]Buff/Armor Bar Mods, Project Zulu: Better Overworld v1.2.8.X
    Quote from Crudedragos

    Please Copy Paste the entire error between
    [spoiler][/spoiler]
    . The ForgeModLoader-client log would also be nice.

    Could you describe what you were doing? Were there number appearing on the screen by chance?
    I changed the secondary spawn rate in the config from 100 to 25 that has stopped the crash but I am getting the numbers appearing on the screen still.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.7][Forge]Buff/Armor Bar Mods, Project Zulu: Better Overworld v1.2.8.X
    Newest version causes crash. Stack overflow error: Entity Penguin.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 1

    posted a message on DaftPVF's Mods (Treecapitator, CrystalWing, StartingInv, FloatingRuins)
    Quote from Legamir

    And you put both addon zips into the mods folder?
    Yes. I finally found some free time to investigate further and discovered that the mod LCTrees was the cause. Removed it and TreeCapitator is working as it should.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on DaftPVF's Mods (Treecapitator, CrystalWing, StartingInv, FloatingRuins)
    Quote from Legamir

    Have you also installed the newest ExtraBiomesXL? Only the newest version added the changes that made this addons work.
    Yes
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on DaftPVF's Mods (Treecapitator, CrystalWing, StartingInv, FloatingRuins)
    The new addons don't seem to work for me. I'm using forge build # 305 if that makes a difference?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Metallurgy - Putting the "Mine" back in "Minecraft"!
    Quote from Shadowclaimer

    Story of my life.
    It's all good now. Thanks for the quick fix and keep up the great work. This is my son's favorite mod!
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Metallurgy - Putting the "Mine" back in "Minecraft"!
    Quote from dsnyder74

    Hi, I wanted to pass this on. I downloaded your updated 2.1.1 and installed it, and now it seems many of the items graphics are off. I do have a couple of other mods installed tho - Rei's minimap and FinderCompass. I don't know if it's something specific to me, or somethign that warranted developer attention. So I'm posting. Also trying to attach a screenshot to demonstrate this. Forgive me if it's not attached correctly - I'm a forum newbie. Thanks.


    Me Too. Reverting back to previous version for now until fixed.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Metallurgy - Putting the "Mine" back in "Minecraft"!
    Quote from Eleongo

    i followed the instructions exactly, but when i run MC the loading screen showed for a sec and then black screen
    no crash, just black screen
    Me too! Something to do with Mystcraft?? I don't have that mod. Reverted back to previous Metallurgy versions and it works fine. Newest update does not!
    Quote from g_BonE

    even without the mystcraft mod and your mystcraft addon installed there seems to be a dependance on it:

    Description: Exception in server tick loop
    java.lang.NoClassDefFoundError: xcompwiz/mystcraft/api/symbol/AgeSymbol
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
    at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.constructMod(FMLModContainer.java:407)
    at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor2.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:69)
    at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:317)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:300)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:268)
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:124)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:69)
    at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:317)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:300)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:268)
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:81)
    at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:466)
    at cpw.mods.fml.server.FMLServerHandler.beginServerLoading(FMLServerHandler.java:80)
    at cpw.mods.fml.common.FMLCommonHandler.onServerStart(FMLCommonHandler.java:340)
    at ft.b(DedicatedServer.java:49)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:433)
    at ep.run(SourceFile:539)
    Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: xcompwiz.mystcraft.api.symbol.AgeSymbol
    at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchClassLoader.findClass(RelaunchClassLoader.java:125)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    ... 28 more
    Caused by: java.lang.NullPointerException
    at org.objectweb.asm.ClassReader.<init>(Unknown Source)
    at cpw.mods.fml.common.asm.transformers.SideTransformer.transform(SideTransformer.java:27)
    at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchClassLoader.runTransformers(RelaunchClassLoader.java:162)
    at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchClassLoader.findClass(RelaunchClassLoader.java:118)
    ... 30 more


    Please fix this !!!
    Mine crashed too but no crash error just black screen of death.I don't have Mystcraft.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on ExtrabiomesXL Universal 3.16.3 for MC 1.7.10
    Quote from ScottKillen

    Sorry. This patch was my part of future compatibility that bspkrs is working on.



    It will.



    This is the relevant part:
    2012-10-15 22:12:02 [SEVERE] [ExtrabiomesXL] ExtrabiomesXL had a problem loading it's configuration.
    java.lang.IndexOutOfBoundsException: redrock is used in terrain generation. Its id must be less than 256. (256) must be less than size (256)


    Take a look at the comments in your config file.
    Thanks for the clarification re: TreeCapitator. Will just have to wait for it to be updated to work with this.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on ExtrabiomesXL Universal 3.16.3 for MC 1.7.10
    Quote from ScottKillen

    Maintenance Update
    (build 3.1.0.e.108)
    • ‚ÄčCompatibility patch for TreeCapitator.
    Download


    I can't get TreeCapitator working at all with this patch no matter what I try!
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on List of Mods for 1.8.9
    What happened to DivineRpg mod?Forum topic disappeared!
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.2] ICBM - Missiles and Military Tech! [6,000,000+ DOWNLOADS]
    Quote from Spartan4321

    What do you mean by that?
    This mod will not work with 1.2.5. It's for 1.3.2.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    Quote from Swam_Ruan

    I'm on patch 4, but my mod_fossil.cfg is not being created...
    It's probably been created.. just not in the config folder. Waiting for a fix.. hopefully.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    Quote from Wreckage

    Every one of these mods work perfectly together its just a matter of good configs. The only problem I am having is updating the Fossil mod. Ever since P3 the config generation has been broken.
    I too have many mods installed and have had no problems getting them all to work. I have had the same experience updating th Fossil mod. The config is not generating in the minecraft config folder with P3 or P4. Prior to those patches it was ok. Please fix the config .
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    config file not generating where it should when starting minecraft from exe. on desktop or anywhere else . I have to place the exe. file into minecraft config folder and then create a shortcut to desktop to get the config file to generate in the proper place. This has been a problem occurring with patch 3 and patch 4. Prior to those patches all was well with the config.
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please .