• 0

    posted a message on EvilCraft (Open Source) - v0.10.12
    Great mod, have always loved it. I am creating myself a knew personal pack with mods that use a wide range of biome ID's, your "DegradedBiome" does it have any issues using a higher ID that what is set.
    The only reason I ask is a have had a few mods that don't like going about 127, weird I know.
    Posted in: WIP Mods
  • 1

    posted a message on Mekanism v9.4.0 - Industrial Turbines, Thermoelectric Boilers, Fusion Reactors!
    Just letting people know that the "mekanism/common/item/ItemElectricBow" error is caused via a mod called Advanced Genetics (well for me), I am building myself a pack and I was having this error, I disabled Advanced Genetics and all is fine, I even tried removing the IC2 API from Advanced Genetics with no luck, so I removed that mod and now all is fine.

    I bring this up because I have looked in a few pastebin logs people have posted with this error and a few mods they all have in common is Advanced Genetics. Seems like the Advanced Genetics mod is a little old.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Hardcore Ender Expansion v1.8.6 (700,000+ DL'S)
    I done a world reset and thought I would use ExtraBiomesXL which is fine, so I threw in Bibliocraft bibliowoods for ExtraBiomesXL and I got the "Hardcore Ender Expansion has found a defective recipe and cannot proceed" so I enabled the debug mode and Bibliowoods addon comes up with null about 500 times, with hundreds of lines (never seen so many "nulls" in my life)


    So I removed Bibliowoods addon for ExtraBiomesXL and now is all again, just thought I would let you know.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Thaumcraft 6.1.BETA26 [no longer being developed]
    Just thought I would share some random images of a new personal pack that I am putting together for myself.

    Also is anyone else having major lag in or even near a Magical Forest? I know I only have a Hex core processor and a GTX760 but still :)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers' Construct 2
    Quote from gsgregoยป

    The question here is what are you guys doing that the rest of us aren't? Because there has to be something in common to those having the issues as it is not happening to everyone who is running the tinkers.

    I have been trying to find the problem for more than a day now. It is extremely random, takes so long to test every little mod for about 20 minutes each, no more, I don't have the patience nor the time.
    So many amazing little mods out there, problem is that half of them barely work.
    The main mods like Thaumcraft, Tinkers, IC2, Buildcraft, Forestry, AE2 and what not all work fine, but having a pack with those in it is a little boring and been done to death. I might actually stop Minecraft for a while.

    Thanks for everyone's help but I can't seem to track this down...
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers' Construct 2
    Yeah mine becomes unplayable after about an hour, heaps of lag, remove the mod and my pack works perfectly.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Inventory Tweaks 1.61 (Jul 11)
    Just a small issue to report, Inventory Tweaks likes spamming the console with messages.


    [09:27:35] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.minecraft.client.gui.inventory.GuiInventory
    [09:27:35] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.minecraft.inventory.ContainerPlayer
    [09:27:42] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: aroma1997.core.client.inventories.GUIContainer
    [09:27:42] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: aroma1997.core.inventories.ContainerItem
    [09:27:51] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.minecraft.client.gui.inventory.GuiInventory
    [09:27:51] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.minecraft.inventory.ContainerPlayer
    [09:28:15] [Client thread/INFO] [FML]: InvTweaks: net.minecraft.client.gui.GuiTextField
    [09:28:15] [Client thread/INFO] [FML]: InvTweaks: successfully transformed setFocused/func_146195_b
    [09:28:15] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.techbrew.journeymap.ui.map.MapOverlay
    [09:28:23] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.techbrew.journeymap.ui.map.MapOverlay
    [09:28:47] [Client thread/INFO]: Warning: Clientside chunk ticking took 354 ms
    [09:28:49] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.techbrew.journeymap.ui.map.MapOverlay
    [09:28:49] [Client thread/INFO]: Warning: Clientside chunk ticking took 174 ms
    [09:28:51] [Client thread/INFO]: Warning: Clientside chunk ticking took 306 ms
    [09:29:44] [Client thread/INFO]: Warning: Clientside chunk ticking took 135 ms
    [09:29:52] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.techbrew.journeymap.ui.map.MapOverlay
    [09:31:01] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.techbrew.journeymap.ui.map.MapOverlay
    [09:31:12] [Client thread/INFO]: Warning: Clientside chunk ticking took 173 ms
    [09:31:13] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.minecraft.client.gui.inventory.GuiInventory
    [09:31:13] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.minecraft.inventory.ContainerPlayer
    [09:31:25] [Server thread/INFO]: Saving and pausing game...
    [09:31:25] [Client thread/INFO] [inventorytweaks]: net.minecraft.client.gui.GuiIngameMenu



    Every time Inventory tweaks does some thing when I am just standing still the game lags, I check the console and there are all of these messages, doesn't like interacting with other mods to well.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers' Construct 2
    I have a small pack, I just use the vanilla launcher with a custom profile (I have been creating packs for a long time) Tinkers Construct keeps spamming the console with the following (pastebin) at first I thought it was, that it was missing Tinkers Mech Works so I went into the modules config file and disabled the interaction (so to speak) with that mod but still no luck.

    It gets to a point where the console is using more memory than Minecraft itself because there are are thousands of these lines, in that pastebin above that is just a single long line.

    I have tried disabling mods, I use Forge 1208. Apart from that the mod works perfectly.

    Any thoughts?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Hardcore Ender Expansion v1.8.6 (700,000+ DL'S)
    I love your mod, I was also getting a crash "Hardcore Ender Expansion has found a defective recipe and cannot proceed"

    I enabled debug as you suggested and then searched for "Previous entry caused an exception" and found that the problem was with the mod Bluepower, so I removed it and went back to ProjectRed (which I prefer) and now all is good. Thanks for the advice and keep up the great work on an amazing mod.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Draconic Evolution[2.0.1.126]
    Yes I have thermal expansion installed, but I haven't used or created any of there machines.

    My world works fine after I disabled that option.

    Thanks for keeping us updated.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 1

    posted a message on Draconic Evolution[2.0.1.126]
    I also had the lag/tick problem, there is a config option that you change

    # Convert blocks from v0.9.2 to the v0.2.3+ format (set to false if you are not updating from v0.9.2 or earlier)
    B:"Update Fix"=false

    Change the above config from true to false and all should be good. I then had a screen about missing items but once I was in game everything semed fine (I am in a fresh world so I wasn't to fussed)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Draconic Evolution[2.0.1.126]
    great mod, a small crash when I right clicked on a grinder, don't know if I should post this here or over at COFH.

    Pastebin link

    I am forced to use Forge 1197 and not the recommended 1180 version because COFH moanes about it.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Thaumcraft 6.1.BETA26 [no longer being developed]
    Using the latest Thaumcraft 4.1.1.14 and forge 10.12.2.1133 (I have just noticed there is about 10 newer versions) and I seem to be getting a packet memory leak from both Thaumcraft and Bauble]

    Pastebin with a snippet from my console, the packet leak was going up rather quickly.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [Forge Multipart] ProjectRed - v4.7.0pre12.95 - 02/08/2016
    I am having major lag issues with the 1.7.2 version, game eventually crashes because it drops 1000's of ticks.
    And what is with all the volcano's. (would actually explain the lag)



    I must say most 1.7.2 mods are very buggy :)

    EDIT: And yes the pack works lag free if I remove Project Red
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.10.2/1.9.4] Blood Magic V2.1.0-65 - Updated Sept. 29
    A great mod thanks.
    Just letting you know that your mod likes spamming the console about missing textures, pages and pages of them.
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please or register a new account.