• 0

    posted a message on Rotten Flesh to Leather
    Thanks for updating! Merry Christmas :)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on bspkrs' mods (ArmorStatusHUD, DirectionHUD, StatusEffectHUD)
    Yay! Thanks for updating. I love these mods. :)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Rotten Flesh to Leather
    Yay! Can't wait :) Love this mod.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Thebombzen's Mods
    Thanks for updating AutoSwitch! Really love this mod. Can't wait for EnchantView to be updated :)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on (1.4.5) 16 Building Desert Village surrounded by Extreme Hills
    Definitely going to check this seed out! Thanks. :)

    By the way, I think I spotted the diamonds...
    Posted in: Seeds
  • 0

    posted a message on Old Seed Question
    Hey,
    I've done the same thing: loaded up an old world, tried the seed on a new world and it wasn't the same (I even recreated the world!). I copied the coordinates, but the location wasn't the same either. Maybe there's a way around this that I don't know about (anyone else?).

    + the hyphen is a part of the seed.
    Posted in: Seeds
  • 0

    posted a message on Rotten Flesh to Leather
    Quote from EpicBlargh

    Download it again. I just updated it because it apparently lost the folder some how.

    http://www.mediafire...8t5xull0m7oc9oa


    Thank you! I appreciate the fast response :) Works like it should, but the Flesh doesn't show up...



    I can deal with it though.. No need to rush :)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Rotten Flesh to Leather
    I downloaded the hardcore version and when I start minecraft I get this crash report:
    Can anyone give me advice on how to fix this?



    ---- Minecraft Crash Report ----
    // You should try our sister game, Minceraft!

    Time: 12/11/12 4:30 PM
    Description: Unexpected error

    java.lang.RuntimeException: java.lang.Exception: Image not found: /linkseyi/Flesh.png
    at ModLoader.registerAllTextureOverrides(ModLoader.java:1578)
    at ModLoader.onTick(ModLoader.java:1139)
    at EntityRendererProxy.b(EntityRendererProxy.java:21)
    at net.minecraft.client.Minecraft.J(SourceFile:604)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:534)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    Caused by: java.lang.Exception: Image not found: /linkseyi/Flesh.png
    at ModLoader.loadImage(ModLoader.java:1067)
    at ModLoader.registerAllTextureOverrides(ModLoader.java:1569)
    ... 5 more


    A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
    ---------------------------------------------------------------------------------------

    -- System Details --
    Details:
    Minecraft Version: 1.4.5
    Operating System: Windows 7 (amd64) version 6.1
    Java Version: 1.6.0_24, Sun Microsystems Inc.
    Java VM Version: Java HotSpot™ 64-Bit Server VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.
    Memory: 381841280 bytes (364 MB) / 514523136 bytes (490 MB) up to 514523136 bytes (490 MB)
    JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx512m
    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    Suspicious classes: IWrUpdater, Config, WrUpdates, ...[bspkrs.util.ModVersionChecker], [bspkrs.util.client.ColorThreshold], [reifnsk.minimap.ReiMinimap, GuiScreenInterface, GuiOptionScreen, ...]
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    ModLoader: Mods loaded: 8
    ModLoader 1.4.5
    mod_TooManyItems 1.4.5 2012-11-30
    mod_ReiMinimap v3.2_05 [1.4.5]
    mod_TooManyItems 1.4.5 2012-11-30
    ArmorStatusHUD v1.4(1.4.5)
    mod_ReiMinimap v3.2_05 [1.4.5]
    StatusEffectHUD v1.7(1.4.5)
    mod_RFLHCML Linkseyi's Modmaker v0.105: RFLHCML

    LWJGL: 2.4.2
    OpenGL: AMD Radeon™ HD 6520G GL version 4.1.11156 Compatibility Profile Context, ATI Technologies Inc.
    Is Modded: Very likely; Jar signature invalidated
    Type: Client (map_client.txt)
    Texture Pack: Default
    Profiler Position: N/A (disabled)
    Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Thebombzen's Mods
    Quote from pyr0_Maniac

    Try pressing f10 , you probably didn't toggle it yet :)


    I did. Thanks, though. The funny thing is, Autoswitch 1.4.4 still works fine for me and I installed it the same way I installed the 1.4.5 version. Oh well. Guess I'll just stick to 1.4.4 until this gets another update. :)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Thebombzen's Mods
    Hi! I 'm having a problem with the autoswitch mod. It won't switch back for some reason. I'm sure I've installed it correctly and it's not in my mods folder.

    How I installed it (please correct me if I've done something wrong):
    Installed ThebombzenAPI mod by dragging the files into my minecraft.jar > Did the same for the Autoswitch mod. I also installed the Enchantview mod BEFORE autoswitch.

    Plus, ThebombzenAPI duplicates the menus for Autoswitch and Enchantview.. is that supposed to happen?
    Any help is appreciated! I really want these nice mods to work for me :steve_wink:
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please or register a new account.