• 0

    posted a message on SURP'S VANILLA SERVER [16+][SNAPSHOT]
    tobyism
    Posted in: PC Servers
  • 0

    posted a message on [x64][1.15.X] Ovo's Rustic Pack: Redemption v1.7 WIP [Updated: 2020-02-20]
    So do any of the people that make and curate this pack know why some of us are having the texture missing problem? Or why the default pack is requiring modifications before it works for us? Is this a problem on our ends or glitch in the new way MC handles textures or what?

    Quote from daaswerd

    what "extended one" exactly? I'm having this same problem, and I don't know how to fix this :S

    On the first page of the thread one of the sections says "CTM" I downloaded that, deleted the old CTM folder in the texture pack, replaced it with that one and everythign seemed to work. it is still laggy but now I can use Optifine (previously with Optifine I was getting the texture missing problem) so that fixes most of the lag.
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on [x64][1.15.X] Ovo's Rustic Pack: Redemption v1.7 WIP [Updated: 2020-02-20]
    Quote from loardvader

    Are you useing the extended CTM, because if not, i recommend you do that


    I have no clue what the CTM is, but I deleted the old folder, added the extended one and it seems to have fixed my problems including the lag issues. So cheers about that! Make that standard or something :)
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on [x64][1.15.X] Ovo's Rustic Pack: Redemption v1.7 WIP [Updated: 2020-02-20]
    Quote from apachey

    oh... We can make non-animated pack, but you must know, that compass and clocks using animation-render system, so you decide, we can do it easily: 1) cut all animations but clocks and compass 2) cut all animations (including clocks and compass)


    Well I'm not sure. I'm not very texture pack savvy, but 3.11 works fine, 3.2 does not. The major difference I can see are those text files to define the animations. When I load it with Optifine most of the textures say 'texture missing'. i'm not sure what I can do about it, but 3.11 runs perfect, 3.2 I can barely move my head. Suggestions of anything I can do?
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on [x64][1.15.X] Ovo's Rustic Pack: Redemption v1.7 WIP [Updated: 2020-02-20]
    Love the pack and have been using it for a long long time now. I'm encountering a problem with the latest pack (3.2), the animations are murdering my computer. I can barely move on my server, is there anyway to make a slightly less animation heavy pack for people like me with old crappy comps? :) Or a suggestion on how to take them out myself would be great as well.. thanks!
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on Slime problems
    I have done everything I can find to do for a slime farm. I have used the slime chunk finder app, found different chunks, carved them out, some from 5-40 with multiple pads, some just one pad. I have lit up surrounding caves, extremely thorough in some cases and not so thorough in others. I've measured distances to make sure I'm not too close and not too far away. I've worked in the area some, afk'd in the area. At most I'll find a slime or two, but that is extremely rare. I play on an smp bukkit server that I admin, so there are no strange mods messing with spawning. I got tired of it last night and just left minecraft running, slept for 7 or 8 hours and woke up.. zero slimes. I'm within 24 blocks of the water channel to move the slimes closer so they shouldn't have despawned. All my slime chunks I know ARE slime chunks because I do catch an occasional one, but very very very rarely.

    What am I doing wrong? It is such a struggle to find slimes and I am a piston lovin' fool.

    ANY help or advice you can provide would be appreciated.
    Posted in: Survival Mode
  • To post a comment, please or register a new account.