• 0

    posted a message on Copious Dogs Mod
    Quote from sarahbe1ยป

    Just curious, what version did you download?

    It says 6.4.7
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on Copious Dogs Mod

    Is it normal that i have different patterns for dogs on my world? I figure I somehow downloaded an upcoming thing. When I put a collar on my new pattern dogs they turn black and purple.

    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on Minecraft Major Crash, everything gone!

    ---- Minecraft Crash Report ----
    // I'm sorry, Dave.

    Time: 7/20/17 12:20 PM
    Description: There was a severe problem during mod loading that has caused the game to fail

    cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.NoClassDefFoundError: net/minecraftforge/fml/common/network/IGuiHandler
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.transition(LoadController.java:163)
    at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:544)
    at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.beginMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:208)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:480)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:878)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:483)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
    Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: net/minecraftforge/fml/common/network/IGuiHandler
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Class.java:344)
    at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.constructMod(FMLModContainer.java:440)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:483)
    at com.google.common.eventbus.EventSubscriber.handleEvent(EventSubscriber.java:74)
    at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventSubscriber.handleEvent(SynchronizedEventSubscriber.java:47)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:322)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:304)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:275)
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.sendEventToModContainer(LoadController.java:212)
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:190)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:483)
    at com.google.common.eventbus.EventSubscriber.handleEvent(EventSubscriber.java:74)
    at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventSubscriber.handleEvent(SynchronizedEventSubscriber.java:47)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:322)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:304)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:275)
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:119)
    at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:513)
    ... 10 more
    Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: net.minecraftforge.fml.common.network.IGuiHandler
    at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:191)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)
    ... 35 more
    Caused by: java.lang.NullPointerException
    at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:182)
    ... 37 more


    A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
    ---------------------------------------------------------------------------------------

    -- System Details --
    Details:
    Minecraft Version: 1.7.10
    Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
    Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 147904232 bytes (141 MB) / 338247680 bytes (322 MB) up to 1060372480 bytes (1011 MB)
    JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    FML: MCP v9.05 FML v7.10.99.99 Minecraft Forge 10.13.4.1614 9 mods loaded, 9 mods active
    States: 'U' = Unloaded 'L' = Loaded 'C' = Constructed 'H' = Pre-initialized 'I' = Initialized 'J' = Post-initialized 'A' = Available 'D' = Disabled 'E' = Errored
    UC mcp{9.05} [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar)
    UC FML{7.10.99.99} [Forge Mod Loader] (forge-1.7.10-10.13.4.1614-1.7.10.jar)
    UC Forge{10.13.4.1614} [Minecraft Forge] (forge-1.7.10-10.13.4.1614-1.7.10.jar)
    UC babyanimals{1.7.10-2} [Baby Animals Model Swapper] (BabyAnimals-1.7.10-2.jar)
    UC copiousdogs{5.8.2R} [Copious Dogs] (Copious Dogs 1.7.10 v5.8.6 (2).jar)
    UE props{1.10} [Decocraft] (DecoCraft-Mod-1.7.10.zip)
    UC doggytalents{v1.9.0h} [Doggy Talents] (Doggy-Talents-Mod-1.7.10.jar)
    UC exoticbirds{1.0} [Exotic Birds] (Exotic Birds 1.7.10-1.4.2.jar)
    UC ReiMinimap{1.7.10} [Rei's Minimap] (Reis-Minimap-Mod-1.7.10.jar)
    GL info: ' Vendor: 'Intel' Version: '4.4.0 - Build 21.20.16.4542' Renderer: 'Intel(R) HD Graphics 520'

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Minecraft Major Crash, everything gone!

    (It says I'm using a modified unsupported version) I tried downloading another mod, the Exotic Bird mod and when i went back onto minecraft onto forge the game would load for a moment, then go back to the launcher and tell me that there was a problem. I decided to restart my laptop and when I went onto MInecraft the game had completely crashed told me that I could only use default settings on the default profile. I made another profile for 1.7.10 Forge and went on, all my worlds were gone. If I go to the .minecraft file my saves are still there but on the game they don't show up. What do I do? I will provide my crashlogs if needed and any other information as needed.

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Mods not showing up, in need of some assistance

    I'm using the newest Minecraft launcher but the profile I'm running is forge 1.7.10

    If that's what you're asking, I'm using Optifine jar

    i had to create my own shader folder because there wasn't one in my .minecraft

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Copious Dogs Mod

    Some sort of mastiffs would be pretty cool! As would boston terriers

    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on Mods not showing up, in need of some assistance

    Okay, so, I've spent the better half of several days trying to figure modding out and I've been successfully using a couple mods. I found a shader that I'm in love with but can't get it to work. I'm running forge 1.7.10 and downloaded 1.7.10 optifine. I put optifine into the mod folder and it won't show up. I'll be posting this in resourcepacks as well because i wasn't exactly sure where to post it. Help would be appreciated. Thank you. If requested I will put my logs up. I'm trying to figure out shaders now. I'll be using rudoplays shaders for 1.7.10 when i can

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Trouble with using resourcepacks/using optifine

    Okay, so, I've spent the better half of several days trying to figure modding out and I've been successfully using a couple mods. I found a shader that I'm in love with but can't get it to work. I'm running forge 1.7.10 and downloaded 1.7.10 optifine. I put optifine into the mod folder and it won't show up. I'll be posting this in mods as well because i wasn't exactly sure where to post it. Help would be appreciated. Thank you. If requested I will put my logs up

    Posted in: Resource Pack Help
  • To post a comment, please or register a new account.