• 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    I am getting massive lag while in villages. We are talking 1 FPS. I've read that pathing errors are to blame but changing pathing with SHIFT+P doesn't help any. Is there anything else I can do to get rid of the lag?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on HOW TO - In game map


    Thanks, I love this idea.
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Is my system being stupid?
    Quote from sknnbones »
    So I am basically out of luck? I could run XP in a VM and use 32 bit for it I guess.


    No, you can use a 32bit JVM in 64bit windows. That is exactly what I do and my game runs fine.

    Quote from pepce »
    edit: I was unaware of a java 64-bit thus I do not have it, and i dont think i need it.


    You don't.
    Posted in: Alpha - Survival Single Player
  • 0

    posted a message on Is my system being stupid?
    Quote from sknnbones »
    my 64 bit system keeps running java in 32 bit, but even after reinstalling java 64 bit it refuses to run minecraft.exe in 64 bit. is there a command or launch option to force 64 bit java?


    AFAIK, Minecraft is not developed for 64bit and won't run in a 64bit JVM.
    Posted in: Alpha - Survival Single Player
  • 0

    posted a message on Still no sound on Mac OS X. Any fix?
    Quote from MustacheBandit »
    Minecraft works great on my Macbook Pro. Are you sure its an OSX problem?


    It works fine for me in Win7 and Arch Linux. Only my MBP with Snow Leopard has the problem.

    Quote from Sallen »
    Quote from WillyDeWulfe »
    Notch posted a fix a while ago. You have to tweak your Java settings. I'm not 100% sure how this works since I just set it and forgot it, but maybe someone more knowledgeable will post the solution.

    Also, Macs rule.


    I think you are talking about increasing memory in the Java control panel to 1GB. That didn't work for me though. Apparently there are lots of things not working in Mac for now. In some computers Minecraft will work 100%, in others it crashes after 1 minute of play :sad.gif:


    Meh, oh well. If it doesn't work for me I'll just have to deal with shitting my pants when a creeper explodes behind me with no warning. This may prevent me from playing in public places :wink.gif:
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Still no sound on Mac OS X. Any fix?
    Do we have a proper solution to this yet? MC has no sound at all in OSX but all is working fine on my PC (Linux.)
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Minecraft Topographical Survey
    This isn't working for me. STDOUT is showing that it is looking in D:\Users\blah\ for AppData but only a few of my user folders have been moved to D:\. %APPDATA% points to C:\Users\blah\AppData. How can I get mts.exe to use %APPDATA% variable instead?
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on Do you Build Bases on Land or in Mountains?
    Need a "Both" option in the poll!
    Posted in: Alpha - Survival Single Player
  • 0

    posted a message on Just ridiculous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Keep in mind that many ISPs will block port 80 for incoming traffic unless you pay for "professional" service. Try a non-standard port.
    Posted in: Legacy Support
  • 1

    posted a message on Mouse Poll Rate Causing Stuttering While Turning.
    I have been getting random stuttering while turning with the mouse, especially if i turn fast or do any sort of twitch turning. I found that reducing the mouse poll rate from 1000hz to 500hz or lower completely solved this issue for me. Can anyone else with a gaming mouse reproduce this bug?

    edit: duh, forgot to mention my hardware. Logitech G9.
    Posted in: Legacy Support
  • To post a comment, please or register a new account.