• 0

    posted a message on Erm.. There's a strange noise I'm hearing, wondering if anyone knows what it is..
    Ambience. Just wait 'till you hear the shriek.
    Posted in: Discussion
  • 0

    posted a message on riding the ender dragons
    Good job :smile.gif: I'm guessing you go mos of the code from the mo' creatures pegasus or something, but you might want to change the saddle color, just a suggestion :smile.gif:
    Posted in: Screenshots
  • 0

    posted a message on wanna do a lets play?
    Do you think you could get a hamachi? It might take me a while to set up the server online without it. I can have the server Hamachi-free probably tomorrow evening
    Posted in: Let's Play (and Live Stream)
  • 0

    posted a message on wanna do a lets play?
    I am a 15 year old male, I love minecraft and I have a good knowledge of it. I ahve a private server hosted in my basement with 4GB dedicated RAM and a core2duo processor, and I'm just looking to have a good time. ht map did you have in mind?
    Posted in: Let's Play (and Live Stream)
  • 0

    posted a message on wanna do a lets play?
    I have a teamspeak server and a hamachi server. I'll play :biggrin.gif:
    Posted in: Let's Play (and Live Stream)
  • 0

    posted a message on YAY! New here and buying Minecraft today.
    Welcome :smile.gif: I promise you won't regret the money spent :smile.gif:
    Posted in: Discussion
  • 0

    posted a message on Vech's Super Hostile Server
    Hey, we're currently doing all the Super hostile series, you're free to join anytime. The Hamachi server is SurvivalIsland117. the password is 'Creeper'. The MC server is on the Killzoik-server, and the Teamspeak server is on the Cortana-AI. You MUST have teamspeak!
    Posted in: Minecraft Survival Servers (archive)
  • 0

    posted a message on Vanilla Survival Server
    MC server is on the Killzoik-server and Teamspeak is on Cortana-AI on heHamach menu
    Posted in: Minecraft Survival Servers (archive)
  • 0

    posted a message on Vanilla Survival Server
    Hey, we need some people to play with us on SI. The Hamachi sever is SurvivalIsland117 with a password of Creeper. The Teamspeak server IP you can get from hamachi, the password is also 'Creeper'. We're playing right now, so log in anytime!
    Posted in: Minecraft Survival Servers (archive)
  • 0

    posted a message on Most pointless machine ever made in minecraft
    Lol, reminds me of .
    Posted in: Videos
  • 0

    posted a message on Djarn - The Story of an Enderman
    Really good :smile.gif: I'm waiting for Chapter 3
    Posted in: Fan Art
  • 0

    posted a message on Woodland Conflict (CTF)
    Are you still working on this? If so, what's the latest version?
    Posted in: Maps
  • 0

    posted a message on [ORIGINAL][EVENT]Minecraft Hunger Games - Join and Fight! (Not just another Hunger Games Server!) ~ HELP US BUILD APPLY NOW ~
    Quote from minercraft11

    1) What is your IGN?
    Answer:SnowboardClone
    2) How long have you been playing Minecraft?
    Answer: Sinece march 2011
    3) Do you have any PVP experience?
    Answer: yes
    4) Have you ever been banned from a server?
    Answer: Never
    5) Have you ever cheated/hacked/glitched (ie. flymod or inventory editing) on a server when it's not allowed?
    Answer: nope
    6) Why do you want to be a contestant in the Minecraft Hunger Games?
    Answer: im loving the series so far and i want to combine my passion for minecraft and hunger games and you gguys have made it possible
    7) What district would you want to fight for?
    Answer:10
    8) Have you read the Hunger Games series?
    Answer: im reading them
    9) Are you willing to follow all the rules and instructions from the GameMakers?
    Answer: yep
    10) How often do you play Minecraft?
    Answer: alout
    11) Do you have a screen recorder? If so, does it have a limit? (Such as Jing Free)
    Answer: nope
    12. Do you plan on forming any alliances with other contestants?
    Answer: maybe :smile.gif:
    13. Will you be an aggressive or passive player?
    Answer: in betreen
    14) Tell us about yourself.
    Answer: well im a 16 year old attending high school i play minecraft alout and i read a big amount to.
    15) How would you rate your survivablity on a scale of one to ten?
    Answer: 8
    16) What FPS does minecraft run on you computer on average?
    Answer: high very high
    PS
    what is the ip?


    The server in't out yet
    Posted in: PC Servers
  • 0

    posted a message on Black death
    Hmmm... Maybe make it a so there's not a block you destroy to start it, it just sometimes appears randomly in stronghold chests, mineshaft chests, dungeon chests, etc. and as soon as you open a chest with the "black death" stuff in it, that's when it starts.
    Posted in: Suggestions
  • 0

    posted a message on Djarn - The Story of an Enderman
    That's quite good :smile.gif: Keep writing
    Posted in: Fan Art
  • To post a comment, please .