• 0

    posted a message on Misa's Realistic Texture Pack (UPDATED 1JUL13)
    Is it just me, or is the default Wildgrass grass now overriding the Misa grass, since you can't just refuse to copy over terrain.png (since it uses an installer now)?
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on Misa's Realistic Texture Pack (UPDATED 1JUL13)
    Quote from Kira »
    Hmmm...Misa is your name is it?

    :tongue.gif:


    I'm glad I wasn't the only one who couldn't keep thinking this. Makes me feel a little less :SSSS: -y.
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on BiomeTerrain Mod v11.2_3 (12/5) - SMP updated
    Quote from Bobthemanofkittehs~ »
    Quote from Venicus »
    Quote from Bobthemanofkittehs~ »
    Running Hey0's on Linux, can anyone give me the Parameters for the Hey0 Server batch to get BiomeTerrain working with it?

    Got it working on Windows Server, but no luck on Linux.


    How DOES one get it working on Windows, exactly? I'm not quite sure what needs what run on it. Nor even how to go about that if I knew, tragically. * :Sheep: ish*


    Edit the nogui batch file using Notepad++ or something, and change the second line to this;
    java -Xmx1024M -Xms1024M -cp BiomeTerrainMod_SMP_v11_2.jar;minecraft_mod.jar net.minecraft.server.MinecraftServer


    Obviously the Xm bits should be your RAM.
    The only issue I've found with this, is that it runs both the nogui AND the gui, which is irritating.

    But still no luck on Linux D:

    Sorry for the delayed reply, but thank you very much! That answers my question quite nicely. I simply had no idea where exactly to plug those magic lines of text into, and now I do. Much appreciated.
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on BiomeTerrain Mod v11.2_3 (12/5) - SMP updated
    Quote from Bobthemanofkittehs~ »
    Running Hey0's on Linux, can anyone give me the Parameters for the Hey0 Server batch to get BiomeTerrain working with it?

    Got it working on Windows Server, but no luck on Linux.


    How DOES one get it working on Windows, exactly? I'm not quite sure what needs what run on it. Nor even how to go about that if I knew, tragically. * :Sheep: ish*
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on [REQ] Sea Monster Mod
    For what little it's worth, I think that'd be awesome too, but I'm not sure how mobs handle swimming right now. Though I speak from ignorance, it seems unlikely you could restrict them to water alone.
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Update Mod Fixes
    Quote from Telgar »
    You can keep an eye on CreeperDaReepers One Stop Mod Shop Thread. He keeps up with all the updates to mods and does a real good job of it. Link: One Stop Mod Shop.

    I had no idea this existed. That's really helpful, thank you!
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Misa's Realistic Texture Pack (UPDATED 1JUL13)
    I would like to respectfully suggest (or echo the suggestion, if others have brought this up!) making future versions (if any, and hopefully there are!) of this texture pack a .zip file. Mcpatcher can directly incorporate the file if it's a .zip, but not if it's a .rar, which means the user has to either install "manually" or convert it to a .zip themselves. Pretty trivial in the end but it's likely to trip up people who don't quite get how it works.
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on HD texture fix [Feb22: 1.3 support, fixed compass]
    Antraxx: I'm having the same problem with the same texture pack. I find it works to do a "manual" install. I.E.: Run the patcher with no texture pack selected on 64x64, open minecraft.jar with a program like winrar or 7zip, drag and drop the texture pack contents into the .jar file. You may already know this, and I apologize if so.
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on HD texture fix [Feb22: 1.3 support, fixed compass]
    The fact nobody else has reported this problem has me a bit worried, but here goes. Regardless of whether or not I enable custom water/lava, and regardless of whether I install a texture pack, this patch as of 1.2.3 seems to set me back one version increment every time I use it. When I use it on 1.2.3, it bumps me back to 1.2.2. When I use it on 1.2.3_02, it sets me to 1.2.3_01. This is according to the version number on the title screen, at least. I have no idea of this is not the "actual" version the program is running, and no easy way to confirm that at the moment. Any ideas?

    Edit: And never mind. Resetting my Minecraft copy seemed to fix this. I'm leaving this up anyway in case by some weird chance someone else has this problem. Just let it redownload your .minecraft/bin and see if it helps.
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on Mega Man Legends Texture Mod (RELEASED)
    This is definitely good stuff! I really want to combine this with an all-subterranean world gen. Going for something like "Blame!" by Tsutomu Nihei, if anyone's read that. Survival in a completely inorganic environment. The robotic baddies look absolutely great.
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on Misa's Realistic Texture Pack (UPDATED 1JUL13)
    This is probably my favorite texture pack, but I've been having kind of a bear of a time getting it working with the new version. For some reason it breaks my ability to connect to servers every time I install it. I just get an indefinite "Connecting to server" message. Going back to a bare install, or using a different texture pack, doesn't seem to cause the same problem.

    On a more hopefully helpful note though, I want to say the flower textures aren't bad, but they look very flat and "papery", owing to the pixelation as well as the very simplified model. It's the main area I'd suggest for future improvement in my personal opinion.
    Posted in: Resource Packs
  • To post a comment, please or register a new account.