• 0

    posted a message on Animal Bikes (Added a polar bear bikes)
    Noppes, heads up looks like someone has claimed your mod as their own. http://www.planetminecraft.com/mod/animal-bike-forge-147/#comments
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Animal Bikes (Added a polar bear bikes)
    Quote from iamamodder

    has anyone made a texture pack for this mod yet

    Texture packs typically don't support custom models. There is only texture support for standard creatures (pigs,cows, etc.) at the moment. I'm sure in a year or so someone will start making support for custom textures, but I've yet to see or hear of any thus far.

    (oops, sry for double post)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Animal Bikes (Added a polar bear bikes)
    Quote from iamamodder

    does this mod work with forge

    Yes. It's posted on first page.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Custom NPCs
    Quote from tobbiusness

    if not, i'd say get as it can really help you in many situations were you can't be told what you could watch (meaning no one can explain it), if its your pc not being able to use it, bad luck. Anyway, you right click with the npc wand , then you should experiment from there.

    just to ask, has anyone else noticed the change log hasn't updated?

    There has'nt really been any dialogue from Noppes in some time. Either busy or on vacation lately.

    Btw man, just want to say that's an epic Fire Temple schematic you made. :)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Custom NPCs
    Quote from Argentdragon

    Actually, yes I am getting the FML load bar before the black screen occurs, which is what I found odd. Also I deleted both META-INF and it's still a no go. Sorry that I couldn't be of much help to your question either, I might try an older version tomorrow depending.

    Ok yeah that's a new one for me if you're getting the fml AND black screen. Never had that problem. Since you're getting the fml, I would think you're getting your forgemodloader log reports ok. If it's working, show Noppes the log via PM if the older forge version plan does'nt work out. Or bring up the issue in the Forge forum: http://www.minecraftforge.net/forum/ . gl
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Custom NPCs
    Quote from Argentdragon

    Oh I see, I don't know the answer to that since I'm not using dokucraft for those. No I'm not using optifine yet, I can't get forge to work at all. Currently I have a clean install and forge is the first thing I'm trying to install. The latest version of Forge, doesn't seem to have the changelog file in it when I downloaded it, so I'm not sure if that's what's causing it to not work? I'm not sure if I installed it incorrectly, if I did I have absolutely no idea what it is I am doing wrong, which I know is not very helpful. It worked the last time I installed it, but it's not working now.

    Yeah for some reason there's always an issue with forge when new versions of minecraft are released. I usually wait a week before updating due to incompatibility issues right when it comes out. I would just wait it out a couple days man, sorry i could'nt be more help.

    Maybe try a slightly older 1.4.7 forge version. Sometimes that works (on occasion). Since you said there's not a changelog for it (newest), it may still be in progress, and not fully complete.

    1 more quick question, are you getting the FML load bar before the black screen occures?

    And just to cover one more base. Forge has its own META-INF file. So if you deleted the META-INF and then dragged the forge files over, there will be another META-INF from the forge file, to take the place of the one you deleted. So delete it only after dragging forge over. Since you said it worked for 1.4.5, you probably already know this, but just in case...
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Custom NPCs
    Quote from Argentdragon

    Yea I actually used the very latest udpate...still nothing. As for your texture pack I believe you put it in the folder called "texturepacks" in the .minecraft folder.

    Are you using Optifine as well? If so, make sure you're dragging the forge files into the jar before optifine files. If it still does'nt work, give your forgemodloader log. If you're not getting a forgemodloader log than you installed incorrectly. Try a clean install. If that does'nt work, you may need to wait a few days for forge to fix itself. Or PM Noppes.
    You may already know all this, I'm just trying to cover the bases.

    The texture file im reffering to is not Dokucraft itself, I already have that working fine. I'm trying to figure out where to put the file that uses Dokucraft textures support for shield, scythes, daggers, ect. (basically all the customnpc mod equipment provided that is generic and crappy looking, lol), that the CustomNPCs mod provides. Here's a link to the file:
    http://www.mediafire...egzyz894184qvu2#!
    or you can find it in the first page of the forum. Clearly there are no instructions as to where it goes. Either It's too simple to give instruction, or he did'nt get around to it, but judging from the lack of response to the question, I'm guessing he just did'nt get around to it, and not many people use it yet.

    I just don't like the idea of one weapon (such as a sword) looking smooth and clean, and another weapon in another hand (such as a dagger) looking like crap, even with a texture pack. I'm a bit of a graphics *****, lol.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Custom NPCs
    Quote from Triggerslipped

    Does anyone know where I'm suppossed to place the CustomNPCsdokucraft textures file provided on the first page? In the mods folder? In the actual dokucraft texture pack somewhere? I have no idea....please help.

    I asked this question twice awhile ago and even pm'd Noppes but did'nt get an answer.


    Is it really that hard a question? no one knows? amazing...

    Quote from Argentdragon

    I was wondering if anyone could help me out? I recently decided to update to 1.4.7, however, I can't seem to get forge to work properly I guess? It'll load perfecting fine and show up and then it'll go to the Mojang logo page but cut off halfway and stay at a black screen. There's no crash report to give for this.

    I believe I'm doing it correctly, just as the installation guide said to do. I downloaded forge 1.4.7 and deleted the META-INF file and attempted to run minecraft, but it's only a black screen. I have no other mods that has been added to minecraft as of yet. Could someone tell me what I'm doing wrong? It worked for the 1.4.5, but it refuses to work for 1.4.7. Thanks for any help!

    I don't know if you're using the link Noppes provided, which he may have forgot to refresh the forge link to a newer version.
    Try this link, and download the latest universal version: http://files.minecraftforge.net/
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Custom NPCs
    Does anyone know where I'm suppossed to place the CustomNPCsdokucraft textures file provided on the first page? In the mods folder? In the actual dokucraft texture pack somewhere? I have no idea....please help.

    I asked this question twice awhile ago and even pm'd Noppes but did'nt get an answer.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Custom NPCs
    Not sure where to place the DokucraftNPCs texture support .zip. Please help.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Custom NPCs
    Not sure where to place the DokucraftNPCs texture support .zip.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Animal Bikes (Added a polar bear bikes)
    Quote from trooldanoobs

    I can't finnd the 1.4.5 version :steve_tearful: :steve_rage:

    There is no 1.4.5 version. 1.4.5 minecraft is only an update for bugs. 1.4.4 animalbikes works for 1.4.5. However, since
    Noppes is gone for a bit, it'll probabely be a minute before this is updated to 1.4.6.
    Quote from Sparky1016891

    People, don't ask for updates. It's against forum rules.

    Lol, that's the most redonkulous rule I've heard. It's perfectly normal for someone to ask, "when do you think this will be updated?", or "I'd like to see this mod updated". Some people have projects that revolve around these mods (Furthermore, in the end, those projects benefit the modder) and have a little less patience than most, It's not a crime. Hundreds of comments like these are everwhere in forums, if it was a strict rule, I'm sure people would be enforcing it appropriatly.

    P.S. Sorry about the rant, lol.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Custom NPCs
    so?

    i think noppes works on it.someone ist going to work faster if you keep poking him in the back.

    1.4.6 is just out 2 days already and people going to ask for updates!i only saw 2 or 3 mod who had updated. modmakers have lives too.

    be happy noppes updates his mod to 1.3. i saw a lot of mod drop cus they needed to total rewrite their mod for multiplayer


    keep up the great work noppes

    (Jodi850's quote)





    The guy asked a simple question. They don't know the standard time it takes to update a mod, it's why they're asking. Just give a simple answer and quit busting balls, it's annoying. What's more, It's a perfect excuse to kiss the mod maker's ass and that gets old.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Custom NPCs
    Quote from xCujox

    Hello,
    If I may start off great mod! Makes minecraft fun again and adds so many things. However i've followed your website instruction on how to add citizens to a server and it worked except for a few bugs:

    Any help would be greatly appreciated I can also get the crash errors if anyone needs them. Also just wondering if anyone else is having the same problems.


    I've experienced this problem as well, though not with this mod. I'm sure it roots to the same problem in some way though. I tried using More Swords Mod and Forge universal (updated versions of course) and the swords did'nt load in my world. However a previous version of the mod did work. Either this is a forge issue, or you've used Modloader in the past. When you "force update", not all of your past modloader information goes away, certain files will linger for some strange reason (resulting in interference with forge) and you have to reinstall Minecraft completely. The Aether comes with Modloader and I made the mistake of installing it( Uninstalled shortly after). Since then I started having this issue you raised.

    I haven't tried this myself due to laziness but I'm 80+% sure that's the problem. Fresh install of Minecraft, reinstall Forge and you should be good to go. Wipe everything clean after backing up your save.

    Also, If you'd like specifics, giving your Forgemodloader.log to Noppes would help specify the issue. Might be a simpler, yet more timely way to approach this problem.

    Hope this helps, Ciao ^_^
    Quote from xCujox


    Well I redid everything again and this time everything worked... Guess 5th time is the lucky charm :) File must of became corrupt or somthing


    Lol, grats. You must've just overlooked something minor along the reinstall process.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on More Swords Mod
    Quote from ctbruce

    HD textures are produced by a third party of Darkhax's

    Yes, I'm aware. I could've worded the sentence better.


    Quote from myserieden


    Here you go Darkhax. Sorry It to a few days.


    Lovely textures thank you :)
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please .