• 0

    posted a message on [WIP] AtmosMobs 2.0 - Re-Design Phase
    You should get some help.
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on OptiFine HD (FPS Boost, Dynamic Lights, Shaders and much more)
    Quote from FingersMeller

    Hey sp614x, how would I go about getting this to work on MCPC_PLUS?


    This is a client side mod. mcpc is irrelevant
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    Older versions of MyTownEcon did have a few DB flaws but now all economy related stuff has its own set of tables, and anything changed in the MyTown tables are done using internal MyTown methods. If you used an old version on the current db its possible there could be an issue in the db.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    Quote from TurnipTheBeet

    ill take a go at removing mytownecon to test if im still getting the problem. and legobear i havent messed with the config for mytown because it already works exactly how i like it with the default settings. most likely its what you said about the database, but im wondering if it could be caused by me moving myself between towns when i need to set a permission or claim for a town (i find it easier than using the admin commands). ill let you guys know what i find.


    Actually Lego is right about the config. If you've been updating from old versions, some config options have changed and could cause problems.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    Sounds similar to the problem above. Just to rule out any conflicts recommend removing MyTownEcon if you guys have it, I know Turnip does, and see if the problem still persists.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    Quote from floh22
    just the regular: 1 chunk requested out of which 1 was able to be claimed and 0 owned.oh also, which logging level should i set it to and where does it log to?


    Wait! I thought you said they couldn't create towns. This is the message you receive when attempting to claim plots, in which case a town has already been created.

    As for logging I'll quote a previous post

    You can enable logging for ForgePermsCBBridge in plugins/ForgePermsCBBridge/config.yml and setting loggingLevel to FINEST (case matters) that should start logging everything. I recommend not leaving it on for long as it will log all perm nodes being requested, but it should help to find out what may be causing the issue.


    I believe it just logs to the console
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    Quote from floh22

    no error. nothing. essentials /t is been changed to /bukkit in bukkit.yml so that works fine. even /mytown doesnt work. its very strange


    What message do the players receive when they attempt to create a town?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    Most likely a java 6 issue
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    not a fan of OpenJDK. I would remove it and replace it with Java JDK.
    heres the simple way to install java:

    http://m.webupd8.org/2012/01/install-oracle-java-jdk-7-in-ubuntu-via.html?m=1
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    I can also confirm that it works with 158. I'm thinking there's a conflict somewhere with a mod or plugin. I would recommend setting up a test server with no extra mods or plugins and seeing if it works. If so then start adding things one by one until you find the offending mod or plugin.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    Quote from legobear154

    Paktosan, by the looks of your log, ForgePermsCBBridge is not being loaded at all. (Its defaulting to LastResortPerms since it can't find a handler).

    2013-12-02 21:04:53 [INFO] [ForgePerms] Permission manager Forge PEX being registered
    2013-12-02 21:04:53 [INFO] [ForgePerms] Forge PEX failed to load because PermissionsEX was not found
    2013-12-02 21:04:53 [INFO] [ForgePerms] Chat manager StandardChat being registered
    2013-12-02 21:04:53 [INFO] [ForgePerms] StandardChat failed to load because PermissionsEX was not found
    2013-12-02 21:04:53 [INFO] [ForgePerms] Economy manager ItemEcon being registered
    2013-12-02 21:04:53 [INFO] [ForgePerms] Permission manager LastResortPerms being registered
    2013-12-02 21:04:53 [INFO] [ForgePerms] Chat manager LastResortChat being registered


    Looks like its still trying to be loaded as a mod. Even if its being loaded before Vault, it will still register as a permission handler, load order should have no effect.

    You can enable logging for ForgePermsCBBridge in plugins/ForgePermsCBBridge/config.yml and setting loggingLevel to FINEST (case matters) that should start logging everything. I recommend not leaving it on for long as it will log all perm nodes being requested, but it should help to find out what may be causing the issue.


    I think you missed this http://pastebin.com/XnkC8v9v

    Logging won't work because the plugin failed to load.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    Quote from Paktosan
    I´m a idiot, i had installed the bridge in mods folder...Anyway it doesn´t work in plugins folder too. It can´t find PEX.Yes, Vault is installed.Link to my Logs: https://www.dropbox....fdy1/Nc_jAKi1Ty (They are too big for pastebin)


    Not %100 but looks to me like there's a version mismatch somewhere. Also could be a corrupted download. Try redownloading the bridge plugin.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on My Mobs' and Player's bodies are Invisible
    what was the problem?
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    thaumcraft 4 isn't supported yet.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Legobear154's Mods - MyTown, aPerf, and ForgePerms
    Quote from foxyhunter

    How do I disable mytown chat??



    MyTown.cfg:
    B:FormatChat=false
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please .