• 0

    posted a message on Minecraft Tweaks
    I'm making a few little minecraft tweaks since I've got nothing to do really today. Any that you're looking for, but can't find just post them here and I'll try to do it. Please try to stay at tweaks/mini mods, nothing like new armor, mobs, etc.

    Click Here for a list of the tweaks I've already finished.
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on [WIP]Animals+ Pre-Release Available
    Quote from WolfKingAdam

    And...again, hows it coming along? :3


    I've been taking a break while I wait for some tutorials to update, can't figure out for the life of me what 2 new Integers stand for.

    I've been making a few little mods while I wait:
    http://www.minecraftforum.net/topic/544844-181-and-173-muses-mods/
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on [1.2.5] Muserae's Tweaks
    Tweaks have returned!

    Since 1.8 has been released, I'm recoding all of the tweaks I had before, with some extras :smile.gif:
    Stay tuned, I'll be updating this with new tweaks :smile.gif:

    Added More Tweaks--

    --Glass Return
    --Boat Return
    --Grass Return
    --Web Return
    --Can't Destroy Crops
    --Immune to Fire Damage and Drowning
    --Apple Drop
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [ModLoader1.7.3] Adding Custom MOBs and MORE!
    Inlanoche-

    The ModelYourname has been changed so
    head = new ModelRenderer(0, 0);

    has to be
    head = new ModelRenderer(this,0, 0);

    for every model piece.

    There's another error that I'm having that I have no clue how to fix from 1.7 to 1.8

    This is in mod_MobNameHere

                    ModLoader.AddSpawn("MobName", 4,EnumCreatureType.creature,new BiomeGenBase[] {
                                    BiomeGenBase.swampland,
                                    BiomeGenBase.forest                          
                    }); 


    I got it to fix, but the new int's that I had to add, I have no clue what they mean. The mobs aren't seeming to spawn in game, unless I just haven't been able to see them.

                    ModLoader.AddSpawn("MobName", 4, 0, 0, EnumCreatureType.creature,new BiomeGenBase[] {
                                    BiomeGenBase.swampland,
                                    BiomeGenBase.forest                         
                    }); 
    Posted in: Tutorials
  • 0

    posted a message on [ModLoader1.7.3] Adding Custom MOBs and MORE!
    Quote from _Dayanna_

    I know but I don't know where I'm supposed to put the ";". I used Eclipse but I just got it and I'm not sure how to check for errors.


    Where ever there's an error, there will be a red underline. put your mouse over that and it will give ways to fix it.
    Posted in: Tutorials
  • 0

    posted a message on [ModLoader1.7.3] Adding Custom MOBs and MORE!
    Quote from Daffxter

    any error ?





    if any error help me


    Use Eclipse, that will tell you if there are errors or not.
    Which there are a few.
    Posted in: Tutorials
  • 0

    posted a message on [ModLoader1.7.3] Adding Custom MOBs and MORE!
    Quote from _Dayanna_

    My only error from MCP is this:
    src\minecraft\net\minecraft\src\mod_Vampire.java:9: ';' expected
    AddMobs():
    ^
    Can someone help?


    You forgot a ";" on line 9 in mod_vampire.

    Use Eclipse.
    Posted in: Tutorials
  • 0

    posted a message on [WIP]Animals+ Pre-Release Available
    Quote from Zionn

    How is the updating coming?


    I have every error complete, but I have no proof if anything is spawning yet :tongue.gif:
    Notch added to integers to AddSpawn, and I have no clue what they do. I'm watching for tutorials and junk, and experimenting with different integers.
    Posted in: WIP Mods
  • 1

    posted a message on [1.8.1] Exploit fix - Login under someone else’s Minecraft account
    So everyone knows:

    This mod FIXES the exploit where people take your account. It does not TEACH/SHOW you how to take any accounts. It prevents your Minecraft account from being taken. It will help keep your Minecraft account safe from people that make Minecraft Servers just to take your account.

    Thanks,
    --Muserae
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [WIP]Animals+ Pre-Release Available
    Quote from Qtri

    mcp has been released for 1.8.1 ":smile.gif:


    Ya, I just looked. I'm working on updating it right now.
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on [WIP]Animals+ Pre-Release Available
    Quote from Qtri

    So when this well be released?


    Once MCP gets updated, then I can update it to 1.8, then it will be released :smile.gif:
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on [WIP]Animals+ Pre-Release Available
    Quote from WolfKingAdam

    rofl. Anyway, once again im really looking forward to this mod, will it require modloader and audiomod? and can i test it, pwetty please :biggrin.gif:


    It will take modloader in v1, Once MCP gets updated I will make so you need audiomod and look for some sounds somewhere. I don't use testers, Once I make a change I look to see if it works before I do anything else. Sorry :/

    Quote from PenguinHD

    this looks awesome, you should make the salamander tameable.


    A majority of the animals in Animals+ will be tameable, but if I can get custom looking blocks to work there will be a secret that I think people will find cool :smile.gif:
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on [16x][every possible version] Curse Forums Craft!
    Alright, this 502 thing is getting really ol-502 Bad Gateway
    Posted in: Resource Packs
  • 2

    posted a message on [16x][every possible version] Curse Forums Craft!
    Curse really likes this texture pack.
    They are advertising it like crazy today.
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on [ModLoader1.7.3] Adding Custom MOBs and MORE!
    Quote from InNeedOfHelp

    I did put it in the minecraft.jar file, in fact, i used the startclient.bat previously. Now, i reobf and drag them into my minecraft.jar folder and checked that everything was there.
    Result:

    As you can see, the monster is obviously not spawning(might take a while to load) :sad.gif:


    Still no texture :sad.gif:

    If someone knows how to solve this, will be rewarded with 10 truckloads of :Diamond: :Diamond: :Diamond:


    I actually had the same problem as this guy. All my mobs had their textures in the startclient.bat, and when I put them into the actual minecraft. Once I animated them, the Hyena and Gorilla both lost their texture and are now white. I've been to busy to mess around with it. I know I named the texture right, and named it right in the .java, I put it in the right folder and everything. Did it the same way I did every other mob, but it's only those 2 that are messed up.
    Posted in: Tutorials
  • To post a comment, please .