• 0

    posted a message on I can't place modded blocks in my modded minecraft server! Please help!

    Did you make sure to install the mods on the server?

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Mod Pack.

    It really depends on what it is that you guys are looking for in a modpack. Any specific game version? Or only packs on the Technic launcher?

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Traincraft

    I kind of figured that out, hehe.. thanks though.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Traincraft

    I'm kind of curious as to when the recipes for the tracks were changed. Last I knew you used regular minecraft track in a train workbench, but now it's iron and planks?

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on The Lord of the Rings Mod: Bringing Middle-earth to Minecraft - Update 34.3

    I have a question for you guys regarding mod compatibility with Tinkers Construct. While the game loads correctly with both mods installed, the bows added by Tinkers Construct don't render in 3rd person properly. Instead of showing the aiming animation, they glitch into your arm. This only happens when this mod is added, so I was wondering if anyone else had experienced this.


    I have no idea which mod is to blame for this bug/glitch though but I'm hoping if it's caused by this mod, that there might be a fix for it? If this is a known bug that I'm not aware of, please tell me, I haven't found any info on it anywhere.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Need help with weird FPS drop

    How much ram do you have allocated to the game? If there isn't enough it'll cause issues.

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods

    Asked around on TeamCoFH's discord server, if they let me show them the error, they may be able to give us more info.


    Edit: I guess not.


    I found another mod that functions the same and surprisingly, it works fine. I have a sneaking suspicion that the mods I was trying to use were based on an outdated version of TE. So no enhanced portals :(


    On the bright side though, I can continue to use a world I was ready to abandon. :)


    Thanks for the help FyreAlchemage!

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods

    Re-downloaded the mods, wiped the config beforehand, and the same thing happens.

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods

    That's the funny thing. If I run it and most of the other tech mods together, it runs fine. I had come to the conclusion before that Extra Utilities was causing the issue by being incompatible with Solar Expansion and/or Enhanced Portals 3. Yet running them together worked fine. Do you think it might be a bug in Solar Expansion maybe? (Seeing as it's an addon for Thermal Expansion) Or could it be because of the Thermal Casting addon? Also, Thermal Expansion is the latest version for 1.7.10. It's from last march as well, so I somewhat doubt they'll fix it. (But I will send in a bug report!)


    Also, I found this thread from 3 years ago with the same issue. Link


    Would deleting its config fix this do you think?

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods

    You got it, here it is:


    Link 1


    Link 2


    Hopefully that's what you need.

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods

    As in the Latest log? If so I'll have to break it up into a couple pieces.

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods

    So as the title may suggest, when I add more mods to the game it loads fine, yet I cannot open existing worlds or create new ones. The java process also keeps running in the background after quitting the game. However, if I remove said mods, everything is fine. The mods in question are Solar Expansion and Enhanced Portals 3. I have their dependencies installed. (In this case, Thermal Expansion). I have no clue what causes this behavior or how to correct it even. I also don't know of any incompatibilities between the mods. (This only happens when either of the two mods or both of them are installed).


    Here is a list of all the installed mods. Forge is the latest version for 1.7.10


    If more Information is needed, Just ask.


    Edit: I believe the issue stems from Extra Utilities and either Solar Expansion and/or Enhanced Portals 3. The game loads fine as well, so there are no crash reports to guide me. Are there any known incompatibilities between those three mods that I'm not aware of?


    Edit 2: It appears they work fine together on their own so I have no clue what else to try.



    Mods:

    Enhanced Portals

    Solar Expansion

    Big Reactors

    Brandon's Core

    Open Modular Turrets

    Loot Bags

    Draconic Evolution

    Rotten Flesh to Leather

    Mo' Villages

    Infernal Mobs

    Biome Tweaker

    Logistics Pipes

    McjtyLib

    Bdlib

    Advanced Generators

    RF Tools

    Hardcore Ender Expansion

    Flenix Roads

    Flenix Cities Core

    Project E

    LomLib

    Equivalent Exchange 3

    Simple Condensers

    Simply Jetpacks

    Magic Bees

    Smooth Bedrock

    Chisel

    Fastcraft

    Traincraft

    Forge Amidst

    Not Enough ID's

    Extra Biomes XL

    Realistic Terrain Generation

    Biomes O Plenty

    Climate Control

    Liquid XP

    Thermal Smeltery

    Buildcraft

    Mine and Blade Battlegear 2

    Ex Nihilo

    Bibliocraft

    Carpenter's Blocks

    Iv Toolkit

    Tinkers Mechworks

    Veinminer

    Tinkers Defense

    Thaumic Energistics

    Open Mods Lib

    Open Blocks

    Thermal Casting

    Thermal Dynamics

    Thermal Expansion

    Thermal Foundation

    CoFH Core

    Jabba

    Another One Bites the Dust

    Xray

    Gany's End

    Gany's Nether

    Gany's Surface

    Optifine (HD Ultra D8)

    Immibis Core

    Thaumic Exploration

    Metallurgy Core

    Metallurgy

    Buildcraft Additions

    Thaumaturgical Knowledge

    Big Doors Thaumic Equivalence

    Metallurgy Chisel

    Baublelicious

    Tinkers Construct Auto Toolstation

    Forestry

    Ender Storage

    Ender IO

    Natura

    Bibliowoods

    Twilight Forest

    Advanced Lightsabers

    Thaumic Tinkerer

    Railcraft

    Mr Crafishes Furniture Mod

    Malisis Core

    Malisis Doors

    Tinkers Construct

    World Edit

    Buildcraft Compat

    Custom NPC's

    Minefactory Reloaded

    Roadworks

    Lamps and Traffic Lights

    Ex Astris Rebirth

    Voxelmap

    Worldedit Cui

    Applied Energistics 2

    DecoCraft

    Waila

    Thaumcraft Nei Plugin

    Magical Crops

    Armor Status HUD

    ExtraTiC

    Thaumcraft

    Pam's Harvestcraft

    Extra Utilities

    Project Red (Base,Compat,Integration,Lighting,World)

    Not Enough Items

    Nether Ores

    Enchanting Plus

    Iron Chests

    Eureka

    Mantle

    Damage Indicators

    Code Chicken Core

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Best recording software for me?

    If you're happy with the performance you're getting, I would stick with what you have.

    Posted in: Let's Plays Help
  • 0

    posted a message on Whitelist and case sensitivity

    The original post is 7 years old dude, just saying.

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Spider climbing

    I've seen this done in a mod once, no reason why it couldn't be in the base game already.


    Support.

    Posted in: Suggestions
  • To post a comment, please or register a new account.