• 0

    posted a message on WorldPainter - graphical & interactive map creator/generator
    xYourFreindx okay that is weird haha, what kind of computer do you have? Also look at the edit and see if you can replicate that!

    http://imgur.com/a/ARY6q

    Mine are:
    Sager Midern Computer
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz 2.30GHz
    Memory: 16.0Gb (15.9 usable)
    OS: WIndows 7 - 64 bit
    Java: 7-u51 64 bit
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on WorldPainter - graphical & interactive map creator/generator
    Also I tried to google this error, and I came to a guy that looks like he had the same issue, and he might have found a way to get around it without having to upgrade this computer's memory.

    Also with the memory, an 8Gb computer can create 20,000^2 maps, but how would 16Gb not be able to handle 23,000?


    Here is the details I can go into:
    If you zoom in to where the meter in the left hand corner is 100m in total, and you start to slowly scroll down the screen, it will act normal, maybe going by 10 blocks down at a time.
    However, when you get near the "error", It will go from normal to "corrupt display".

    The link explains more with pictures
    http://imgur.com/a/ARY6q

    The border seems to be at 21,573 (y-axis) I am going to get a more specific number
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on WorldPainter - graphical & interactive map creator/generator
    I am also on board.

    This happened in both 1.7.1 and 1.8.5, the only two times I tried.
    It does the same thing whether you make a 23000m+ by 23000m+ yourself, or if you import a height map and increase past those markings.

    I am going to try offsetting the map, to see if it is an error with going 23000m south
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on WorldPainter - graphical & interactive map creator/generator
    Hey man, this is a great program and I have used it many times. I just upgraded to 16Gbs of RAM in my laptop, and this weird error comes up in any map above 22K, and it takes up the space beneath it.

    http://imgur.com/foT5kWT
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on PrimaCraft - LOTR themed Factions-War-RPG-PvP
    • Server Name: PrimaCraft
    • Server Locale: United States East Coast
    • Website: http://PrimaCraft.net
    • Server Address/IP: primacraft-pvp.com
    • Version: 1.7.4
    • Game Play Type/s: [PvP][Chaos][War]
    • Additional Worlds: Survival Games, Creative
      Description: This is a world based on Lord of the Rings, with a custom map, and many beautiful builds, created by very talented artists such as The Minecraft Middle Earth Team, the EpicQuestz Team, and others. But there is one goal: Rule the World!! Join the Empire at Minas Tirith and help conquer The Vampires that hold Minas Morgul, or hide in Edoras, or mine in The Mines of Moria, but when it ends, there will be only ONE FACTION LEFT!
      Rules: No enderpearls, no excessive cussing, no advertising;

    Posted in: PC Servers
  • 0

    posted a message on PermissionsEx and Factions problems
    Hello, I am trying to launch my server which is based around Middle Earth.

    There are a few issues that I am having.

    I am trying to make it where the "Evil" factions are hidden from mobs.

    I am using MobHide, and I was wondering if anyone knows how to do either the following:

    1) Permissions per Factions? Doubtful but maybe

    2) An "If-Then" kind of thing for Permissions, where "if" they are apart of these evil factions, "then" add the permission node mobhide.hidden.

    Another issue

    So I am trying to get this to work with CommandSigns, and I am trying to add a "general user" sign.

    But I don't know how to do this with PEX.
    The command is supposed to be /pex user (user) add (permission)

    My two issues

    1) how do I get that "(user)" to be ANY USER??

    2) when I try to add a PEX node like /pex user (user) add factions.create

    it says I do not have permission to create a faction.


    I know that this is a zig-zag of issues, but I do need some help!!!

    Please let me know if you need anything from me, to help you further!
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Disconnect.overflow
    Everytime I start up my server's map people that join get disconnected.

    Their screen says: End of Stream
    The Server says: disconnect.overflow

    The map was made with MC-Edit, and World Painter

    Both Client and Server are 1.3.2

    No Bukkit or Spout
    Posted in: Server Support and Administration
  • To post a comment, please .