• 0

    posted a message on High use of Bandwidth never seen

    I know but i have problem with ISPs, but it's not the problem, i'm playing since 2010, also with worst connection, and it was never a problem, and it not takes that too much internet.

    A friend that play with me, has a similar connection and it has not a problem. Then i ALWAYS played with this, but it's only from few days that it gives problem only minecraft. SO it's not internet problem...

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on High use of Bandwidth never seen

    Here is the speedtest. If i run minecraft and join in a server, the Java Process Takes more then 3,5mb


    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on High use of Bandwidth never seen
    Helo! i have a small internet connection but i never hadn't connection problem.[/p] Now i restarted with friends a vanilla server, and i have permanently the 90% of ALL bandwidth used, i reinstalled the versions a lot of times. Bot 1.13.x and 1.14.x.[/p] The server is not the problem, because the others have no worries.[/p] (I have a 7mb connection, and it's the first time that a game takes alone a 90% of that. And yes i have already checked for no process in background, and i cna confirm that it is only the Java processo of MC).[/p] So how can i solve?[/p]
    Thank you[/p]
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Minecraft 1.14.3 Lags so much

    I just reinstalled the 1.14.3 version for the third time, but it continue to uses all the bandwidth. Anyone know a solution?

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Minecraft 1.14.3 Lags so much

    No i'm sure, the world is the same, changing version it takes this lag, i have reinstalled the client 3 times, and the server gives lag only to me, and only for this version

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Minecraft 1.14.3 Lags so much

    I tried that, with 1.13.2 no connection problem, with 1.14.3 half packages lost

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Minecraft 1.14.3 Lags so much

    Hello! I have a 7mb connection, and i hadn't any problem of connection until minecraft 1.14.3.


    Now with friends, we updated our server to 1.14.3 and it takes all the bandwidth, and i have only 1 notch of connection.


    So why until 1.14.3 i haven't problem, because the java take 0,2% of internet, now with 1.14.3 it takes ALL internet and it lags?



    making a ping to google.com on a cmd, with the 1.13.2, it not has problem, no package lost, and ping before 90ms.


    With 1.14.3 in the same server, with same settings, i have only 1 peak connection, and with the CMD Ping, i lose a 20-30% of packages and i have the ping avarage of 600ms.


    Why with 1.14.3 it takes that so much lag?


    Thank you

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Ticking block entity error (v1.13.2 vanilla)

    I tried ALSO with modded! It gives the same errors. I take the vanilla save, and putted in empty forge server. If you want i gave you also the crash report from vanilla server. Are the same errors.


    I tried forge because i remember about a config file forge.cfg that has an option removeTileEntity. But now it not exists anymore

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Ticking block entity error (v1.13.2 vanilla)

    It's the same of the files posted before


    https://paste.ubuntu.com/p/rMMbthd2Yf/

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Ticking block entity error (v1.13.2 vanilla)

    yes yes it's a profile that i used in sp, i though to have deleted it. But yes i usually uses the Optifine version of 1.13.2 and now i also used the classic versions without anything, just updated.


    Now i also try to create an empty local forge server, with any mods, i have updated the map, but nothing, the same like to launch a vnailla server, or singleplayer, and same crash-report.


    PS The xray it's the old version, it's not working actually, it's only the profile name, it's the same to have a classic profile (that i tried yet).

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Ticking block entity error (v1.13.2 vanilla)

    Obviusly not. My friend forgot to make them. If we had them i was not here and i was not search for a functional solution.


    So is ther any why to recover the file? Or we need to stop to play mc again, and waiting for something better? That maybe will not exist ahahah)

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Ticking block entity error (v1.13.2 vanilla)

    Ok i'm sorry. i have uploaded it:

    https://paste.ubuntu.com/p/YwzXWGYb92/


    That's the crash that gives to all players.

    I tried to open it with Universal minecraft Editor, going on region 0,-1, then chunk 7,-11: there i have an entity -> minecraft:hopper. I Removed that, utile it gives entities: 0 instead of entities: 1 and saved. But it gives the same error too! (i have 16gb of ram, and 64bit java)

    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Ticking block entity error (v1.13.2 vanilla)

    Hello! We have a server vanilla for 1.13.2. Today when i destroyd an hopper previously positioned by a friend, the server stopped. Now each time we try to open, in multiplayer or singleplayer, it give "Server closed".


    We read that it need mcedit to fix it, but mcedit it's too old, and it stopped to version 1.12 and it not opens the files.


    So how can we fix it? I hadn't find anything on internet :(

    Thank you!



    Here is the crash report:


    ---- Minecraft Crash Report ----
    // Hey, that tickles! Hehehe!
    
    Time: 03/07/19 2.59
    XRay version: 61-1132
    Description: Ticking block entity
    
    java.lang.IllegalArgumentException: Cannot get property bmb{name=enabled, clazz=class java.lang.Boolean, values=[true, false]} as it does not exist in Block{minecraft:air}
    	at bla.c(SourceFile:95)
    	at bjw.a(SourceFile:138)
    	at bjw.Y_(SourceFile:129)
    	at axy.o_(SourceFile:1142)
    	at td.o_(SourceFile:491)
    	at net.minecraft.server.MinecraftServer.b(SourceFile:755)
    	at net.minecraft.server.MinecraftServer.a(SourceFile:681)
    	at dgh.a(SourceFile:131)
    	at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(SourceFile:584)
    	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
    
    
    A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    
    -- Head --
    Thread: Server thread
    Stacktrace:
    	at bla.c(SourceFile:95)
    	at bjw.a(SourceFile:138)
    	at bjw.Y_(SourceFile:129)
    
    -- Block entity being ticked --
    Details:
    	Name: minecraft:hopper // bjw
    	Block: Block{minecraft:air}
    	Block location: World: (125,57,-165), Chunk: (at 13,3,11 in 7,-11; contains blocks 112,0,-176 to 127,255,-161), Region: (0,-1; contains chunks 0,-32 to 31,-1, blocks 0,0,-512 to 511,255,-1)
    	Block: Block{minecraft:air}
    	Block location: World: (125,57,-165), Chunk: (at 13,3,11 in 7,-11; contains blocks 112,0,-176 to 127,255,-161), Region: (0,-1; contains chunks 0,-32 to 31,-1, blocks 0,0,-512 to 511,255,-1)
    Stacktrace:
    	at axy.o_(SourceFile:1142)
    	at td.o_(SourceFile:491)

    Posted in: Java Edition Support
  • To post a comment, please or register a new account.