• 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from Keybounce»

    Maybe not a tokamok. What's the smallest one of those?


    The regular sized tokamaks are 45 x 45 x 15. That doesn't include the space needed for the piping, preheater(s), and turbines.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)

    Toroids consume liquid nitrogen from the top and also must be charged with a van de Graff generator below. (The amount of charge doesn't matter - I use one DC engine and Van de Graff combo for each quarter of the reactor and it works fine.)

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)

    I've sometimes had issues where I had to break and replace the shaft power busses to get them to work again. Try breaking them all and see if that fixes it.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from alextarbox»

    Well I seem to have ran into another problem, not related to "user error".


    There is a major problem the hydrogen preheater failing to assemble after being built. Earlier when I managed to get it to work, I had actually torn it down and rebuilt it about 5 times (the same way each time) and it worked once. Then after deciding to move the preheater since I intend to use the one to power the 4 injectors, I ran into the same issue yet again, I've been building and tearing down and rebuilding, and this thing just will not assemble properly and form the completed shape it is supposed to.


    When I try to power it, if not in its final form, it does absolutely nothing.


    It could be another mod causing the issue but I'm not sure which one it could be.


    It only assembles if you place a specific block last, iirc. It might be the laser lens.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from Reika»

    It is the one that shows fragments.


    Specifically, click on a fragment in the tab with paper and ink in your inventory to create one of that fragment. The fragments that show up are the ones you've learned but aren't in that instance of the book.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)

    Putting the lexicon in a casting stand freezes the game for maybe 10 seconds for me too.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from BKgenerations»

    I have also run into this issue, i believe i have built the structure to exact specifications, ( Will post pic if needed) Any insight as to why i can not travel to the dimension or what could be wrong with my structure would be very helpful


    If you want help you'll need to post a picture.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)

    Crafting can only output one item, but is there no way to leave some items in the crafting table grid like when crafting using a filled bucket?

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)

    Yeah, a lot of mods have issues with that block. It's for tracking player movement with one of the Railcraft goggles, but much more often it gets in the way of blocks checking for empty space. Any issues you've ever had with Canola plants refusing to plant mysteriously should vanish too now.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from BKgenerations»

    I've recently run into a bit of a issue with Chromaticraft, I have reached end game and I am still unable to get my lumen tree to form. I've spent hours searching and trying to figure out what I have done wrong but no luck, I'm stuck any assistance to what is wrong or the fail i have committed while trying to construct this multiblock would be much appreciated

    i dont know


    Out of curiosity, do you have Railcraft installed? If so try disabling the hidden block, cause of many problems, by setting residual.heat = false in the config.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)

    Why are there two ChromatiCrafts there?

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from Nyutan»

    Any tips on getting to the final level?


    Craft a bunch of things until a fourth diamond appears in the upper left.

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from 007lord1»

    Dragonapi is causing worlds to be corrupted if you remove Dragonapi.


    When loading the world I get a message


    "The world state is utterly corrupted and this save is NOT loadable

    There is a high probability that a mod has broke the

    ID map and there is NOTHING FML or Forge can do to recover this save"


    the mods installed to cause the problem


    Forge version
    forge-1.7.10-10.13.3.1389-1710ls-universal.jar



    DragonAPI 1.7.10 v6f.jar



    loaded the world with the mods installed then removed DragonAPI to get the world corrupted.


    Known. From Reika's website: "IMPORTANT NOTICE: If you remove DragonAPI from your world without first installing an FML patch (here), your modded block IDs will become scrambled and the world will be unusable! You can remove the patch after you have loaded the world once with it installed."

    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from zemerick13»

    I believe that means you have the actual HPT blocks backwards. ( You should place them facing like you are in the second pic. IE you should be facing towards the steam line. ) If that doesn't do it, you'll need to fiddle with it some more. I'm pretty sure it building backwards is the problem, and I'm probably calling it a night here shortly so won't be able to help again soon.


    The blocks were indeed backwards, as I discovered after rebuilding the entire thing twice. Everything works now, so thanks! In other news, how much steam does each HPT actually consume and about how much does the fusion reactor output? I'm getting 8.5 GW (converted, 16m RF/t) from this single turbine and somewhere I read that a fusion reactor produces about 35.6 GW and 6k RF/t for four injectors.


    Also just got two of this error (one for each turbine I assume) upon entering the dimension with my reactor and turbines:


    Tile Entity High-Pressure Turbine @ DIM6: 35, 62, -11 is throwing class java.lang.NullPointerException on update: null []

    Posted in: Minecraft Mods
  • 1

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from odin_walhall»

    I think there is then undermined me a small error. Where I have the versions reversed. But that's not the problem. I've seen it all again after and the correct versions are all in the folder I have left all mods in it. The error is still the same.


    http://pastebin.com/1w42dHW6 the crash log


    thx



    DragonAPI looks fine now but RotaryCraft and ReactorCraft don't. Try redownloading those two.


    Quote from zemerick13»

    ...that looks completely backwards. The steam injectors are on the back side where the steam line puts the steam in. ( Hence steam injector. )


    Can you show a pic of it not formed?


    I built it from this diagram. For some reason the multiblock forms so that the large end is where the steam injectors are though.


    Here's the multi block unformed and reformed. Note that the last two pictures are from the exact same POV.

    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please or register a new account.