• 0

    posted a message on Unable To Join Servers :(
    I just followed all the instructions for reinstalling from the link, but I regret to inform you that it had no effect. I still have the exact same problem, unfortunately.
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Unable To Join Servers :(
    I really do hope someone can help me, and I apologize in advance if this already has 100 threads or is a really stupidly easy fix.

    For some reason as of late I haven't been able to join any Minecraft SMP server. It says "logging in..." for several minutes, until it eventually gives up and tells me "timed out". I have tried with multiple servers, with the exact same problem occurring.

    The only mod I had installed before was Zan's Minimap Mod (not the modloader version, the one before that, v0.9.6 I believe it was). I redownloaded everything (both by deleting the "version" file and by forcing update from the launcher), but to no avail.

    I believe the problem started when the minecraft.net server went out a while ago, and even after I was able to play Minecraft without getting "unable to connect to minecraft.net", I still wasn't able to play SMP. I can play singleplayer survival with no problems.

    If you can fix my problem I will create a new religion worshipping you, and you will have a thousand subjects at your command.
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on The "Something Else" Notch Included
    Tooltips, also, I think. :Pig:
    Posted in: Survival Mode
  • 6

    posted a message on [x16] ShortStuf7's Clean Design Pack (v4.0!) - Full 1.6.x Support!
    I like it. It's...

    clean. :Pig:

    Also, nice screenshots. Don't get enough really good shots around here of texture packs.
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on Sound problem
    This exact same thing has happened to me, unfortunately. I played normally for about half an hour, went and ate breakfast, came back, and I was unable to turn on music or sound effects. I do believe that this definitely happened to me before, and I think it'll fix itself eventually.
    Posted in: Legacy Support
  • To post a comment, please .