• 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    I have a Norman Farming village that some how quit the construction of their second pig pen. The female villager goes to the Manoir and stands there saying how she is collecting materials. I tried to buy all the wood from them to see If I could reset constuction but it didn't help. So now the farming village is stuck in its growth.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Mo' Creatures - v12.0.0 for Minecraft 1.12.1!! Now Opensource!!
    Quote from Rolin_Decair

    Did you make sure you put the GuiAPI in the coremods folder, not the mods folder?

    Edit: Also, Forge should have it's own META-Inf folder. You delete the first one, but make sure you leave Forge's there when you copy it over.


    Ok, I just found that out, I deleted that META-INF in forge so I reinstalled it, and I moved GuiAPI to core mods
    Thanks for the help.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Mo' Creatures - v12.0.0 for Minecraft 1.12.1!! Now Opensource!!
    Quote from KoffeeKup

    I am currently trying to install mo creatures. I have Installed both the GuiAPI and the CustomMobSpawner but when every I play the Mo'Creature's zip into the mods folder I get a black screen. I thought I deleted the META-Inf folder. I'll double check right now.

    Just Checked, Its not there. So what could be causing the black screen? Did I install Mo'Creature's incorrectly? The only other mods I have are Mod Loader and Plenty O Biomes.


    I have Forge as well. I forgot to mention it as its pretty straight forward. Everything installed ok except Mo'Creature's
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Mo' Creatures - v12.0.0 for Minecraft 1.12.1!! Now Opensource!!
    I am currently trying to install mo creatures. I have Installed both the GuiAPI and the CustomMobSpawner but when every I play the Mo'Creature's zip into the mods folder I get a black screen. I thought I deleted the META-Inf folder. I'll double check right now.

    Just Checked, Its not there. So what could be causing the black screen? Did I install Mo'Creature's incorrectly? The only other mods I have are Mod Loader and Plenty O Biomes.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on ExtrabiomesXL Universal 3.16.3 for MC 1.7.10
    I have tried to properly install this mod with the technic pack for almost 2 days. Its driving me insane. Could any of you nice people explain the process of installing extrabiomes in with the technic pack? I got millenaire to work, but can't seem to get this one too.

    Nevermind! I figured out the issue, It seems i forgot to extract the files in the zip folder, woops :P
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on ExtrabiomesXL Universal 3.16.3 for MC 1.7.10
    Quote from Annysia

    I have a seed that has a savanah fairly close to the spawn point. (660m away using Rei's map) The seed is -7104125321550198153. The map coordinates for the savannah are +353.05, +307.23, 65.62. It is next to a huge red rock area and a massive volcano, so if you see either of those showing up on your map you know you are heading the right direction.


    Thanks, this will help in determining if installation was successful, I just can't figure out how. :C
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on ExtrabiomesXL Universal 3.16.3 for MC 1.7.10
    I'm having some problems installing the mod on the technic pack. I think I just need to drop this mod into the mods folder in the technic launcher fill labeled "mods". I've done that but I'm having a hard time verifying it actually worked.

    I have found a few mods that show how to make it work in vanilla minecraft but non on making it work with technic pack.

    Anyone have any experiance getting this mod to work with technic pack? And does anyone know of a good world seed to test this mod on so I can quickly find a savanah or glacier so i know I've done it right? Thanks for any help.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    I'm getting the error in tileentitybuilding.updateentity thing. I didn't have a problem until just now, the game was running just fine yesterday but now I'm getting this error. Could it have something to do with a strange mish mash of blocks that kind of looks like a failed village near my spawn point?

    This is just really weird because I just started happening when everything was fine last time I played. Not ruining the game, just annoying to see infinite number of error messages.

    Here is one of the first errors in the millenaire file

    2.1.4 27-01-2012 03:53:45 ERROR: MLVillager: Roland Ingmar: Villager MLVillager at -6/60/-26: not found House!
    2.1.4 27-01-2012 03:53:48 MAJOR: null: Loading language: en
    2.1.4 27-01-2012 03:53:48 ERROR: QT: example: Couldn't find a valid label for example_0_ in either en or en
    2.1.4 27-01-2012 03:53:48 ERROR: QT: example: Couldn't find a valid description for example_0_ in either en or en
    2.1.4 27-01-2012 03:53:48 ERROR: QT: example: Couldn't find a valid descriptionrefuse for example_0_ in either en or en
    2.1.4 27-01-2012 03:53:48 ERROR: QT: example: Couldn't find a valid descriptionsuccess for example_0_ in either en or en
    2.1.4 27-01-2012 03:53:48 ERROR: QT: example: Couldn't find a valid label for example_1_ in either en or en
    2.1.4 27-01-2012 03:53:48 ERROR: QT: example: Couldn't find a valid description for example_1_ in either en or en
    2.1.4 27-01-2012 03:53:48 ERROR: QT: example: Couldn't find a valid descriptionrefuse for example_1_ in either en or en
    2.1.4 27-01-2012 03:53:48 ERROR: QT: example: Couldn't find a valid descriptionsuccess for example_1_ in either en or en
    2.1.4 27-01-2012 03:53:48 MAJOR: null: Language loaded: en. Wand name: Summoning Wand

    Here is the second:

    2.1.4 03-02-2012 18:17:06 MAJOR: ruinedfarm_0 at -16/65/256/2/1 null: Speak: Error in TileEntityBuilding.updateEntity(). Check millenaire.log.
    2.1.4 03-02-2012 18:17:06 ERROR: ruinedfarm_0 at -16/65/256/2/1 null: Exception in TileEntityBuilding.onUpdate():
    2.1.4 03-02-2012 18:17:06 Exception, printing stack:
    2.1.4 03-02-2012 18:17:06 java.lang.NullPointerException
    at MLBuilding.updateTownHall(MLBuilding.java:4417)
    at MLBuilding.updateBuilding(MLBuilding.java:4031)
    at mod_Millenaire.OnTickInGame(mod_Millenaire.java:521)
    at ModLoader.OnTick(ModLoader.java:1131)
    at EntityRendererProxy.b(EntityRendererProxy.java:16)
    at net.minecraft.client.Minecraft.x(SourceFile:742)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:662)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    I keep finding villages the have (Inactive) Next to their name. Even when I get close. In fact I'm standing right where a village should be and there is nothing. What do I do to fix it? Its never happened until now.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    I accidentally punched a baby pleuriosarus... :sad.gif: Will it ever do anything but run from me now or will I need a new one? I can't seam to feed it or its friend fish. :ohmy.gif: Anyway it would be nice if dinosuars could forgive you if you feed them food... I lost lots of dinosaurs because they walked in front of my mighty fist...
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.5.2] FiniteLiquid v5.93
    I have something really funny to report. My water mod has been having issues like ocean block not filling and the like but I have been getting weird world generations. For example, I had a ravine cut through a bay, but instead of filling it I have a wall of water on only one side. Another strange thing that happened was that a vanilla water source periodically changed to a finite water spring and filled up a cavern almost to the top while I was inside. I stopped it up with dirt. Figuring I would have to pump it out I tried to dig my way out. For some strange reason, the water had properties of the ocean water after it was stopped up. The water also won't fill in spaces occupied by other liquids unless emptied with a bucket.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [V1.6.2] Xie's Mod
    Quote from Xie


    YogsCast did a review of my mod? :tongue.gif: Was this the one where they reviewed it as part of the Technic pack last year, or a more recent one? :tongue.gif:

    Also I updated to 1.1 ages ago... as indicated in the OP and in the thread title... :3


    It was the older one but i hadn't seen it.

    I need to read the OP more carefully so I don't embarrass myself any more. :biggrin.gif:

    Anyway keep up the good work!
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [V1.6.2] Xie's Mod
    I just watched the yogscast review of your mod. Its 3:25 in the morning where I live and now I'm actually hungry from watching Simon making guacamole and Sammichs. I really can't wait for you update to 1.1.0.
    Keep up the wonderful work! I will never have to eat a dry pork chop again!

    Also, could you add hot sauce? I don't know if it's in there but adding a few kinds of peppers like bell, jalapeno, chilli, and cayenne would make my game so much more appetizing. Black pepper would be nice as well.

    Don't know why but I love the idea of cooking in minecraft. It just fits with rugged adventuring and creeper slaying.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    I just want to say awesome job. I'm having so much fun with this mod. I now have a nautilus swimming around in my bath and several eggs.
    By the way can you command stegosaurus? And can dinosaurs breed or will I have to keep making eggs with DNA?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    I just hatched two stegosauri and they aren't making any sound. I'm sure I have audiomod installed.
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please or register a new account.