• 0

    posted a message on PLASMACRAFT 0.3.5 BETA - The Legacy Continues! {10/8/2014}
    Quote from Malkierian»
    Hey guys! Sorry it's been so long since I even posted in here. I've had a lot going on the past year and a half since the last version came out, and Plasmacraft (and almost all things electronic and/or gaming) were dropped by the wayside for a while. I flat out didn't even want to program anymore period for an extended length of time.

    However, with that being said, I am happy to announce that I am well into a port into 1.7.10 right now. I have it running, though it's missing quite a few things that were working in 1.5.x. It is actually a lot further along than when ottoguy tried to update it himself a while back though (thanks for trying, by the way!). I have to work out the multiblock ore stuff (interestingly, once I got the textures in the right place for ForgeGradle, the glowcloth ones worked just fine, but the ores didn't at all).

    Speaking of which, I have to ask, since the block IDs are non-existent now, do you guys think I should move those out of metadata format and just have them be their own blocks again, like vanilla's ores? I'm inclined to do so, as that will make it easier to manage in the long run.

    Long story short, I'm back, and though I don't know how long it will take me to get a fully working port going (back to 1.5's standards, and hopefully better), I am determined to make it work this time.

    Sounds great; this was one of my favorite mods from the old beta days! Any chance we might see a version of this for 1.7.2 as well?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.16.1] AtomicStryker's Infernal Mobs - Diablo Style Modifiers
    So I'm trying to use this mod in conjunction with a bunch of other mods, and everything works great...until I try to edit the config file for this mod. I'm trying to add items from other mods that I have installed as possible drops from infernal mobs. I followed the format for the vanilla items and just put a comma followed by the item ID name for what I'm trying to spawn. When I go to test whether or not the item will work, I find that killing the mob that is supposed to drop it simply freezes it and every other mob in the game while the rest of the game continues to run just fine. It's quite a strange sight. Is what I'm trying to do possible or is it having issues because I'm trying to do something that I'm not suppose to? Any help would be appreciated. Thanks.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on I got this error...help?
    Thanks Xaxis. The mod that causes the problem is IndustrialCraft, i can add other mods, but as soon as i add Industrial, it crashes. It isnt using the same class file as my other mods or anything, and i have plenty of sprites and block ids thanks to minecraft extended. I will try deleting my jar and redownloading some stuff again though, like you said.
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on I got this error...help?
    Anyone? I really need some help here.
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on I got this error...help?
    Mods loaded: 7
    ModLoader Beta 1.6.6
    mod_Millenaire Millénaire 0.7.8
    mod_MCExtended 1.6.6
    mod_NewApiTest 1.4_01
    mod_TooManyItems 1.6.5 2011-05-28
    mod_Nether NetherCraft v1.8 for Beta 1.6.6
    mod_BetterWood PremiumWood v13.1 for Beta 1.6.6

    Minecraft has crashed!
    ----------------------

    Minecraft has stopped running because it encountered a problem.

    If you wish to report this, please copy this entire text and email it to [email protected]
    Please include a description of what you did when the error occured.



    --- BEGIN ERROR REPORT 5eb52a50 --------
    Generated 6/15/11 5:34 PM

    Minecraft: Minecraft Beta 1.6.6
    OS: Windows Vista (x86) version 6.0
    Java: 1.6.0_24, Sun Microsystems Inc.
    VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.
    LWJGL: 2.4.2
    OpenGL: GeForce 6150SE nForce 430/PCI/SSE2/3DNOW! version 2.1.2, NVIDIA Corporation

    java.lang.RuntimeException: java.lang.ExceptionInInitializerError
    at ModLoader.addMod(Unknown Source)
    at ModLoader.readFromClassPath(Unknown Source)
    at ModLoader.init(Unknown Source)
    at ModLoader.AddAllRenderers(Unknown Source)
    at tc.<init>(tc.java:60)
    at tc.<clinit>(tc.java:9)
    at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:312)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:683)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    Caused by: java.lang.ExceptionInInitializerError
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
    at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)
    at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
    at ModLoader.addMod(Unknown Source)
    ... 8 more
    Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: Slot 215 is already occupied by [email protected] when adding [email protected]
    at un.<init>(Unknown Source)
    at un.<init>(Unknown Source)
    at BlockMiningPipe.<init>(Unknown Source)
    at mod_IndustrialCraft.<clinit>(Unknown Source)
    ... 15 more
    --- END ERROR REPORT a8d6985d ----------


    The conflicting block IDs dont matter, its the first cause I don't understand.
    Posted in: Legacy Support
  • To post a comment, please or register a new account.