• 0

    posted a message on having issues with starting a minecraft forge server, please help.

    There is an error with the mod "ShapeShifterZ".

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Need Someone To Port Mods
    Quote from Super_Ultra»

    Do you know anyone that can?


    You could ask in the Modification Development section here.
    Posted in: Requests / Ideas For Mods
  • 0

    posted a message on Need Someone To Port Mods
    Quote from Super_Ultra»

    can't you directly port them to 1.10.2


    Unfortunately I cannot, but I hope you can find someone who will.
    Posted in: Requests / Ideas For Mods
  • 0

    posted a message on Need Someone To Port Mods
    Quote from Super_Ultra»

    I specify 1.10.2 because of its items and blocks, I am also currently making a map for Breaking Bad which makes it perfect. Here are the mods:

    Herbalore = 1.6.4
    Crystal Meth Mod = 1.6.4
    Mr crayfishes furnitrure 4.1.5 = 1.12.2
    hbms nuclear tech mods 1.0.27 = 1.7.10
    MC-1.8-DrugMod-1.0.1 = 1.8
    MrCrayfishs-Device-Mod-1.12.2 = 1.12.2
    Psychedelicraft-1.5.2 = 1.7.10


    Porting from 1.6 and 1.7 to 1.8 is difficult from what I've heard, but porting from those to 1.10 would be... a bit worse. If those mods don't have 1.10.2 versions (check all the versions of the mod, they may work for 1.10), then try a different version of MC. There are mods that add certain blocks from modern Minecraft versions into older ones, you just have to find them.
    Posted in: Requests / Ideas For Mods
  • 1

    posted a message on Need Someone To Port Mods

    Detail the names of the mods and the versions of the game they are for. And, why specifically 1.10.2?

    Posted in: Requests / Ideas For Mods
  • 0

    posted a message on Ender Scrolls Craft: Bringing Skyrim to Minecraft!

    Move this to the WIP Mods section, as this is not anywhere near complete.

    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods

    Then I honestly have no idea what could work. Hopefully someone else will help you with this, because this goes beyond my knowledge as I have never encountered this specific issue before.

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Shaders OptiFine didn't work. Take a look.

    What graphics card do you have? If it is an integrated chip, Shaders will not work properly, if at all.

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods
    Quote from TRen208»

    That's the funny thing. If I run it and most of the other tech mods together, it runs fine. I had come to the conclusion before that Extra Utilities was causing the issue by being incompatible with Solar Expansion and/or Enhanced Portals 3. Yet running them together worked fine. Do you think it might be a bug in Solar Expansion maybe? (Seeing as it's an addon for Thermal Expansion) Or could it be because of the Thermal Casting addon? Also, Thermal Expansion is the latest version for 1.7.10. It's from last march as well, so I somewhat doubt they'll fix it. (But I will send in a bug report!)


    Also, I found this thread from 3 years ago with the same issue. Link


    Would deleting its config fix this do you think?


    It would be good to try.
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Thaumcraft 6.1.BETA26 [no longer being developed]

    I made a couple videos (more coming) to help people get into the new Thaumcraft 6. First one explains how to get into it and a few tips on how to get past some sticking points.The second shows the Alchemy branch. I hope these are helpful and people enjoy them.



    -snip-

    These are very helpful videos, thank you for taking your time to make them.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods
    Quote from TRen208»

    You got it, here it is:


    Link 1


    Link 2


    Hopefully that's what you need.


    This log is extremely long... but from what I gather Thermal Expansion is the mod that is causing the error. Report this to the mod developer, as the error is one to do with the code of it. Here is the error.


    java.lang.IllegalArgumentException: Equal objects must have equal hashcodes. During rehashing, Trove discovered that the following two objects claim to be equal (as in java.lang.Object.equals()) but their hashCodes (or those calculated by your TObjectHashingStrategy) are not equal.This violates the general contract of java.lang.Object.hashCode(). See bullet point two in that method's documentation. object #1 =class java.util.Arrays$ArrayList id= 1018264986 hashCode= 8632 toString= [cofh.thermalex[email protected]492824093{m:9, i:[email protected], v:4467}, cofh.thermalex[email protected]1220551730{m:0, i:[email protected], v:12}]; object #2 =class java.util.Arrays$ArrayList id= 1721291157 hashCode= 8323 toString= [cofh.thermalex[email protected]1374829937{m:9, i:[email protected], v:4467}, cofh.thermalex[email protected]863979100{m:0, i:[email protected], v:12}]

    at gnu.trove.impl.hash.TObjectHash.buildObjectContractViolation(TObjectHash.java:464) ~[TObjectHash.class:3.0.3]
    at gnu.trove.impl.hash.TObjectHash.throwObjectContractViolation(TObjectHash.java:448) ~[TObjectHash.class:3.0.3]
    at gnu.trove.map.hash.THashMap.rehash(THashMap.java:403) ~[THashMap.class:3.0.3]
    at gnu.trove.impl.hash.THash.postInsertHook(THash.java:388) ~[THash.class:3.0.3]
    at gnu.trove.map.hash.THashMap.doPut(THashMap.java:178) ~[THashMap.class:3.0.3]
    at gnu.trove.map.hash.THashMap.put(THashMap.java:145) ~[THashMap.class:3.0.3]
    at cofh.thermalexpansion.util.crafting.SmelterManager.addRecipe(SmelterManager.java:328) ~[SmelterManager.class:?]
    at cofh.thermalexpansion.util.crafting.SmelterManager.addRecipe(SmelterManager.java:526) ~[SmelterManager.class:?]
    at cofh.thermalexpansion.util.crafting.SmelterManager.addOreToIngotRecipe(SmelterManager.java:431) ~[SmelterManager.class:?]
    at cofh.thermalexpansion.util.crafting.SmelterManager.addDefaultOreDictionaryRecipe(SmelterManager.java:353) ~[SmelterManager.class:?]
    at cofh.thermalexpansion.util.crafting.SmelterManager.addDefaultOreDictionaryRecipe(SmelterManager.java:411) ~[SmelterManager.class:?]
    at cofh.thermalexpansion.util.crafting.SmelterManager.addDefaultOreDictionaryRecipe(SmelterManager.java:363) ~[SmelterManager.class:?]
    at cofh.thermalexpansion.util.crafting.SmelterManager.loadRecipes(SmelterManager.java:269) ~[SmelterManager.class:?]
    at cofh.thermalexpansion.ThermalExpansion.loadComplete(ThermalExpansion.java:202) ~[ThermalExpansion.class:?]
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_131]
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.handleModStateEvent(FMLModContainer.java:532) ~[forge-1.7.10-10.13.4.1614-1.7.10-universal.jar:?]
    at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor3.invoke(Unknown Source) ~[?:?]
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at com.google.common.eventbus.EventSubscriber.handleEvent(EventSubscriber.java:74) ~[guava-17.0.jar:?]
    at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventSubscriber.handleEvent(SynchronizedEventSubscriber.java:47) ~[guava-17.0.jar:?]
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:322) ~[guava-17.0.jar:?]
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:304) ~[guava-17.0.jar:?]
    at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:275) ~[guava-17.0.jar:?]
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.sendEventToModContainer(LoadController.java:212) ~[LoadController.class:?]
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:190) ~[LoadController.class:?]
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_131]
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at com.google.common.eventbus.EventSubscriber.handleEvent(EventSubscriber.java:74) ~[guava-17.0.jar:?]
    at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventSubscriber.handleEvent(SynchronizedEventSubscriber.java:47) ~[guava-17.0.jar:?]
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:322) ~[guava-17.0.jar:?]
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:304) ~[guava-17.0.jar:?]
    at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:275) ~[guava-17.0.jar:?]
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:119) ~[LoadController.class:?]
    at cpw.mods.fml.common.Loader.initializeMods(Loader.java:745) ~[Loader.class:?]
    at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.finishMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:311) ~[FMLClientHandler.class:?]
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:552) ~[bao.class:?]
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:878) ~[bao.class:?]
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148) ~[minecraft.jar:?]
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_131]
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_131]
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135) ~[launchwrapper-1.12.jar:?]
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) ~[launchwrapper-1.12.jar:?]

    You could try updating your version of Thermal Expansion (if there is a later version). Have you tried running the mod by itself, of course including its dependencies?

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on crash report

    It would be helpful if you gave more information than just the crash report. As for this crash itself, the Analyzer in the Fossil/Archeology mod cannot be loaded properly. Perhaps try updating the mod, if there are later versions for that version of Minecraft.

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods

    Whichever log is most recent.

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Optifine problem.
    Quote from Roger9»

    Im having a huge problem with optifine.


    I bougth a new computer, so i go to http://optifine.net/downloads and i download the version that i need, but when i download it, its downloads a winrar archive that i cant install. Any ideas?


    (sorry, my english sucks.)


    For Winrar archives, use an archive opening program, such as 7Zip.
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Worlds fail to create or load after installing mods

    Could you post the complete log you get whilst running the game and attempting to create/load a world?

    Posted in: Mods Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.