• 0

    posted a message on My Modded Server's Modded Block Placing Isn't Working! Help Please!
    Quote from grimallq»

    You installed it with the installer, yes.


    Which file do you use to start the server? Exact name. What did you put in the batch script?


    Because, again, after installation there will be 2 jar files in the server's root directory.


    minecraft_server.1.7.10.jar <- the bundled vanilla Minecraft server file from Mojang


    forge-<long version number here>-universal.jar <- the actual Forge server launcher


    And, AGAIN, everything you said so far, rather obviously tells us that:


    You are running "minecraft_server.1.7.10.jar".


    Then, yes, we are using the minecraft_server jar but we can't use the forge jar because every time we try to open it nothing happens.

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on My Modded Server's Modded Block Placing Isn't Working! Help Please!
    Quote from grimallq»

    So humor us. Are you using the minecraft_server jar to start it, or the forge_universal jar?


    Because the minecraft_server jar is the bundled vanilla server file that forge (obviously) needs to make a modded server.


    Everything you said so far points to you starting with the vanilla file.


    We started with a file from forge. (1.7.10 - recommended - installer)

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on My Modded Server's Modded Block Placing Isn't Working! Help Please!
    Quote from Basword»

    Do you ALSO have the mod in your mods folder?

    Also can you show us what happens?


    Yes, I have the mods in my mods folder and the server mods folder.

    The Blocks are just simply disappearing from my inventory and the world.

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on My Modded Server's Modded Block Placing Isn't Working! Help Please!

    Unrealated stuff that I typed earlier but doesnt matter now

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on My Modded Server's Modded Block Placing Isn't Working! Help Please!

    I've tried putting the .cfg's in the config folder in the server folder, created a .bat file, put the mods in the server's mod folder, put the mods in my mod folder, the server works just fine other than the modded blocks disappearing, no lag or glitches, all of the vanilla items can be placed, and everyone who is trying to play have all of the correct mods and they are all in the mods folder in .minecraft. It IS a modded server. I got it from forge.


    (Sorry to the people who don't think about the basic things but I'm pretty sure at least one person would have given a simple answer so I am trying to avoid that)


    Thanks,

    CaptainEagle1

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Twilight Forest Green Thorns
    Does anyone know how get green thorns? I can't seem to figure out how to complete the Thornlands biome other than that and nobody has seemed to know how. If you have any idea please let me know.
    Posted in: Mods Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.