• 0

    posted a message on Skeleton's are overloading my server
    Ok so it turns out that there is a hole in the world that was not there before. Its about 20x20 and it goes straight through the world. The massive bugging out was the mobs spawning and getting caught in the dark. Any clue how to fix it?



    Cheers
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Skeleton's are overloading my server
    Ok so I got my buddy to log in and he had no issues. No mobs spawned and the server was smooth. UNTIL he went over to the area I was at. At which point he got kicked and the server went mental again.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Skeleton's are overloading my server
    Mob spawning is already off :(
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Skeleton's are overloading my server
    Hey guys. I just was on my server and all was good. Suddenly I got kicked and the server calls have gone off the charts.

    Apparently it's all because of a few skeletons. As the same message tends to repeat with slightly different coordinates

    [SEVERE] Wrong location! to['Skeleton'/566, l='world', x=577.51, y=57.00, z=189.50]
    2013-07-02 21:57:34

    I can not do anything to the server and can barely close it. I tried turning off the mobs but that hasn't worked.

    Please help. This was on 1.6.1

    Cheers, Brrnout
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on [1.12.2]Affinity HD Resource Pack - x64, x128, x256, x512, x1024
    Wow this pack is amazing! I can't wait to download when I get home from work!

    I presume the skies in those picture are not part of this? I saw a link, but it appears broken. Those skies and those bricks are amazing! If you can link me to the better skies this would be a beast of a combo!

    Thanks for all your hard work mate :)

    Cheers, Brrnout
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on [1.4.2][SMP] BicBiomeCraft | Adds Over 220+ Biomes!
    Awesome! it works! Thanks a bunch mate! Keep up the good work :)

    Cheers
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.4.2][SMP] BicBiomeCraft | Adds Over 220+ Biomes!
    Quote from tung115

    if mc patcher doesn't work install the optifine mod. it has a built in hd texture pack detector thingy not only that but it will also increase your proformance by 2x


    Sweet thanks do you know where I can get that?

    Cheers
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.4.2][SMP] BicBiomeCraft | Adds Over 220+ Biomes!
    Wow mate this is an insane mod I love it! But I am not sure how I can get an HD texture pack to work with your mod. I keep getting glitchy patches of rock etc. I mean I patch the jar with your biome and then I use mcpatcher to get the HD and/or vice versa but both ways one or the other it doesn't work. I must be doing it wrong.

    Any help would be great :)

    Cheers
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on ExtrabiomesXL Universal 3.16.3 for MC 1.7.10
    Quote from JojHeywood

    The problem you're explaining is pretty vague, hold on:


    Is this your problem? It's still pretty vague but easier on the eyes, if it is:

    Make sure you're not trying to install the mod on a 1.2.5 jar, the mod hasn't updated.
    Make sure you're not downloading a dev build of Forge for 1.2.5. the download link for 1.2.4 may have moved.
    We'd still love to see an error log, you can find out how to get one here.


    I see nothing wrong with how I wrote it, but ok.

    This may be the problem. As for the Forge, I am simply downloading the link that was provided. It says it is 2.0.0.67. I will try reverting to 1.2.4 and we shall see what happens. Thanks.

    I will also try to get a report.

    EDIT: The biomes mod does say it is compatible with 1.2.5

    Cheers
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on ExtrabiomesXL Universal 3.16.3 for MC 1.7.10
    Quote from ScottKillen

    We cannot help you without logs. Not sure what you mean by "I can get both modloaders working just fine" as they don't do anything but provide a foundation for forge and the mod. (How do you know they are working?)

    Please see the OP for instructions on how to properly reports errors.

    Thanks!


    As in I mean I can play the game just fine after both modloader and modloader mp are installed. I cannot however when I install forge and there after the mod itself.

    Cheers
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on ExtrabiomesXL Universal 3.16.3 for MC 1.7.10
    I cannot get this working. I am not the best at modding so perhaps I am missing something. But I did everything the instructions said and I keep getting a black screen. Both the forge and the download in question seem the problem. I can get both modloaders working just fine.

    Cheers
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please or register a new account.