• 0

    posted a message on Arrow Direction Detection?

    Just bumping this post back up

    Posted in: Commands, Command Blocks and Functions
  • 0

    posted a message on Arrow Direction Detection?
    Quote from Domce3»

    If the arrow was shot by player, you can test which way was the player looking, when shot the arrow.


    Yes, I'm only doing it for arrows shot by players (I have the {player:1b} datatag). Is there a way I could put this in a datatag or just have it be recognizable by a testfor?

    Posted in: Commands, Command Blocks and Functions
  • 0

    posted a message on Arrow Direction Detection?

    I know about the {Motion:[0.0,0.0,0.0]} datatag, but is there a way I can test for the direction of an arrow while it's inside a block? Or will that command just work because it hasn't been working for me. I just want to detect which way it's facing (X, Y, Z, -X, -Y, or -Z)

    Posted in: Commands, Command Blocks and Functions
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    Quote from Sandvich2001»
    yes you should, or delete it. your choice


    Hmm.. not really sure lol. its possible someone else could have seen something i didn't. dunno; up to you

    I'll just label it as fixed. Thanks!
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    Oh, I'm an idiot for not understanding that xD . It was probably a bug of some sort. Just forget about it, and if it comes back, give this thread as a reference.

    Lol. Well I guess I could. Should I mark this post as fixed or something now?
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    Again, delete all the stuff related to forge and retry.

    Also, I USED TO have that error, but I fixed it by reinstalling forge. But I want to know what was causing this, in case I have it again
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    Maybe it had some kind of error. You have run 1.7.10 vanilla before running 1.7.10 forge right? I'd just go ahead and delete the forge stuff, and then reinstall to see if that fixes the problem.
    EDIT: Its possible the Minecraft Tweaker could have messed with it.

    That was before I got Minecraft Tweaker, and yes, I did run vanilla before forge.
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    Just normal forge? Are you sure it isn't because you have incompatible mods in your .minecraft\mods folder? Try emptying it or telling me whats in it.

    Also, have you modified the jar of the forge version? (If you dont know what that means, then probably not)

    I first started having that with a bunch of mods, so I emptying my mods folder out, and it still had the problem, also no, I haven't done anything to the jar file, I haven't even opened it. Also, I USED TO have that error, but I fixed it by reinstalling forge. But I want to know what was causing this, in case I have it again
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    Hmm.. from what I could gather the mod didn't work for most poeple on that thread. Also, the person who posted that only has 3 posts, so I cant say that everything is reputable, even though its a decent sized post :P

    Bu could you still tell me how to fix the error, because I used to have the same error with just normal forge, and I'll probably have it again in the future
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    Well, I officially cant help you using the actual mod, since I have never seen it before. (I mainly only use mods that are on the forum, never had any problems with scam/viruses) If you could link me the mods's forum link that'd be great.

    Im not sure if there is one, but this is where I found out about it: http://www.minecraftforum.net/forums/support/unmodified-minecraft-client/tutorials-and-faqs/1871656-complete-guide-on-how-to-speed-up-minecraft
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    I think I'm beginning to understand.
    You know that forge from files.minecraftforge works, but you would like to use Minecraft Tweaker to install, because of the FPS boost. Correct?

    Correct.
    Quote from Sandvich2001»
    This most likely won't happen with just Forge and Optifine, not really a good idea getting 2 mods that do nearly the same thing

    Minecraft Tweaker isn't a forge mod, it installs a version with optimizing features, and the option to install forge with it, and the option to install optifine with it, too.
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    Never heard of this mod. Also, from what it says in the description, it looks pretty useless. If you're just looking for a + in FPS I recommend using Optifine.

    I've actually been using lots of things to boost my fps, but I guess I don't have to use Minecraft Tweaker. But I still want to know how to fix this crash because I used to have it with normal forge, and I might have it in the future.
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    Quote from Sandvich2001»
    What version of MineTweaker did you install and for what Minecraft version is it for?

    1.7.2 Minecraft. Also, I think you'vs got the wrong thing. I have Minecraft Tweaker, not MineTweaker minecrafttweaker.net
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    I downloaded minecraft tweaker so I could get more fps, and I selected the option to install forge with it, but when i try to launch, it crashes. However, when I try to launch the 1.7.4 version (with no forge installed) it works fine. My mods folder is empty so I know its not a mod problem. This is the error I get
    [17:15:26] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
    [17:15:26] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
    [17:15:26] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
    [17:15:26] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.2.217.1147 for Minecraft 1.7.2 loading
    [17:15:26] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot(TM) Client VM, version 1.7.0_45, running on Windows 7:x86:6.1, installed at C:\Program Files (x86)\Java\jre7
    [17:15:26] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
    [17:15:26] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
    [17:15:26] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
    [17:15:26] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
    [17:15:26] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
    [17:15:27] [main/ERROR] [FML]: There is a binary discrepency between the expected input class azw (azw) and the actual class. Checksum on disk is 6e376f8, in patch 43906e90. Things are probably about to go very wrong. Did you put something into the jar file?
    [17:15:27] [main/ERROR] [FML]: The game is going to exit, because this is a critical error, and it is very improbable that the modded game will work, please obtain clean jar files. 

    Also, I think it might be worth mentioning that I used to have this same error with just forge, but I fixed it by emptying my mods folder and reinstalling forge.
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on (Fixed) Forge (Minecraft Tweaker) Error
    Quote from DrummingFish»
    Try without Minecraft Tweaker.

    I already mentioned in the OP that normal forge works fine, but it used to have this same error, which I fixed by reinstalling it and emptying out my mods folder
    Posted in: Java Edition Support
  • To post a comment, please or register a new account.