Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Minecraft Extra Ram Boost


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1

Tones1998
  • Minecraft: djdan01

Posted 02 February 2012 - 09:33 PM

If You Run Very High Resolution Texture Packs And It Makes Your Minecraft Lag, It Will Lag No Longer Place The 'RAM' Bat File In The Same Place Or Folder As The Minecraft.exe (minecrat Launcher) And It Will Increase The Limited Amount Of Memory Minecraft Is Aloud To Use.
Download:
http://adf.ly/5BexG


This Will Definetly Work For Windows, I Am Not Sure About MAC.

Also Check Out This Space Base Map That I Have Made.
(it is a work in progress)
Download:
http://adf.ly/5Aq0v

Register or log in to remove.

#2

brysterman415

Posted 02 February 2012 - 09:35 PM

suspicious -_-
post a video or something of the difference, or the FPS difference, or some PROOF of this actually working

#3

Tones1998
  • Minecraft: djdan01

Posted 02 February 2012 - 09:37 PM

View Postbrysterman415, on 02 February 2012 - 09:35 PM, said:

suspicious -_-
post a video or something of the difference, or the FPS difference, or some PROOF of this actually working


WOW That was quick.
yes i will get a video up soon.

#4

KagamineBen1337
  • Location: Ponyville, EQ
  • Minecraft: KagamineBen1337

Posted 02 February 2012 - 09:37 PM

I don't trust people that capitalize the first letter of each word.
As the saying goes, "No Pics, No Clicks."
Guess what I'm not clicking on?
THAT LOUSY, GOOD-FOR-NOTHING DRAGON EGG OF YOURS.

#5

SeriousLeeMini

Posted 02 February 2012 - 09:38 PM

you need pictures or a video otherwise it could just be a virus

#6

CaptnNorway
  • Location: Oslo - Norway
  • Minecraft: Oiuuy

Posted 02 February 2012 - 09:39 PM

I do it like this - Moar Power!

Posted Image


#7

SeriousLeeMini

Posted 02 February 2012 - 09:39 PM

View PostKagamineBen1337, on 02 February 2012 - 09:37 PM, said:

I don't trust people that capitalize the first letter of each word.
As the saying goes, "No Pics, No Clicks."
lol

#8

MarineShadow

Posted 02 February 2012 - 09:40 PM

This is within the .bat, it's completely safe.

@ECHO OFF
 "Your java path here/javaw.exe" java -Xmx1024M -Xms1024M -jar "Your minecraft path here/minecraft.exe"
 


#9

AaronK47
    AaronK47

    Tree Puncher

  • Members
  • 11 posts
  • Minecraft: AaronK47

Posted 02 February 2012 - 09:42 PM

make some video... suspicious
Do me favor bro by checking out my youtube right here! And Please SUBSCRIBE ;P
http://www.youtube.c...RO?feature=mhee

#10

Tones1998
  • Minecraft: djdan01

Posted 03 February 2012 - 04:14 PM

Really this isnt a scam + BAT files are completly safe. :D
I am not making a video.

#11

TheBishopsGhost
  • Location: The Nether
  • Minecraft: TheBishopsGhost

Posted 03 February 2012 - 04:33 PM

Well, you should or you'll never get any downloads.

Plus, this should go under the "Minecraft Tools" section.

Posted Image


#12

Tones1998
  • Minecraft: djdan01

Posted 04 February 2012 - 09:38 PM

I have already had 46 downloads and they will all tell you that it is not a scam and it works.
Plz it does actually work :rolleyes:

#13

Sage Harpuia

Posted 04 February 2012 - 10:19 PM

1-this goes under the "tools" section.
2-if, I remember correctly, doesn't minecraft already allocate 1GB of RAM?
3-the fact that you don't even know if it will work on a Mac make me doubtful that you actually made it...so, teorically, an adf.ly link is a bit incorrect.

Posted Image


#14

finalsliver
  • Location: Scotland
  • Minecraft: finalsliver

Posted 04 February 2012 - 10:26 PM

View PostTones1998, on 03 February 2012 - 04:14 PM, said:

Really this isnt a scam + BAT files are completly safe. :D
I am not making a video.

BAT files are completely safe? you do realise that BAT files can be made to wipe hardrives on an admin level right?
My name is not a Minecraft reference >.<
Posted Image

#15

littleheadspin

Posted 04 February 2012 - 10:26 PM

View PostSage Harpuia, on 04 February 2012 - 10:19 PM, said:

2-if, I remember correctly, doesn't minecraft already allocate 1GB of RAM?

You can make it allocate as much RAM as you want if you have 64bit java, and apply a hack to the minecraft.exe file. I have minecraft allocate 2.5gb.

I'm just saying (:

#16

SkyOmegaMC

Posted 04 February 2012 - 10:28 PM

Imma not download this without at least 1 screenshot.

#17

Sage Harpuia

Posted 04 February 2012 - 10:37 PM

View Postlittleheadspin, on 04 February 2012 - 10:26 PM, said:

You can make it allocate as much RAM as you want if you have 64bit java, and apply a hack to the minecraft.exe file. I have minecraft allocate 2.5gb.

I'm just saying (:
Wait, Java 64 bit allocate memory automatically, didn't it? It was 32 bit version that had to have its heap size parameter modified to give more memory...found it.

Posted Image


#18

Sevenedges
  • Location: Crabshack in the troposphere
  • Minecraft: Sevenedges

Posted 04 February 2012 - 11:09 PM

I never liked these .bat launchers when there are useful ones like MCPatcher and Magic Launcher already.

Posted Image


#19

Sixdd
    Sixdd

    Stone Miner

  • Members
  • 81 posts
  • Location: Kansas, USA

Posted 04 February 2012 - 11:33 PM

I personally use a batch file to launch my game but I made it myself, I don't trust anything like this unless I made it myself. All it would take is a five line batch file to wipe your most precious bits of data from existence.

Posted Image
4 U.S. Locations + London !


#20

flazooni

Posted 05 February 2012 - 12:08 AM

bats are safe, if youre really not sure go look in the code newbies