Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Minecraft 1.1 - DUPLICATE ANY ITEM!


  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#1

Jatanov
    Jatanov

    Gold Miner

  • Members
  • 363 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Jatanov

Posted 15 January 2012 - 07:57 PM

Hey,
  
TheGamesCrunch back with another glitch! duplicate any item, we cant do it in smp but it does work in SP if  anyone can find a way to get around this please reply! It allows you to very easily duplicate any item, so get those diamonds pumping ;D


also Please take time to check out some of our other videos! Would mean alot!
www.youtube.com/TheGamesCrunch

==Vid to the Bug==



View PostVileAssassin, on 16 January 2012 - 04:51 PM, said:

You're supposed to put the duped items in a chest before trying to use them. They don't disappear after that.


Register or log in to remove.

#2

KyoShinda
    KyoShinda

    Enderman Ender

  • Members
  • 8155 posts
  • Location: Colorado

Posted 15 January 2012 - 07:59 PM

I heard this glitch was fixed, I guess not..
Posted Image

#3

Jatanov
    Jatanov

    Gold Miner

  • Members
  • 363 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Jatanov

Posted 15 January 2012 - 08:00 PM

View PostKyoShinda, on 15 January 2012 - 07:59 PM, said:

I heard this glitch was fixed, I guess not..

so did i hear that
but  
i also heard that jeb was the solution... i guess not  >.>

#4

PatRox7459
    PatRox7459

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 1090 posts

Posted 15 January 2012 - 08:00 PM

This has been around for months.
Users lack the mental capacity to have intelligent discussion, and mods lack the mental capacity to make intellegent decisions... I give up trying to share my intelligence with the world.

#5

Ergophile
  • Location: England
  • Minecraft: Ergophile

Posted 15 January 2012 - 08:02 PM

Why would anyone do this in single player? Lol.
l'altri 619

#6

Jatanov
    Jatanov

    Gold Miner

  • Members
  • 363 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Jatanov

Posted 15 January 2012 - 08:02 PM

View PostPatRox7459, on 15 January 2012 - 08:00 PM, said:

This has been around for months.

yes but people thought it was fixed

#7

lentebriesje

Posted 15 January 2012 - 09:17 PM

you start out with 64 diamonds stack and 1 diamond

you go through and the stack goes back to 64 when you collect the 2

then you go back because you want to show the flint and steel

in your inventory are 64 diamonds and 1 diamond.... you can't explain that :D

works for the flint and steel though. -> it works only for non-stackables?
Posted Image

#8

cocooc123
  • Minecraft: cocooc

Posted 15 January 2012 - 09:40 PM

REMOVE THIS NOW BEFORE JEB AND NOTCH SEES IT!
Posted Image

#9

Jatanov
    Jatanov

    Gold Miner

  • Members
  • 363 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Jatanov

Posted 15 January 2012 - 09:50 PM

View Postlentebriesje, on 15 January 2012 - 09:17 PM, said:

you start out with 64 diamonds stack and 1 diamond

you go through and the stack goes back to 64 when you collect the 2

then you go back because you want to show the flint and steel

in your inventory are 64 diamonds and 1 diamond.... you can't explain that :D

works for the flint and steel though. -> it works only for non-stackables?

its on creative so i didnt think the stacks changed "/

but maybe this is true, ill test it

#10

KyoShinda
    KyoShinda

    Enderman Ender

  • Members
  • 8155 posts
  • Location: Colorado

Posted 15 January 2012 - 09:51 PM

I tried it and it only worked once, after the first try the duplicates weren't able to be retrieved off the ground.
Posted Image

#11

Fiendishkitty

Posted 16 January 2012 - 12:20 AM

Did this with buckets & weapons, they duplicated, but after striking with a duped sword, it instantly vanished. Same with the duped buckets, one attempt to fill them and they poofed. They dont seem to do much of anything even though you duplicate em.
Posted Image

#12

Jatanov
    Jatanov

    Gold Miner

  • Members
  • 363 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Jatanov

Posted 16 January 2012 - 12:34 AM

View PostFiendishkitty, on 16 January 2012 - 12:20 AM, said:

Did this with buckets & weapons, they duplicated, but after striking with a duped sword, it instantly vanished. Same with the duped buckets, one attempt to fill them and they poofed. They dont seem to do much of anything even though you duplicate em.

so maybe the client is getting smarter...

Back to the Glitch-Mobile!

#13

Ttzara
    Ttzara

    Nether Resident

  • Members
  • 2015 posts
  • Minecraft: Tzarah

Posted 16 January 2012 - 12:42 AM

View PostKyoShinda, on 15 January 2012 - 09:51 PM, said:

I tried it and it only worked once, after the first try the duplicates weren't able to be retrieved off the ground.

Thats what happens to me before 1.0 update i guess, cant pick up the other on the ground. I think we talked about this in another thread?

#14

CalmTiger
  • Location: long beach
  • Minecraft: CalmTiger

Posted 16 January 2012 - 03:29 AM

good find!
Posted Image

#15

ZeroKelvin
  • Location: MINECRAFTIA

Posted 16 January 2012 - 04:09 AM

This has been around for a while now.

#16

Jatanov
    Jatanov

    Gold Miner

  • Members
  • 363 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Jatanov

Posted 16 January 2012 - 04:46 PM

yeah im aware its been around for a while just making the point its still usable

#17

VileAssassin

Posted 16 January 2012 - 04:51 PM

You're supposed to put the duped items in a chest before trying to use them. They don't disappear after that.

#18

Jatanov
    Jatanov

    Gold Miner

  • Members
  • 363 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Jatanov

Posted 16 January 2012 - 05:11 PM

View PostVileAssassin, on 16 January 2012 - 04:51 PM, said:

You're supposed to put the duped items in a chest before trying to use them. They don't disappear after that.
Nice  will put that in the main post

#19

Jatanov
    Jatanov

    Gold Miner

  • Members
  • 363 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Jatanov

Posted 16 January 2012 - 05:28 PM

View PostJatanov, on 15 January 2012 - 07:57 PM, said:

Hey,
  
TheGamesCrunch back with another glitch! duplicate any item, we cant do it in smp but it does work in SP if  anyone can find a way to get around this please reply! It allows you to very easily duplicate any item, so get those diamonds pumping ;D


also Please take time to check out some of our other videos! Would mean alot!
www.youtube.com/TheGamesCrunch

==Vid to the Bug==



EDIT : Have to put items in a chest first!

#20

123deoliveira4

Posted 16 January 2012 - 06:10 PM

So, what's the point of doing this in single player? If you're not playing legit, just hack the items, a lot easier...