Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

[Launcher] Magic Launcher 1.2.5 (mods, options, profiles, news)


  • Please log in to reply
9312 replies to this topic

#21

Ashendar
    Ashendar

    Tree Puncher

  • Members
  • 13 posts
  • Minecraft: DrAlexander

Posted 13 January 2012 - 12:39 PM

View Postsp614x, on 13 January 2012 - 12:36 PM, said:

The launcher log (Setup -> Show Log) shows the error.

Error occurred during initialization of VM
Could not reserve enough space for object heap
Could not create the Java virtual machine.

The 32-bit Java is limited to 2000 MB. In reality the limit may be lower depending on memory usage. On my computer it is 1500 MB.
To allocate more memory you need 64-bit Java installed.

Thanks for the answer , i also did a bit of fast google research and found the same answer . The work you're doing here is great . You have my respect . :)

Posted Image


Register or log in to remove.

#22

Chevan
    Chevan

    Coal Miner

  • Members
  • 133 posts
  • Minecraft: Chevan

Posted 13 January 2012 - 01:04 PM

Another awesome mod by sp614x, KEEP IT UP!!!!!!!

#23

pwnedgod
    pwnedgod

    Void Walker

  • Members
  • 1843 posts
  • Location: ಠ_ಠ McF ಠ_ಠ
  • Minecraft: pwnedgod

Posted 13 January 2012 - 01:18 PM

O! Another work by sp614x?

Good job sp614x
Too addicted with Counter-Strike: Source for some reason...
Posted Image

#24

sp614x
    sp614x

    Nether Resident

  • Members
  • 2125 posts

Posted 13 January 2012 - 01:24 PM

View PostIceBeat, on 13 January 2012 - 12:22 PM, said:

the status for my mods in the external mods have "no ModLoader!" even though i do have it. Can you clarify why its giving me this and if there is a special location i'm supposed to put ModLoader.
I'm running mc 1.0.0 on a mac.
It was not checking minecraft.jar when searching for ModLoader.
Version 0.8.4 should work correctly.

View Postpwnedgod, on 13 January 2012 - 01:18 PM, said:

O! Another work by sp614x?
Good job sp614x
Thanks, I hope it will be popular.

#25

pwnedgod
    pwnedgod

    Void Walker

  • Members
  • 1843 posts
  • Location: ಠ_ಠ McF ಠ_ಠ
  • Minecraft: pwnedgod

Posted 13 January 2012 - 02:00 PM

View Postsp614x, on 13 January 2012 - 01:24 PM, said:

Thanks, I hope it will be popular.

Not just popular but implemented into Minecraft XD
Too addicted with Counter-Strike: Source for some reason...
Posted Image

#26

ragger
    ragger

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 1192 posts
  • Location: Sweden
  • Minecraft: Brottweiler

Posted 13 January 2012 - 03:27 PM

I love you sp614x :D

#27

KamiKazeKenji
  • Location: Above the Clouds

Posted 13 January 2012 - 04:13 PM

Oh wow, this is lovely~ It looks like this'll be another must have tool to have with Minecraft, next to OptiFine!

Elegant as the Wind, Silent as a Forest, Mysterious as the Ocean,
Fierce as Fire, Immovable as a Mountain, Righteous as the Light!


#28

Joshua Finch
  • Location: London
  • Minecraft: Aurayu

Posted 13 January 2012 - 04:14 PM

Hey, this looks awesome but I'm unsure how I go about installing it? Once I've downloaded the file, what do I need to do?

#29

FTWBurn
    FTWBurn

    Redstone Miner

  • Members
  • 575 posts
  • Minecraft: FTWBurn

Posted 13 January 2012 - 04:17 PM

Awesome Launcher!
I'm focused working on mod support to there be an FTB support, it's not easy considering my luck right now. In other news, come on join us at http://dokucraft.co.uk/irc !

#30

sp614x
    sp614x

    Nether Resident

  • Members
  • 2125 posts

Posted 13 January 2012 - 04:23 PM

View PostJoshua Finch, on 13 January 2012 - 04:14 PM, said:

Hey, this looks awesome but I'm unsure how I go about installing it? Once I've downloaded the file, what do I need to do?
Just double click the downloaded jar file and it should start.
No special installation needed.

#31

Joshua Finch
  • Location: London
  • Minecraft: Aurayu

Posted 13 January 2012 - 04:25 PM

View Postsp614x, on 13 January 2012 - 04:23 PM, said:

Just double click the downloaded jar file and it should start.
No special installation needed.

Mine causes it to open with WinRar by default, so can't double click. Which program should it use to open/run with?

#32

GodOfTheMine

Posted 13 January 2012 - 04:25 PM

How do i use this for mac? :) :Notch: :Skeleton: :iapprove: :Diamond:
Posted Image

#33

sp614x
    sp614x

    Nether Resident

  • Members
  • 2125 posts

Posted 13 January 2012 - 04:36 PM

View PostGodOfTheMine, on 13 January 2012 - 04:25 PM, said:

How do i use this for mac? :) :Notch: :Skeleton: :iapprove: :Diamond:
Double click the downloaded jar file and it should start.

If if does not work, maybe this can help you:

You can assign "Jar Launcher" as the default app. to use when you double-click a jar file, 
as follows:

Click once on the .jar file in the Finder and then from the menubar in the Finder select 
File -> Get Info". Click on "Open with" and from the popup menu select "Other". 
A file browser window will open. In this window, go to the /System/Library/CoreServices 
folder and select 'Jar Launcher'. Then make sure the "Always Open With" checkbox is checked 
and then click Add. Then click the "Change all" button so that any jar file will be opened 
automatically. Finally, close the Info window and now when you double-click any of your 
jar files they should run automatically.


#34

TannertheJay
  • Minecraft: Tannerthejay

Posted 13 January 2012 - 05:10 PM

Is there a way to make it your default launcher? It's probably obvios but I can't figure it out. =p (Nice work, by the way)

#35

quinesee
    quinesee

    Out of the Water

  • Members
  • 8 posts

Posted 13 January 2012 - 06:00 PM

I am having trouble downloading this.
Just sits on "Preparing download request".
Anyone else having this problem?

EDIT:
Ha, so apparently I had to use FireFox. Guess Chrome is to Superior.

#36

ashly138
  • Location: The Netherlands

Posted 13 January 2012 - 06:08 PM

This tools work great i just have one thing like on picture optifine as at bottum on the Mods and than optifine works but whene i move it up the list and put it under ModLoaderMp 1.0.0 than optifine options show but do nothing at all. Why is that? Posted Image

Posted Image

Posted Image


#37

purine
    purine

    Tree Puncher

  • Members
  • 18 posts

Posted 13 January 2012 - 06:43 PM

This is awesome! Only two small things..

Remember me -box doesn't work on login. I can't click it.

There isn't icon for this .jar file.

Both on Snow Leopard Mac.

#38

Jonj57
    Jonj57

    Obsidian Miner

  • Members
  • 1203 posts
  • Location: A place in california
  • Minecraft: ShowYoFaceDuck

Posted 13 January 2012 - 07:00 PM

add the abilty to allocate mroe RAM then this is complete

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Posted Image

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


#39

ashly138
  • Location: The Netherlands

Posted 13 January 2012 - 07:04 PM

View PostJonj57, on 13 January 2012 - 07:00 PM, said:

add the abilty to allocate mroe RAM then this is complete

you allready can. in setup  where it says 1024 your can change it.

Posted Image


#40

ragger
    ragger

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 1192 posts
  • Location: Sweden
  • Minecraft: Brottweiler

Posted 13 January 2012 - 07:11 PM

View PostJoshua Finch, on 13 January 2012 - 04:25 PM, said:

Mine causes it to open with WinRar by default, so can't double click. Which program should it use to open/run with?
Be sure to open it with Java. Try right click and select Open With...

View PostTannertheJay, on 13 January 2012 - 05:10 PM, said:

Is there a way to make it your default launcher? It's probably obvios but I can't figure it out. =p (Nice work, by the way)
Just open Magic Launcher instead of the regular minecraft.exe. You can even delete minecraft.exe, you dont need that anymore.

View Postpurine, on 13 January 2012 - 06:43 PM, said:

This is awesome! Only two small things..

Remember me -box doesn't work on login. I can't click it.

There isn't icon for this .jar file.

Both on Snow Leopard Mac.
Remember me box isn't in yet, look at the Coming Soon on the OP.

View PostJonj57, on 13 January 2012 - 07:00 PM, said:

add the abilty to allocate mroe RAM then this is complete
Isn't there this already? Open the launcher - Setup - At the bottom you have Memory, write how much you want here.

sp614x: Would be great if you added so that you can rezise the window. I dunno if this is OS related (im on linux).