Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Minecraft Launcher - Grey (Can't play)


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1

manniL
    manniL

    Stone Miner

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 89 posts
  • Location: Germany
  • Minecraft: manniL

Posted 17 November 2011 - 07:34 PM

Heyho,

since the new launcher came out in beta, I have this problem:
Posted Image

Win7 x64
Java 6 u29/7 (both tested tested)

I tried already to change RAM and Graphiccard, but it don't help.


.minecraft folder deleted
Cache deleted
minecraft.jar (LINUX) tested (same error)

I can play via browser

Best Regards

manniL
Posted Image

Register or log in to remove.

#2

MinistryofGamess
  • Location: Holland
  • Minecraft: MinistryofGamess

Posted 17 November 2011 - 07:35 PM

thats np, i have it too sometimes.
It doesnt affect ur game.

Posted Image


#3

manniL
    manniL

    Stone Miner

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 89 posts
  • Location: Germany
  • Minecraft: manniL

Posted 17 November 2011 - 07:36 PM

View PostMinistryofGamess, on 17 November 2011 - 07:35 PM, said:

thats np, i have it too sometimes.
It doesnt affect ur game.

I can't play :(

Because I can't click any buttons
Posted Image

#4

perda98
    perda98

    Iron Miner

  • Members
  • 251 posts
  • Location: Norway
  • Minecraft: Premane

Posted 17 November 2011 - 07:38 PM

then download another launcher then.
i use Digiex minecraft version tool launcher
Asus G74SX, Intel i7 2670QM 2,20 GHz, Win 7, HDD 750 GB, Nvidia Geforce GTX 560M, Bluray.

#5

Jabacobob
    Jabacobob

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 972 posts
  • Minecraft: Jabacobob

Posted 17 November 2011 - 07:38 PM

View PostmanniL, on 17 November 2011 - 07:36 PM, said:

I can't play :(

Because I can't click any buttons

Re-download the launcher

Quote

After 15 years he was 17 and found the bandits thats killed his parents and successfully assinated them.

Posted Image


#6

manniL
    manniL

    Stone Miner

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 89 posts
  • Location: Germany
  • Minecraft: manniL

Posted 17 November 2011 - 07:38 PM

View PostJabacobob, on 17 November 2011 - 07:38 PM, said:

Re-download the launcher

I tried many times, but no changes.
Posted Image

#7

Jabacobob
    Jabacobob

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 972 posts
  • Minecraft: Jabacobob

Posted 17 November 2011 - 07:39 PM

View Posttristanlool, on 17 November 2011 - 07:37 PM, said:

And you re complaning NOW about the beta stuff?

Have you thought that its possible that it JUST happened? Geez, Your not the brightest star in the galaxy.

Quote

After 15 years he was 17 and found the bandits thats killed his parents and successfully assinated them.

Posted Image


#8

manniL
    manniL

    Stone Miner

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 89 posts
  • Location: Germany
  • Minecraft: manniL

Posted 17 November 2011 - 07:43 PM

Tried another launcher too, but no effect :/
Posted Image

#9

TKLeader
  • Location: Coffee Capital of the World
  • Minecraft: TKLeader

Posted 17 November 2011 - 07:45 PM

You can try skipping the login by launching through CMD...
Download this minecraft launcher (copy pasted from minecraft.net), place it in your C://users/<username>/ directory, and open CMD.
afterwards, type in "java -Xmx1024M -Xms512M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame <username> <password>"
whilst filling in <username> and <password> accordingly.
I lurve mah girlfrand
and netwerk managemant

#10

manniL
    manniL

    Stone Miner

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 89 posts
  • Location: Germany
  • Minecraft: manniL

Posted 17 November 2011 - 07:51 PM

View PostTKLeader, on 17 November 2011 - 07:45 PM, said:

You can try skipping the login by launching through CMD...
Download this minecraft launcher (copy pasted from minecraft.net), place it in your C://users/<username>/ directory, and open CMD.
afterwards, type in "java -Xmx1024M -Xms512M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame <username> <password>"
whilst filling in <username> and <password> accordingly.

Tried this, but the following error occures:
Posted Image
Posted Image

#11

TKLeader
  • Location: Coffee Capital of the World
  • Minecraft: TKLeader

Posted 17 November 2011 - 08:19 PM

Well LWJGL is what is used for input or something... I'm by no means a computer technician, but I'm good at troubleshooting. I have to leave no so I suggest googling the errors you got and looking for a solution that way. Launching from CMD is the best way to pinpoint errors and find solutions, so I would stick to that.
I lurve mah girlfrand
and netwerk managemant

#12

IvanTheBuilder
  • Minecraft: IvanTheBuilder

Posted 17 November 2011 - 08:25 PM

Uninstall all java versions on your PC, ESPECIALLY JAVA 7, when I have java 7 installed, minecraft does that, so just uninstall java and install 6 u 29 :D

#13

manniL
    manniL

    Stone Miner

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 89 posts
  • Location: Germany
  • Minecraft: manniL

Posted 17 November 2011 - 08:49 PM

View PostIvanTheBuilder, on 17 November 2011 - 08:25 PM, said:

Uninstall all java versions on your PC, ESPECIALLY JAVA 7, when I have java 7 installed, minecraft does that, so just uninstall java and install 6 u 29 :D

Tried this already...
Posted Image

#14

Artonkn
    Artonkn

    Coal Miner

  • Members
  • 124 posts
  • Location: My Happy Place
  • Minecraft: artonkn

Posted 17 November 2011 - 08:58 PM

Tried These?

http://www.minecraft...d-before-post/]

Posted Image


#15

manniL
    manniL

    Stone Miner

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 89 posts
  • Location: Germany
  • Minecraft: manniL

Posted 17 November 2011 - 09:10 PM

View PostArtonkn, on 17 November 2011 - 08:58 PM, said:


Yes!

Looks like the problem is suddenly fixed. (I can play, but the launcher is grey anyway ^^)
Posted Image