Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

[1.7.2] Animal Bikes (Added slime and ocelot bikes)

animals ssp smp tools transportation 1.7.2

  • Please log in to reply
3096 replies to this topic

#2081

gudrbso
    gudrbso

    Carpenter

  • Members
  • 51 posts
  • Minecraft: gudrbso

Posted 29 June 2012 - 11:07 PM

View Postmichael49755, on 29 June 2012 - 09:17 PM, said:

When I use the bikes, but does not appear anything? May I ask how do I solve the problem? Thanks^^
maybe you didnt installed it correctly,or you turned off all the bikes in config, or your in peaceful mod so you cant spawn monsters..

Register or log in to remove.

#2082

laserglitch
  • Location: Behind you and in front of at the same time. O.O

Posted 30 June 2012 - 02:24 AM

The Medic pony

Posted Image

Posted Image
Sorry for the blur.  Posted Image

Before
Posted Image

After 5 seconds on the pony. It heals exactly 2 HP.
Posted ImageDo you like it? (aside from the blurry texture)
Posted Image

#2083

wolf820622

Posted 30 June 2012 - 09:23 AM

Server Bug  Forge 3.3.8-152+





#2084

chaolover91

Posted 30 June 2012 - 09:07 PM

i have the newest version of Minecraft forge and whenever i try to ride an animal on my server when i get off it pulls me back to where i started. anyone else have this problem?

#2085

nukularpower

Posted 30 June 2012 - 09:39 PM

View Postchaolover91, on 30 June 2012 - 09:07 PM, said:

i have the newest version of Minecraft forge and whenever i try to ride an animal on my server when i get off it pulls me back to where i started. anyone else have this problem?

Everyone has that problem.. use Forge 105 until this mod updates ;P

Posted Image


#2086

CoreXi7
    CoreXi7

    Tree Puncher

  • Members
  • 25 posts

Posted 30 June 2012 - 10:42 PM

View PostNutty20, on 23 June 2012 - 06:44 PM, said:

Usually, I would think that a mod where you ride animals isn't that special. But since you added Notch's Head, Ender Dragon, and ponies, this would be the best mod ever if Hack/Mine didn't exist.

with the pony bike added this mod is 20% cooler

#2087

EmeraldOcelot1

Posted 01 July 2012 - 01:09 AM

I love the kitty banner! LOLPosted Image

#2088

andre230499

Posted 01 July 2012 - 02:51 PM

Help,

I can't install this mod on my Bukkit server, can someone help me?

I put all the files into my craftbukkit.jar and the animalbikes forge client in my mods folder.
In my minecraft.jar I have Forge, ModLoader and OptiFine.

There is 1 week that I was trying to install this mod...

#2089

nukularpower

Posted 02 July 2012 - 06:01 AM

Just bumping to say thanks cuz I love this mod, and so do the people on my server <3

Posted Image


#2090

michael49755

Posted 02 July 2012 - 09:07 AM

View Postwolf820622, on 30 June 2012 - 09:23 AM, said:

Server Bug  Forge 3.3.8-152+






I also have the same situation.Does this solution?

Does this solution?

#2091

Noppes
    Noppes

    Blaze Extinguisher

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 4784 posts
  • Location: The Netherlands
  • Minecraft: Sirnoppes

Posted 02 July 2012 - 09:12 AM

View Postmichael49755, on 02 July 2012 - 09:07 AM, said:

I also have the same situation.Does this solution?

Does this solution?
Yes use forge 3.2.3 or wait till I update. I will probably update this week.

#2092

michael49755

Posted 02 July 2012 - 09:34 AM

View PostNoppes, on 02 July 2012 - 09:12 AM, said:

Yes use forge 3.2.3 or wait till I update. I will probably update this week.
Thank you for your quick reply.
Refueling and look forward to your updates!

#2093

nukularpower

Posted 04 July 2012 - 08:46 PM

View PostNoppes, on 02 July 2012 - 09:12 AM, said:

Yes use forge 3.2.3 or wait till I update. I will probably update this week.

*fingers crossed*  XD

Posted Image


#2094

dragonl
    dragonl

    Tree Puncher

  • Members
  • 17 posts

Posted 05 July 2012 - 02:22 PM

I installed this mod on my server Bukkit. I load the mod correctly and without error as my client. The animals appear perfectly.
But there is a serious mistake, when someone is mounted on an animal can not see how it moves, the player is mounted on the animal if it is running, but the other players see it standing in one place ┬┐is a bug?.

I found another error too, when you're away from an area, again automatically at boot, where I rode for the first time.

Sorry my english =( im spanish.

Greetings!

#2095

zabospeti

Posted 06 July 2012 - 09:30 AM

i Have problem whit server

I start with 1 animal pulls back onto the place put down i play minecraft forge please help!



#2096

mrwhisky
    mrwhisky

    Tree Puncher

  • Members
  • 36 posts

Posted 06 July 2012 - 09:42 PM

i got some problems with my config folder and my server lets start with the config problem
in the mod_animalbikes theres nothing i can edit this is all whats in it:
#
#Fri Jul 06 23:26:53 CEST 2012
checksum=0
also have this problem with alot of other mods where thats the only thing i get in the configs but the mods works fine
and now the server problem i cant see when the dragon breathes fire sooo thats it i hope you can help me and this is definently one of my favorite mods

#2097

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted 07 July 2012 - 08:03 PM

can you add the ability to ride on a cloud bike?

#2098

shockzhul

Posted 07 July 2012 - 09:44 PM

looks pretty cool to me. I might just download it.Posted Image

#2099

DaRainbowSplash

Posted 08 July 2012 - 04:42 AM

Hey, I'm not sure if this post is still active but if it is then I hope you read this :) Me and my friends are having some issues with the multiplayer. It appears that if I'm riding on a animal bike no-one else can see me move. They can see my head swivel but they can't actually see my player and animal model moving at all. Even though on my screen I am! I hope there is a simple fix to this and that it can be resolved. I hope to hear from you soon

DaRainbowSplash

#2100

nukularpower

Posted 08 July 2012 - 05:15 AM

View PostDaRainbowSplash, on 08 July 2012 - 04:42 AM, said:

Hey, I'm not sure if this post is still active but if it is then I hope you read this Posted Image Me and my friends are having some issues with the multiplayer. It appears that if I'm riding on a animal bike no-one else can see me move. They can see my head swivel but they can't actually see my player and animal model moving at all. Even though on my screen I am! I hope there is a simple fix to this and that it can be resolved. I hope to hear from you soon

DaRainbowSplash

Read this page of posts...  I know it's asking a lot, but still.

Edit:  Last page, that is... guess I got a new one :P

Posted Image