Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

[V1.6.2] Risugami's Mods - Updated.


  • Please log in to reply
31855 replies to this topic

#41

l33t3rth4nur1111

Posted 10 November 2010 - 11:37 PM

Mod versions and download links are updated on Minepedia, with the exception of Floodgate and any mirror links.

Register or log in to remove.

#42

CwalkinKCD

Posted 11 November 2010 - 02:00 AM

What's The Texture you need for elemental arrows?  [>>-i>]  [>>-i>]  [>>-i>]

#43

YoboLibre

Posted 11 November 2010 - 03:19 AM

DUDE YO!!! I FINALLY GOT THIS TO WORK AHAHA! YAYA!!

Just realized, I didn't have modloader in the minecraft.jar folder, but its still running perfectly? What do you suggest. and yeah, Im running it with bridge block mod updated, and so far so good.

#44

Juze
    Juze

    Creeper Destroyer

  • Members
  • 5724 posts
  • Location: Finland
  • Minecraft: Juze

Posted 11 November 2010 - 06:25 PM

More Stackables 1.13 didn't work for me, all other mods did.
Posted Image
AngelCraft 64 Texture Pack v2.0.2 (Beta 1.8.1)
Posted Image
Posted Image
Nerd, geek, server admin, guy wearing a rainbow skin (with an office suit of epicness)? That's me.

Swingerzetta said:

Juze has spoken, and so it will be.

Doomthief said:

1. Cry a river
2. Build a bridge
3. Get over it

#45

Roundaround
    Roundaround

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 1026 posts
  • Location: Akron, OH
  • Minecraft: Roundaround

Posted 11 November 2010 - 06:30 PM

YoboLibre said:

DUDE YO!!! I FINALLY GOT THIS TO WORK AHAHA! YAYA!!

Just realized, I didn't have modloader in the minecraft.jar folder, but its still running perfectly? What do you suggest. and yeah, Im running it with bridge block mod updated, and so far so good.


Bridge Block includes a ModLoader.  (Not sure if it's Risugami's Original or 303's Variant, but I wanna say 303's for compatibility with 303's mods, like his arrows.)  Installing a ModLoader overtop the files in the Bridge Block package actually make the game crash, or at least it did for me.

#46

cn0n
    cn0n

    Tree Puncher

  • Members
  • 12 posts

Posted 11 November 2010 - 07:16 PM

I'm pretty sure More Stackables was overlooked.  It still has the same version number, and after installing it, Minecraft only showed a black screen. ^_^

#47

Roundaround
    Roundaround

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 1026 posts
  • Location: Akron, OH
  • Minecraft: Roundaround

Posted 11 November 2010 - 07:35 PM

cn0n said:

I'm pretty sure More Stackables was overlooked.  It still has the same version number, and after installing it, Minecraft only showed a black screen. :D

It works just fine for me.

#48

NightLock
  • Location: Above Minecraft skies, watching, always watching.

Posted 12 November 2010 - 02:57 AM

So in the mac installation process, on step 3) Outside of terminal, copy the class files into the mctmp directory.
I want to copy the files into mctmp, but when i move them it says some of "some those files already exist"
and it asks me if it would like me to replace those files. Do it anyways? or what? I'm scared. :P
Meow.

#49

Veovis Muad'dib

Posted 12 November 2010 - 02:06 PM

.class files are part of the program.  If you add more, the program won't know.  In order to get the program to read them, you have to replace existing .class files and use those to point to the new ones.

tl;dr:  Yes, you HAVE to replace files if you want mods to work.
I do stuff.

Ages of Mystcraft - Symbols released!  New symbols for Mystcraft!
Now working on Ages of Mystcraft - Tech and Ages of Mystcraft - Journals.

#50

XDMickeYXD
  • Location: The Netherlands
  • Minecraft: MickeyXD

Posted 12 November 2010 - 06:53 PM

Hey guys, i cant seem to get the mods to work :RFlower:
This is what i did:
I downloaded:
Arrows Mod 1.43
Death Chest 1.03
Floodgate 1.01
Light Sensor 1.12
Mod Loader 1.21
More Worlds 1.02
Sign Tags 1.32
Slime Fix 1.01
Extracted all of them into the same folder.
Opened Minecraft.jar with WinRAR.
Put the contents of the aforementioned folder into Minecraft.jar.
Deleted META-INF folder.
Closed Minecraft.jar.
Closed Folder.
Started minecraft, pressed login.
I get the flashing screen of 'updating minecraft' for a second, as usual, then i get a black screen, mojang logo flashes for about half a second, black screen again, this time permanent.
So long story short, i cant get minecraft to start after installing these mods, what am i doing wrong??
-XDMickeYXD
If I've helped you, please click this button :-]
Posted Image

#51

ketpia
    ketpia

    Gold Miner

  • Members
  • 412 posts
  • Location: Third planet in the Sol System
  • Minecraft: ketpia
  • Xbox:ketpia

Posted 12 November 2010 - 08:56 PM

XDMickeYXD said:

Hey guys, i cant seem to get the mods to work :(
This is what i did:
I downloaded:
Arrows Mod 1.43
Death Chest 1.03
Floodgate 1.01
Light Sensor 1.12
Mod Loader 1.21
More Worlds 1.02
Sign Tags 1.32
Slime Fix 1.01
Extracted all of them into the same folder.
Opened Minecraft.jar with WinRAR.
Put the contents of the aforementioned folder into Minecraft.jar.
Deleted META-INF folder.
Closed Minecraft.jar.
Closed Folder.
Started minecraft, pressed login.
I get the flashing screen of 'updating minecraft' for a second, as usual, then i get a black screen, mojang logo flashes for about half a second, black screen again, this time permanent.
So long story short, i cant get minecraft to start after installing these mods, what am i doing wrong??
-XDMickeYXD


Remove SlimeFix. It isn't on the front page, so it probably isn't compatible with the latest version of the game. So try installing them on a fresh minecraft.jar without SlimeFix, and see if it works ;)
Nec mortem effugere quisquam nec amorem potest
Will test mods! PM me if you need a tester!

#52

XDMickeYXD
  • Location: The Netherlands
  • Minecraft: MickeyXD

Posted 12 November 2010 - 10:08 PM

ketpia said:

XDMickeYXD said:

Hey guys, i cant seem to get the mods to work :(
This is what i did:
I downloaded:
Arrows Mod 1.43
Death Chest 1.03
Floodgate 1.01
Light Sensor 1.12
Mod Loader 1.21
More Worlds 1.02
Sign Tags 1.32
Slime Fix 1.01
Extracted all of them into the same folder.
Opened Minecraft.jar with WinRAR.
Put the contents of the aforementioned folder into Minecraft.jar.
Deleted META-INF folder.
Closed Minecraft.jar.
Closed Folder.
Started minecraft, pressed login.
I get the flashing screen of 'updating minecraft' for a second, as usual, then i get a black screen, mojang logo flashes for about half a second, black screen again, this time permanent.
So long story short, i cant get minecraft to start after installing these mods, what am i doing wrong??
-XDMickeYXD


Remove SlimeFix. It isn't on the front page, so it probably isn't compatible with the latest version of the game. So try installing them on a fresh minecraft.jar without SlimeFix, and see if it works :SSSS:

Thank You! =D It worked! =)
--
btw how do you like my new avatar haha
(if you don't watch seananners' videos on youtube you probably don't find this as funny =)
If I've helped you, please click this button :-]
Posted Image

#53

magickitty

Posted 12 November 2010 - 11:18 PM

is there a update or working method for mods requiring modloaders yet? all I get when installing modloader/mod is a black screen. that is login fine shows a screen saying loading then immediately goes to a black screen! please help!

#54

firefudge

Posted 13 November 2010 - 01:08 AM

i have no clue why but multiple worlds is not working for me :--+:

EDIT: or more stackables and something, I know it was one of these, crashes my sound when I try to change it...

#55

closetmonsterrr

Posted 13 November 2010 - 04:18 AM

firefudge said:

i have no clue why but multiple worlds is not working for me :(

me either, i was really looking forward to having more worlds...   :Skeleton:

edit:...nevermind >_< delete the META-INF file in the /bin/minecraft.jar wen you drag n drop the kz.class into it.
problem = solved
Posted Image

#56

The Shadow

Posted 13 November 2010 - 05:56 AM

Notch said on Twitter that he'd added the slime fix to the game in the latest update in any case.  I have no way to verify that, however - I've never seen a slime in the months I've been playing.

#57

NightLock
  • Location: Above Minecraft skies, watching, always watching.

Posted 13 November 2010 - 09:54 PM

Veovis Muad'dib said:

.class files are part of the program.  If you add more, the program won't know.  In order to get the program to read them, you have to replace existing .class files and use those to point to the new ones.

tl;dr:  Yes, you HAVE to replace files if you want mods to work.

Well this sucks. I did what you told me to do now i have a blank black screen. Also am i not supposed to have a mctmp directory anymore?
Meow.

#58

Jallis370

Posted 13 November 2010 - 09:57 PM

Stack-able food? Nononono... Defeats the whole purpose of certain things being stackable and others not. Takes the fun out of the game.

#59

Van-Stolin

Posted 13 November 2010 - 10:12 PM

You can't use it when it is stackable, this is just for easy storage.  I hate having half my inventory taken up by food.

#60

Jallis370

Posted 13 November 2010 - 10:28 PM

It still makes you able to take with you enough food to last you many excavations making you able to stay down there a lifetime. And if all your items ends in a nice little box when you die, why be afraid of dying..?

Just my two cents. Many of the other addons are really neat. Just not the ones making the game way too easy.