Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Forestry for Minecraft, Trees, Bees and more!


  • Please log in to reply
8631 replies to this topic

#5781

Lfty
    Lfty

    Diamond Miner

  • Members
  • 841 posts
  • Location: not here, not there, im everywhere :)
  • Minecraft: Lefty

Posted 23 August 2012 - 08:39 PM

Yeah and I get a headache of your comment... sry rl "I got a blackscreen pls help" is rly helpfull... Post a error/crashlog or nobody will or can help you.

Beeeeeeeeeeep :P


Register or log in to remove.

#5782

Letrange

Posted 23 August 2012 - 09:13 PM

View PostSirSengir, on 23 August 2012 - 08:15 AM, said:

Crates are gone. I have a new system planned.
um.. OK, but the recipe for making crates is still there.  am I going to be able to use those 6 stacks of empty crates? or should I just consign them to some lava?

edit - yep just checked with 1.4.9.27 you can still make empty crates using both birch and oak.

#5783

thekazador

Posted 23 August 2012 - 10:37 PM

Can we put the seeds of Pam's Mods ( http://www.minecraft...l-mods-updated/ ) on the Farm? this will be really great.

Posted Image


#5784

AlphaPuppy

Posted 24 August 2012 - 03:51 AM

View PostLfty, on 23 August 2012 - 08:39 PM, said:

Yeah and I get a headache of your comment... sry rl "I got a blackscreen pls help" is rly helpfull... Post a error/crashlog or nobody will or can help you.
I didnt get a error/crashlog thats the problem.

#5785

thekazador

Posted 24 August 2012 - 05:06 AM

if u get black screen thats a incompatibility mods and dont get error log.

Posted Image


#5786

dolasvp
    dolasvp

    Newly Spawned

  • Members
  • 1 posts

Posted 24 August 2012 - 08:55 AM

It sees that in 1.4.9.27 that when i place a candle on the floor next a wall and right click it, the candle magically moves to the wall

#5787

gabempeterson
  • Location: Seattle, Washington

Posted 24 August 2012 - 09:02 AM

I've installed the beta version for Minecraft 1.3.2, and when I log in, all I get is the Mojang logo and the game never gets past that, not even an error report. I've installed the latest Forge and the only other mods I have are Rei's Minimap and Too Many Items. Any ideas?

#5788

Letrange

Posted 24 August 2012 - 10:14 AM

View Postgabempeterson, on 24 August 2012 - 09:02 AM, said:

I've installed the beta version for Minecraft 1.3.2, and when I log in, all I get is the Mojang logo and the game never gets past that, not even an error report. I've installed the latest Forge and the only other mods I have are Rei's Minimap and Too Many Items. Any ideas?
logs or it didn't happen (don't forget spoilers) - although that usually happens with a bad forge install - try again with one of the ones a bug report covers - i.e. if a specific set of forge and forestry versions got a bug report earlier in the thread you can be sure at least that combination SHOULD work.  There were one or two forge builds that didn't get past the mojang logo as I recall.  Also go for a higher number than the recomended build - check the release notes of the forestry beta - most of the later ones need at least build 213 not build 200

#5789

Plexime
    Plexime

    Zombie Killer

  • Members
  • 168 posts
  • Location: Pennsylvania
  • Minecraft: BlockLandRules
  • PSN:Hypermanracing

Posted 24 August 2012 - 04:41 PM

Problem- Using Industrialcraft and Forestry together causes a black screen for me. When I use Industrialcraft by itself, it works fine, and Forestry will also work by itself. When I put them both in the same place, they will not work at all. Help? I also do not get a crash-log when this happens.
Posted Image
Playing Minecraft since Alpha 1.1.2_0

#5790

Azagal73
    Azagal73

    Diamond Miner

  • Members
  • 759 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Azagal73

Posted 24 August 2012 - 04:47 PM

View PostPlexime, on 24 August 2012 - 04:41 PM, said:

Problem- Using Industrialcraft and Forestry together causes a black screen for me. When I use Industrialcraft by itself, it works fine, and Forestry will also work by itself. When I put them both in the same place, they will not work at all. Help? I also do not get a crash-log when this happens.

if you're using the new IC2 1.103 then remove the /ic2 directory from your forestry jar file.

Posted Image


#5791

Plexime
    Plexime

    Zombie Killer

  • Members
  • 168 posts
  • Location: Pennsylvania
  • Minecraft: BlockLandRules
  • PSN:Hypermanracing

Posted 24 August 2012 - 04:54 PM

Ah, thanks, I didn't read that before. It works now.
Posted Image
Playing Minecraft since Alpha 1.1.2_0

#5792

Lunarknight32

Posted 24 August 2012 - 07:02 PM

well the upgrading to the newest optifine and forge seemed to fixed the visual bugs I was having earlier.

#5793

AlphaPuppy

Posted 25 August 2012 - 12:29 AM

View Postthekazador, on 24 August 2012 - 05:06 AM, said:

if u get black screen thats a incompatibility mods and dont get error log.
Its My only Mod.

#5794

AlphaPuppy

Posted 25 August 2012 - 01:10 AM

View Postgabempeterson, on 24 August 2012 - 09:02 AM, said:

I've installed the beta version for Minecraft 1.3.2, and when I log in, all I get is the Mojang logo and the game never gets past that, not even an error report. I've installed the latest Forge and the only other mods I have are Rei's Minimap and Too Many Items. Any ideas?
thats  my porblem without rei map or TMI, the black screen is just there minecraft dosnt get a crashlog or nothing, it just sits there.

problem*

#5795

GrammieFi
    GrammieFi

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 1180 posts

Posted 25 August 2012 - 01:22 AM

Post your forgemodloader-0 text file. Use spoilers. (spoilers are [ spoiler ] text here [ /spoiler ] without the spaces separating spoiler and /spoiler from the brackets)

It also helps to post what version of minecraft, what version of forge and what version of forestry you are using, though that info is in the modloader text. Literally, no one can help you without you posting an error log.

I did read elsewhere on the forum that blackscreens like that are often the result of a failed forge install. (unless you forgot to delete the Meta-inf folder) You could try re-downloading forge for your version of minecraft and reinstalling it. Be sure to use a clean minecraft jar.
Posted Image

#5796

Levy
    Levy

    Gold Miner

  • Members
  • 384 posts
  • Minecraft: Levy_Wilson

Posted 25 August 2012 - 01:33 AM

Having a bit of issue in SSP for the bees in 1.4.8.6 (The recom 1.2.5 Version.) It seems whenever the bees combine to make the queen, then divide after she dies, there is always a second long freeze in the game, no matter where I am, as long as the chunk they are in is loaded. I don't seem to recall this happening to me on previous versions of Forestry, so I am trying to figure out what might be the cause. I am using the most up to date version of Forge for 1.2.5, 3.4.9.171, which has already proven to render another mod incapable of chunk loading. Is there a recommended Forge build to use with Forestry 1.4.8.6?

#5797

airlag
    airlag

    Zombie Killer

  • Members
  • 153 posts
  • Location: germany

Posted 25 August 2012 - 08:37 AM

Where do I get Wooden Gears and Stone Gears if I haven't installed Buildcraft?
found the recipe :)

#5798

Azagal73
    Azagal73

    Diamond Miner

  • Members
  • 759 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Azagal73

Posted 25 August 2012 - 09:33 AM

View PostLevy, on 25 August 2012 - 01:33 AM, said:

Having a bit of issue in SSP for the bees in 1.4.8.6 (The recom 1.2.5 Version.) It seems whenever the bees combine to make the queen, then divide after she dies, there is always a second long freeze in the game, no matter where I am, as long as the chunk they are in is loaded. I don't seem to recall this happening to me on previous versions of Forestry, so I am trying to figure out what might be the cause. I am using the most up to date version of Forge for 1.2.5, 3.4.9.171, which has already proven to render another mod incapable of chunk loading. Is there a recommended Forge build to use with Forestry 1.4.8.6?

I personally use Forge 3.3.8.152 or 164 with Forestry 1.4.8.6 and have no issues. Some people have used up to 171 ok with forestry, but i've not personally done that.

Posted Image


#5799

walrus1999
  • Location: Huntington, Indiana, USA!
  • Minecraft: walrus1999

Posted 25 August 2012 - 12:11 PM

Just updated my server running forestry 1.4.8.6 and IC2 1.103 on forge 171, and i get this console message over and over again, i tested most stuff and it seems to be working ok, i think its related to electric engines that dont have work, does that sound about right? Anything i can do to get rid of the message (besides reverting back to 164 and 1.97)? Thanks.

forestry.core.gadgets.TileEngine@2f2379f2 didn't implement demandsEnergy() properly, no energy from injectEnergy accepted although demandsEnergy() returned true.

Posted Image


#5800

Azagal73
    Azagal73

    Diamond Miner

  • Members
  • 759 posts
  • Location: England
  • Minecraft: Azagal73

Posted 25 August 2012 - 12:17 PM

View Postwalrus1999, on 25 August 2012 - 12:11 PM, said:

Just updated my server running forestry 1.4.8.6 and IC2 1.103 on forge 171, and i get this console message over and over again, i tested most stuff and it seems to be working ok, i think its related to electric engines that dont have work, does that sound about right? Anything i can do to get rid of the message (besides reverting back to 164 and 1.97)? Thanks.

forestry.core.gadgets.TileEngine@2f2379f2 didn't implement demandsEnergy() properly, no energy from injectEnergy accepted although demandsEnergy() returned true.

Delete the /ic2 folder in the forestry jar file

Posted Image