Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

[1.6.4][v4.6.2]SecretRoomsMod[SMP][Forge] HIDDEN TRAPPED CHESTS!

mod secretrooms secret room camoflauge smp hidden doors 1.6.4

  • Please log in to reply
2473 replies to this topic

#1521

AbrarSyed
  • Location: IL, USA
  • Minecraft: AbrarSyed

Posted 29 November 2012 - 08:21 PM

fixed that small version bug... it should say the correct version now....   though if you install it, it should say the correct version in the "mods" menu.
Posted Image

Register or log in to remove.

#1522

darthvader45
  • Location: United States, going to Equestria someday.
  • Minecraft: darthvader456

Posted 29 November 2012 - 08:44 PM

This is AWESOME!
Another pageclaim!  *slams sign into ground, reading "This page is now claimed by darthvader45"*

Edited by darthvader45, 29 November 2012 - 09:14 PM.


#1523

Darkenhart

Posted 29 November 2012 - 10:28 PM

Anything about the other issue i posted about?

#1524

thedredge
  • Minecraft: thedredge

Posted 30 November 2012 - 01:33 AM

I seen to be having some lighting issues, anytime I place a ghost block under another block copying grass it doesn't light up. Dirt, sand, and logs work fine.
Posted Image
EDIT: The Block on top of the pic is cameo stairs.

#1525

AbrarSyed
  • Location: IL, USA
  • Minecraft: AbrarSyed

Posted 30 November 2012 - 02:14 AM

o_O woah.... any way I can reproduce that? didn't happen in my testing...
Posted Image

#1526

jhvbiehyhvx
  • Location: South-east Asia, Little red dot on your map

Posted 30 November 2012 - 02:16 AM

secret dispensers?? just suggesting...
Posted Image

#1527

AbrarSyed
  • Location: IL, USA
  • Minecraft: AbrarSyed

Posted 30 November 2012 - 03:43 AM

right.. I forgot some stuff... to add to the todo list...
Posted Image

#1528

thedredge
  • Minecraft: thedredge

Posted 30 November 2012 - 04:12 AM

I tried it again, without my +80 something other mods, I only have Forge 6.4.1.408, NEI 1.4.2.7, and Secret Rooms 4.4.0 for the pic below.
Left is ghost blocks and right is stairs. All I did was place the block on the blocks they are copying, dirt for the ones on the bottom and the log for the ones on top.
Posted Image

#1529

MyMilkTea
  • Location: Singapore

Posted 30 November 2012 - 07:45 AM

I could REALLY be blind ( people keep telling me that ), but is there a 1.4.5 modloader version, or do i really need to use forge? Posted Image *derp*

#1530

thedredge
  • Minecraft: thedredge

Posted 30 November 2012 - 08:36 AM

View PostMyMilkTea, on 30 November 2012 - 07:45 AM, said:

I could REALLY be blind ( people keep telling me that ), but is there a 1.4.5 modloader version, or do i really need to use forge? Posted Image *derp*
Forge has a ModLoader built in (called Forge Mod Laoder or FML for short), so at the least it will work. Is there any reason you couldn't use forge?

#1531

drevil11
    drevil11

    Tree Puncher

  • Members
  • 10 posts
  • Location: Sydney
  • Minecraft: drevil11

Posted 30 November 2012 - 10:25 AM

Epic mod. Works great on servers as well and is by far the most complete secret room mod I've found yet.

Posted Image


#1532

Derrick_Ryan

Posted 30 November 2012 - 02:54 PM

Umm, Mr AbrarSyed, Could you upload or Make a Risugami Modloader version?

#1533

AbrarSyed
  • Location: IL, USA
  • Minecraft: AbrarSyed

Posted 01 December 2012 - 03:14 AM

I used to have a modloader version.. but I dropped it.. for quite a few reasons...
  • Forge is easier to actually make the mod with.
  • ModLoader hacks back to Single Player, LAN won't work well...
  • No other mod support. In other words.. I can't copy the Textures of other mod blocks with this.
  • The way ModLoader was made, it was hacky. And honestly.. it would be better if Risu just stopped ML all together so people could use the Far superior Forge/FML
  • I don't wanna code the mod twice, once for ML, and again for forge. its a lot of work. I have to finish ForgeEssentials...

Any reason you can't use Forge? it truly IS better in every way... unless you like BTW
Posted Image

#1534

Derrick_Ryan

Posted 01 December 2012 - 04:25 AM

Well, Everyone should know why lol.

#1535

TheBlueZ
    TheBlueZ

    Tree Puncher

  • Members
  • 15 posts
  • Minecraft: pbt9

Posted 01 December 2012 - 07:33 PM

i installed everything right no other mods and it doesn't load the game so instead it gives me this report ---- Minecraft Crash Report ----
// Would you like a cupcake?

Time: 12/1/12 12:25 PM
Description: Failed to start game

cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.RuntimeException: unknown character :
at cpw.mods.fml.common.Loader.identifyMods(Loader.java:322)
at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:457)
at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.beginMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:151)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:424)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:756)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: java.lang.RuntimeException: unknown character :
at net.minecraftforge.common.Configuration.load(Configuration.java:375)
at net.minecraftforge.common.Configuration.<init>(Configuration.java:85)
at net.minecraftforge.common.ForgeDummyContainer.<init>(ForgeDummyContainer.java:44)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
at cpw.mods.fml.common.Loader.identifyMods(Loader.java:317)
... 5 more


A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.4.5
Operating System: Windows Vista (amd64) version 6.0
Java Version: 1.6.0_13, Sun Microsystems Inc.
Java VM Version: Java HotSpot™ 64-Bit Server VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.
Memory: 363698288 bytes (346 MB) / 514523136 bytes (490 MB) up to 954466304 bytes (910 MB)
JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
Suspicious classes: FML and Forge are installed
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
FML: MCP v7.23 FML v4.5.2.459 Minecraft Forge 6.4.0.397 2 mods loaded, 0 mods active
mcp [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar)
FML [Forge Mod Loader] (coremods)
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: Intel® G45/G43 Express Chipset GL version 2.1.0 - Build 8.15.10.2202, Intel
Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'forge,fml'
Type: Client (map_client.txt)
Texture Pack: Default
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
[align=center]Posted Image[/align]

#1536

luke127
    luke127

    Gold Miner

  • Members
  • 470 posts
  • Location: Australia
  • Minecraft: LC14199

Posted 01 December 2012 - 09:24 PM

View PostTheBlueZ, on 01 December 2012 - 07:33 PM, said:

i installed everything right no other mods and it doesn't load the game so instead it gives me this report ---- Minecraft Crash Report ----
// Would you like a cupcake?

Time: 12/1/12 12:25 PM
Description: Failed to start game

cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.RuntimeException: unknown character :
at cpw.mods.fml.common.Loader.identifyMods(Loader.java:322)
at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:457)
at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.beginMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:151)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:424)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:756)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: java.lang.RuntimeException: unknown character :
at net.minecraftforge.common.Configuration.load(Configuration.java:375)
at net.minecraftforge.common.Configuration.<init>(Configuration.java:85)
at net.minecraftforge.common.ForgeDummyContainer.<init>(ForgeDummyContainer.java:44)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
at cpw.mods.fml.common.Loader.identifyMods(Loader.java:317)
... 5 more


A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.4.5
Operating System: Windows Vista (amd64) version 6.0
Java Version: 1.6.0_13, Sun Microsystems Inc.
Java VM Version: Java HotSpotâ„¢ 64-Bit Server VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.
Memory: 363698288 bytes (346 MB) / 514523136 bytes (490 MB) up to 954466304 bytes (910 MB)
JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
Suspicious classes: FML and Forge are installed
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
FML: MCP v7.23 FML v4.5.2.459 Minecraft Forge 6.4.0.397 2 mods loaded, 0 mods active
mcp [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar)
FML [Forge Mod Loader] (coremods)
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: Intel® G45/G43 Express Chipset GL version 2.1.0 - Build 8.15.10.2202, Intel
Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'forge,fml'
Type: Client (map_client.txt)
Texture Pack: Default
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null

unknown character eh? Well I'll do some digging and find out what that means for you. be expecting a PM by about tomorrow evening. :)
Every action has an equal/opposite reaction -Isaac Newton

#1537

AbrarSyed
  • Location: IL, USA
  • Minecraft: AbrarSyed

Posted 01 December 2012 - 11:42 PM

seams to me an issue fo forge....
Posted Image

#1538

LexLV
    LexLV

    Zombie Killer

  • Members
  • 165 posts

Posted 02 December 2012 - 12:58 AM

Made a video! Feel free to use wherever :)



#1539

ZacIsCool67456
  • Location: Y=-1235 with Bartex2x cubic chunks mod

Posted 02 December 2012 - 06:03 PM

There should be "Improved redstone" which acts like camp redstone but isnt camo.

Posted Image


#1540

AbrarSyed
  • Location: IL, USA
  • Minecraft: AbrarSyed

Posted 02 December 2012 - 09:38 PM

I think il wait for the famed "redstone update".. I have a fealing ill have to recode the redstone stuff when that gets here.. not to mention their renderring engine overhaul.. that may screw  up this mod as well.. considering the hacky stuff I do tomake it work the way it does...
Posted Image