Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Snapshot 13w47e Problems

problems snapshot

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1

Xx_saac_xX
  • Minecraft: Xx_saac_xX

Posted 22 November 2013 - 08:31 PM

So... the new snapshot came out, your able to strea*FAST FORWARD, YOU PROBABLY KNOW ALREADY)!

When I link my Twitch account to my Mojang account, it says:

Success! Your Twitch account is now connected to your Mojang account

But... when I go into broadcast settings (or press F6), it still says I need to link it! But I did! Please help =) Thanks
Posted Image

Register or log in to remove.

#2

Puredarkness

Posted 22 November 2013 - 08:36 PM

Did you try relogging after connecting it?
The Darkness will win one day, and light's time being the winner is nearing it's end. Because light is overrated.
People, the Modification Development section is for MODS, not Bukkit plugins. Do not be surpised if you don't get any help from there.
Spoiler: Random fact

#3

Xx_saac_xX
  • Minecraft: Xx_saac_xX

Posted 22 November 2013 - 08:58 PM

View PostPuredarkness, on 22 November 2013 - 08:36 PM, said:

Did you try relogging after connecting it?
Yes
Posted Image

#4

Quinn168
    Quinn168

    Tree Puncher

  • Members
  • 38 posts

Posted 22 November 2013 - 09:04 PM

This snapshot and all future ones for 1.7.3 are VERY buggy so this is probably not fixable yet
If Creepers Won't Die Then We Are All Doomed

#5

MinecraftMan3454

Posted 22 November 2013 - 09:38 PM

Yep It Fixed Startup Stuff for 32bit People Like me BUT has bugs with actully Trying to stream Because it says its offline even if your on a server Maybe they will make a release of it instead of snapshots for twitch connected people but it will take a few more snapshots probably

#6

deadbuilder1
  • Minecraft: Deadbuilder

Posted 22 November 2013 - 09:47 PM

Try deleting minecraft and re-downloading.

#7

Xx_saac_xX
  • Minecraft: Xx_saac_xX

Posted 22 November 2013 - 11:27 PM

View Postdeadbuilder1, on 22 November 2013 - 09:47 PM, said:

Try deleting minecraft and re-downloading.
Ok, the thing that is the problem is the linking, and your telling me to re download minecraft? That wouldnt do anything... thats just be like re downloading the launcher.
Posted Image

#8

SuperBlockboy10
  • Location: Hiding in a cave.
  • Minecraft: SuperBlockboy10
  • Xbox:SuperBlockboy10

Posted 23 November 2013 - 12:49 AM

I had a problem with the music being weird
(new music?)
Posted Image

#9

Nathan2055
  • Location: Inside your computer
  • Minecraft: Nathan2055
  • Xbox::P

Posted 23 November 2013 - 01:29 AM

View PostXx_saac_xX, on 22 November 2013 - 08:31 PM, said:

So... the new snapshot came out, your able to strea*FAST FORWARD, YOU PROBABLY KNOW ALREADY)!

When I link my Twitch account to my Mojang account, it says:

Success! Your Twitch account is now connected to your Mojang account

But... when I go into broadcast settings (or press F6), it still says I need to link it! But I did! Please help =) Thanks
Reboot your computer, then if that doesn't work try reinstalling Java.
--Nathan2055

#10

Outkin
    Outkin

    Redstone Miner

  • Members
  • 617 posts
  • Location: Marooned on a tropical island.
  • Minecraft: Outkin

Posted 23 November 2013 - 02:47 AM

Make sure you completely shut it down, not just the game, but the launcher too. I relogged 4 times, didn't work, closed launcher, worked instantly.
Posted Image

#11

wha73v5
    wha73v5

    Tree Puncher

  • Members
  • 15 posts

Posted 23 November 2013 - 11:33 PM

No, you're all wrong, you need to link your Minecraft account with your Mojang account, just google link Minecraft account with Mojang account.

#12

Starraider15
  • Minecraft: Starraider15

Posted 23 November 2013 - 11:56 PM

View Postwha73v5, on 23 November 2013 - 11:33 PM, said:

No, you're all wrong, you need to link your Minecraft account with your Mojang account, just google link Minecraft account with Mojang account.

Your minecraft account IS your mojang account..........
Posted Image

People tell me I'm crazy. Well, what I have to say to them is... Yes. Yes I am crazy. Any more questions?

#13

tzuf23
    tzuf23

    Out of the Water

  • Members
  • 7 posts
  • Minecraft: tzuf23

Posted 24 November 2013 - 06:04 AM

im having this problem to and closing the launcher or restarting my computer didnt help

#14

Blake2107

Posted 24 November 2013 - 07:22 AM

I Connected my Mojang and twitch but when i try to stream is says "Issue Streaming Frame: TTV_EC_FRAME_QUEUE_TOO_LONG (TTV_EC_FRAME_QUEUE_TOO_LONG)" Then automatically ends my steam after a couple seconds of it being started.. Can anyone help me?

View PostSuperBlockboy10, on 23 November 2013 - 12:49 AM, said:

I had a problem with the music being weird
(new music?)
Yes i'ts part of the update including twitch tv streaming.

#15

alexander987985

Posted 25 November 2013 - 04:30 PM

View PostBlake2107, on 24 November 2013 - 07:22 AM, said:

I Connected my Mojang and twitch but when i try to stream is says "Issue Streaming Frame: TTV_EC_FRAME_QUEUE_TOO_LONG (TTV_EC_FRAME_QUEUE_TOO_LONG)" Then automatically ends my steam after a couple seconds of it being started.. Can anyone help me?
.

I have this problem too please can someone help.

#16

pocketmonster100
  • Minecraft: ThePocketSoul

Posted 25 November 2013 - 11:30 PM

View PostBlake2107, on 24 November 2013 - 07:22 AM, said:

I Connected my Mojang and twitch but when i try to stream is says "Issue Streaming Frame: TTV_EC_FRAME_QUEUE_TOO_LONG (TTV_EC_FRAME_QUEUE_TOO_LONG)" Then automatically ends my steam after a couple seconds of it being started.. Can anyone help me?

Yes i'ts part of the update including twitch tv streaming.

View Postalexander987985, on 25 November 2013 - 04:30 PM, said:

I have this problem too please can someone help.

i had this problem too... i fixed it by deleting my .minecraft folder... just backup anything you wanna keep!
hope this helps you! theres probably an easier way of fixing it -_-

Edited by pocketmonster100, 25 November 2013 - 11:31 PM.


#17

Xx_saac_xX
  • Minecraft: Xx_saac_xX

Posted 19 December 2013 - 08:12 PM

Ok it works now, thanks
Posted Image