Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Minecraft Client cannot detect 1.6.4 modded world anymore

minecraft 1.6.4 modded world thaumcraft 4 ssp single player bug report bug

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1

Novocastrian

Posted 30 October 2013 - 02:59 AM

Hello everyone,Today when I opened my Minecraft client to play my modified instance of 1.6.4, it did not load my survival world. I haven't changed anything from yesterday (when I last played it) and it was fully functional then. The client still loads my 'test' world, where I test to see if there are any mod conflicts when I add a new mod to my personal pack. These are the mods that I am running. I do have a backup of the survival world, but it is a shadow in mod progression compared to this one (mainly Thaumcraft 4). What I remember doing is a lot of TC research (this was most of my time on this save). The one stand out thing that I remember doing is cheating in a bunch of TC nodes to see how they work and react to other TC and Thaumic Tinkerer stuff. Since then, I have not been able to access my save Posted Image Latest Forge Log: http://pastebin.com/0xtTWi7d

Spoiler: Minecraft Client
Spoiler:
Thanks for your attention Posted Image

Edited by Dettefin, 30 October 2013 - 03:09 AM.


Register or log in to remove.

#2

CharmanderGBA

Posted 30 October 2013 - 01:11 PM

There's something wrong with CodeChickenCore,try reinstalling it.If it didn't work pm me the crash report again.


Sources:Professional Troubleshooters
Posted Image

#3

Novocastrian

Posted 01 November 2013 - 12:58 PM

View PostCharmanderGBA, on 30 October 2013 - 01:11 PM, said:

There's something wrong with CodeChickenCore,try reinstalling it.If it didn't work pm me the crash report again.


Sources:Professional Troubleshooters

Tried this, removed CCC (and related mods to be sure) and reinstalled them with the most updated version as of today (midnight 1st November +10:00 GMT) and it worked! Thanks!

#4

CharmanderGBA

Posted 01 November 2013 - 04:49 PM

View PostDettefin, on 01 November 2013 - 12:58 PM, said:

Tried this, removed CCC (and related mods to be sure) and reinstalled them with the most updated version as of today (midnight 1st November +10:00 GMT) and it worked! Thanks!
No problem!You could thanks me by clicking thanks button at my profile!
Posted Image