Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

[1.7.2][1.6.X] [Forge] X-ray Mod (Forge is required)- Now BlockFinder of any sort as well

x-ray xray forge forge-compatible 1.6.2 cheat mod 162 1.7.2 1.7

  • Please log in to reply
191 replies to this topic

Poll: Should i post&update the aimbot mod? (111 member(s) have cast votes)

Should i post&update the aimbot mod?

  1. Yes (88 votes [79.28%])

    Percentage of vote: 79.28%

  2. No (23 votes [20.72%])

    Percentage of vote: 20.72%

Vote Guests cannot vote

#1

Kradxn
    Kradxn

    Tree Puncher

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 33 posts
  • Location: Germany

Posted 02 August 2013 - 09:27 PM

X-Ray Mod for all lazy guys/cheater out there

Screenshot:Posted Image

Posted Image

How to use:

Just press X to toggle ON/OFF (Key can be set in Minecraft config menu)

To edit the Ores and the color just press F6

Installation:

1.Install MinecraftForge2.Download the mod and put it in your mods folder (in the .minecraft folder)-->DONE

Download:

Version 2.01: Minecraft 1.7.2

Version 2.00: Minecraft 1.7.2

Version 1.11: Minecraft 1.6.X

Jarversion 1.11: Minecraft 1.6.X(For Mac)Version 1.10: Minecraft 1.6.XVersion 1.01: Minecraft 1.6.XVersion 1.00: Minecraft 1.6.X

Changelog:

2.01: Bug-Fixes (e.g. a working Config-File)
2.00: Updated to 1.7.2 | Introduced new Selection Gui | Added Meta-Data Support
1.11: Fixed some Bugs(Edit-Button not editing,Render not updating(may take 4 seconds))
1.10: Added GUI to Select the Blocks (Open with F6) !
1.01: Fixed Rendering!
1.00: First Release!

Issues:

Game freezes if you add e.g. Stone (just dont do it)

Planned:

- All Bright- Mob Xray
Spoiler: 'In Progress: Aimbot'


Register or log in to remove.

#2

LOSLOSLOS

Posted 08 August 2013 - 01:05 AM

Cool

#3

JoshTAB
    JoshTAB

    Out of the Water

  • Members
  • 3 posts
  • Location: errmmmmm

Posted 08 August 2013 - 11:10 AM

I think you should do black as coal Posted Image  i give this mod Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#4

TripleDraem_J

Posted 08 August 2013 - 11:25 AM

I must say, this look exactly like more info mod(show ores feature) by CJB

#5

olivier123123

Posted 10 August 2013 - 09:45 AM

Why dont you make lava Bright red

#6

Kradxn
    Kradxn

    Tree Puncher

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 33 posts
  • Location: Germany

Posted 10 August 2013 - 11:40 AM

To JoshTAB and oliver123123 : My Plan is to make a gui, where you can select any Block and set a color for it

To TripleDraem_J: Never saw his mod but xray mods are always similar

#7

Kracker88

Posted 10 August 2013 - 03:23 PM

Oh! Its good! Can you do it for 1.5.2! It will be very popular, couse many mods now only 1.5.2.
Sorry for my bad english, i am russian

#8

Kradxn
    Kradxn

    Tree Puncher

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 33 posts
  • Location: Germany

Posted 11 August 2013 - 10:05 PM

Sadly i cant make a 1.5 version of it

#9

theritualsuffering
  • Location: Somewhere in this universe, lost in space...
  • Minecraft: tenebraemaximus

Posted 12 August 2013 - 02:49 AM

Very nice mod, glad it works. This should get more recognition.

If I may make a suggestion to this mod, when x-ray is turned on and a block is broken that has the ESP around it, the ESP persists until x-ray is toggled off then on again. Same goes for placing a block on the x-ray list. The block wont get an ESP around it until x-ray is toggled off then on again.

Posted Image
Click Here To Check Out The Server Forums

PVP Server at play.pokemonserver.net
Pixelmon Server at pixelmonserver.net


#10

pro_malti

Posted 12 August 2013 - 12:20 PM

Finally! An X-ray for Forge :D btw, Found a bug, when you press Edit Block, and you change anything, it says edit instead of add, and makes 2 colors for 1 block.

#11

Kradxn
    Kradxn

    Tree Puncher

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 33 posts
  • Location: Germany

Posted 12 August 2013 - 01:08 PM

@theritualsuffering  it takes 5 seconds to update (i may be able to fix that)
@pro_malti already fixed

#12

theritualsuffering
  • Location: Somewhere in this universe, lost in space...
  • Minecraft: tenebraemaximus

Posted 15 August 2013 - 11:38 PM

View PostKradxn, on 12 August 2013 - 01:08 PM, said:

@theritualsuffering  it takes 5 seconds to update (i may be able to fix that)
@pro_malti already fixed

Awesome, the small wait isn't an issue, but a fix is welcome :)


Posted Image
Click Here To Check Out The Server Forums

PVP Server at play.pokemonserver.net
Pixelmon Server at pixelmonserver.net


#13

Lolhunter

Posted 17 August 2013 - 06:07 PM

Good, I've tried this and its good. But I removed It. As soon as you add that GUI What you said I will download it again! :) I'm sure It will be very popular.
Spoiler:

#14

caramel671

Posted 18 August 2013 - 09:00 PM

Two issues:

Sometimes it xrays blocks from chunks that are loaded far off into the distance, creating a sort of blob on the screen, but the Radius config setting seems to be working otherwise.

The keyconfig is not being saved. After reloading Minecraft, the xray key always reverts to X. It does, however, save the selected blocks to xray.

Could be issues with other mods. I'm running Forge 9.10.0.804, Optifine 1.6.2 HD_U_B4, Rei's minimap, and Inventory Tweaks.

It's still very useful, anyway, as it's the only xray mod (not bundled with other mods) I've found so far to be compatible with Forge and Optifine. Thank you.

#15

SumoneX
    SumoneX

    Tree Puncher

  • Members
  • 19 posts
  • Location: Narnia
  • Minecraft: SumoneX

Posted 19 August 2013 - 10:06 PM

Nice mod, but my head disappears when the mod is active.

#16

Arceai
    Arceai

    Tree Puncher

  • Members
  • 18 posts
  • Location: Miami, Florida

Posted 20 August 2013 - 12:55 AM

Is this client side? As in the server doesn't need this installed?

#17

Cyber_PH
  • Minecraft: PH_CreeperKiller

Posted 20 August 2013 - 04:17 PM

Please fix the bugs.
Posted Image

#18

Kradxn
    Kradxn

    Tree Puncher

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 33 posts
  • Location: Germany

Posted 20 August 2013 - 06:04 PM

View PostArceai, on 20 August 2013 - 12:55 AM, said:

Is this client side? As in the server doesn't need this installed?
Yes it is only a client side mod

View PostCyber_PH, on 20 August 2013 - 04:17 PM, said:

Please fix the bugs.
I cant work on the mod at the moment(maybe at the weekend)

#19

flowereater

Posted 20 August 2013 - 06:43 PM

This mod works pretty well for me until I reach y:100 then it stops detecting ores. Is it a bug/limitation of the mod or am I doing something wrong somehow?
Posted Image

#20

Kradxn
    Kradxn

    Tree Puncher

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 33 posts
  • Location: Germany

Posted 21 August 2013 - 03:45 PM

View Postflowereater, on 20 August 2013 - 06:43 PM, said:

This mod works pretty well for me until I reach y:100 then it stops detecting ores. Is it a bug/limitation of the mod or am I doing something wrong somehow?
Posted Image
Yay someone found this limitation, will be fixed in the next release


View PostSumoneX, on 19 August 2013 - 10:06 PM, said:

Nice mod, but my head disappears when the mod is active.

Will look into it