Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

java.net.noroutetohostexception: no route to host: connect


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1

barderella
  • Location: Chicago, IL USA

Posted 24 February 2011 - 07:24 AM

Interesting since i was just playing on my fiance's server a few hours ago.  nothing has been reset on either of our ends and to be honest i am REALLY getting peeved with all this trouble that the game has been having since i started playing it a couple months ago.  Most of the time i cant play which is very frustrating to me since i paid for the dang game.  

they really need to fix this NOW.
all i want to do is play a game i paid for, don't think that is too much to ask.
Posted Image

Register or log in to remove.

#2

chuckaknuckle
  • Location: USA

Posted 24 February 2011 - 07:25 AM

I'm not familiar with the error, but something probably did change - whether you knew it or not.

Check firewalls, blah blah blah.

I'm retired from this forum.


#3

barderella
  • Location: Chicago, IL USA

Posted 24 February 2011 - 07:27 AM

chuckaknuckle said:

I'm not familiar with the error, but something probably did change - whether you knew it or not.

Check firewalls, blah blah blah.

Already have done all that...reforwarded ports etc etc etc.  been thru all of this so many times before with this game and it ends up ALWAYS being on the minecraft end doesn't it?
Posted Image

#4

chuckaknuckle
  • Location: USA

Posted 24 February 2011 - 07:30 AM

Not always, but you never know. Try playing in the web browser and see if you have the same problem.

I'm retired from this forum.


#5

barderella
  • Location: Chicago, IL USA

Posted 24 February 2011 - 07:39 AM

chuckaknuckle said:

Not always, but you never know. Try playing in the web browser and see if you have the same problem.

have already tried that and get the same problem.  Also, the fiance can play on the server but no one else can get in.
Posted Image

#6

DeathJester_66
  • Minecraft: DeathJester_66

Posted 29 January 2012 - 03:28 PM

same problem