Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Redpower 2 mod for 1.5.1?

redpower

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1

TheGhastSlayer
  • Location: Walla Walla WA
  • Minecraft: Malcolm746
  • Xbox:Malcolm746

Posted 22 April 2013 - 09:12 PM

When I first started modding, Redpower was my favorite mod, and it still is. I can't seem to find a 1.5.1 version, and I already have about 20 mods working with 1.5.1, so I don't want to downgrade for it. Does anyone know if they've updated, and if so, could you get me a link to the download?

Thank's guys.

Register or log in to remove.

#2

Pontan_swe

Posted 22 April 2013 - 09:56 PM

It not updated yet but eloraam working on it

btw follow eloraam on twitter so you see when its updated :)

@TheRealEloraam

#3

TheGhastSlayer
  • Location: Walla Walla WA
  • Minecraft: Malcolm746
  • Xbox:Malcolm746

Posted 22 April 2013 - 10:04 PM

View PostPontan_swe, on 22 April 2013 - 09:56 PM, said:

It not updated yet but eloraam working on it

btw follow eloraam on twitter so you see when its updated Posted Image

@TheRealEloraam

Thanks for the info. Can't wait till he's done!

#4

ROCKDUD
    ROCKDUD

    Zombie Killer

  • Members
  • 204 posts

Posted 23 April 2013 - 01:13 AM

*she's
Since I am alive and you are not me, you must be dead.
Since the universe has failed in its duties, I must kill you myself.

#5

QuackersRocks

Posted 06 June 2013 - 09:17 PM

View PostTheGhastSlayer, on 22 April 2013 - 10:04 PM, said:

Thanks for the info. Can't wait till he's done!
If only Eloraam was a faster updater!
It's June and it's been a long time since 1.5.2 came out!
Posted Image
From Basics to Programming!

#6

ROCKDUD
    ROCKDUD

    Zombie Killer

  • Members
  • 204 posts

Posted 06 June 2013 - 10:18 PM

Eloraam updates fast. New content on the other hand, well. You know that 1.5 allowed more analogue uses of redstone. I hope you realise that Eloraam is bound to be doing the same. Therefore expect an analogue portion of Redpower for the next update.
Now, due to the push for updating FTB packs, Eloraam may be forced to put up an unfinished updated version- Perhaps 'PR6b' which would be a raw port and nothing more.
TL;DR: Eloraam is a perfectionist and will avoid release until perfect. Oh, and her job is taking up her time.
Since I am alive and you are not me, you must be dead.
Since the universe has failed in its duties, I must kill you myself.

#7

claycorp
    claycorp

    Redstone Miner

  • Members
  • 587 posts
  • Location: Places....
  • Minecraft: Claycorp

Posted 07 June 2013 - 07:01 AM

Don't worry the modding community is slowly picking up parts of RP2 and making them just because of the fact nobody knows what's to come for future updates (If any at all).

Thus far i only know of the micro blocks being added by

immibis


http://www.minecraft...croblocks-5501/

#8

redbball2

Posted 10 June 2013 - 08:10 PM

The FTB modpack creators are in contact with elooram. or thats what i think was said on the luancher. :I

#9

Greifer500

Posted 01 July 2013 - 06:43 PM

where is a devploiment blog (if one really exists)

#10

Master_Dragoon_Bartz

Posted 02 July 2013 - 12:34 AM

View PostGreifer500, on 01 July 2013 - 06:43 PM, said:

where is a devploiment blog (if one really exists)
The dev blog hasn't been updated in a bit, but here it is: http://www.eloraam.com/ . I would suggest following her on Twitter @TheRealEloraam for more frequent updates
Posted Image

#11

OzzyMandice
  • Location: My wisp spawner, I accidently a whole crucible

Posted 05 August 2013 - 06:27 PM

There is not a Redpower for 1.5.2 or 1.6.2, but however, if all you use is the logic gates and wires, try Project Red. It's a Redpower replacement mod that is updated, although it does not have the machines

Link: -> http://www.minecraft...v32134-7262013/

Posted Image


#12

Superkalasnikov
  • Location: Finland
  • Minecraft: Superkalasnikov

Posted 02 September 2013 - 04:49 PM

Oh lord.. Minecraft 1.6.2 but no Redpower...

#13

BeboBobo
  • Location: MouseVille

Posted 10 September 2013 - 12:59 PM

I am trying to build a router/barrel sorting machine but all references I have found are using a filter that only exists in RedPorwer 2 which is not compatible with 1.5.2. Is there a work around?

#14

startjim
    startjim

    Tree Puncher

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 10 posts
  • Location: some where on planet eart
  • Minecraft: startjim
  • Xbox:startjim

Posted 14 September 2013 - 10:05 PM

View PostTheGhastSlayer, on 22 April 2013 - 10:04 PM, said:

Thanks for the info. Can't wait till he's done!

View PostROCKDUD, on 23 April 2013 - 01:13 AM, said:

*she's
hahahahahaha
Posted Image