Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

MCPE texture packs porting! 102K+ Download! 25 packs! Latest:[0.7.5! Follow me on twitter!]

texture pack port modernhd nes mario soartex fanver last days tydoku rise of tredonia faithful

  • Please log in to reply
614 replies to this topic

#401

creeping_creepers
  • Location: Taipei, Taiwan

Posted 08 July 2013 - 02:19 PM

View PostFurious1964, on 08 July 2013 - 12:33 PM, said:

This quick update really got modders spinning. It came while modders were still working with 0.7.1.
yeah, I hate that feeling.
Posted Image

Register or log in to remove.

#402

HyperSquireI
  • Location: Sitting At My Desk Porting Texture PACKS
  • Minecraft: bellowdeath
  • Xbox:i have a stupid ps3

Posted 08 July 2013 - 07:22 PM

U know war I don't understand is that when I ask the creator to port his tp he says no or he wants to or he wants to finish it first

And then u port it

I think...
Posted Image

#403

AcidNinja13
  • Location: you want to know this why?
  • Minecraft: AcidNinja13_

Posted 08 July 2013 - 07:45 PM

Canu make an aether texture pack if not its okay pm me plz

#404

creeping_creepers
  • Location: Taipei, Taiwan

Posted 09 July 2013 - 01:14 AM

View PostBellowdeath, on 08 July 2013 - 07:22 PM, said:

U know war I don't understand is that when I ask the creator to port his tp he says no or he wants to or he wants to finish it first

And then u port it

I think...
What? You mean that you think I don't have permission or just confusing?

View PostAcidNinja13, on 08 July 2013 - 07:45 PM, said:

Canu make an aether texture pack if not its okay pm me plz
that would be difficult.
I remember there's a aether pack in this forum, I think it's for 0.6.1.
maybe I can ask the maker of the pack for opinions.
Posted Image

#405

creeping_creepers
  • Location: Taipei, Taiwan

Posted 09 July 2013 - 03:03 PM

all 0.7.1 packs updated to 0.7.2!
Posted Image

#406

Furious1964
  • Location: Montreal.Canada
  • Minecraft: Mr_Furious1964

Posted 09 July 2013 - 05:12 PM

Have a problem, MC PocketTool crashes. Is that updated yet?
Life is a Learning Curve....
Unfortunately, you're stuck on the bottom...amongst the bones of the stupid.

#407

SalimMusta

Posted 09 July 2013 - 10:01 PM

Rezcraft plz :)

#408

creeping_creepers
  • Location: Taipei, Taiwan

Posted 10 July 2013 - 04:28 AM

View PostFurious1964, on 09 July 2013 - 05:12 PM, said:

Have a problem, MC PocketTool crashes. Is that updated yet?
You mean is pocket tool updated?
there's a new update for pocket tool in play store then.

View PostSalimMusta, on 09 July 2013 - 10:01 PM, said:

Rezcraft plz Posted Image
link
Posted Image

#409

Furious1964
  • Location: Montreal.Canada
  • Minecraft: Mr_Furious1964

Posted 10 July 2013 - 06:03 AM

View Postcreeping_creepers, on 10 July 2013 - 04:28 AM, said:

You mean is pocket tool updated?
there's a new update for pocket tool in play store then.

I currently have PocketTool 1.6.10. is that the new version you're talking about?

If so, then the current version crashes when clicking on the textures/skins button.

Do you use this to install your textures?
Life is a Learning Curve....
Unfortunately, you're stuck on the bottom...amongst the bones of the stupid.

#410

creeping_creepers
  • Location: Taipei, Taiwan

Posted 10 July 2013 - 09:40 AM

View PostFurious1964, on 10 July 2013 - 06:03 AM, said:

I currently have PocketTool 1.6.10. is that the new version you're talking about?

If so, then the current version crashes when clicking on the textures/skins button.

Do you use this to install your textures?
yeah, that's the one.
but I don't have any crashing issue.
tps succesfully installed and nothing went wrong
Posted Image

#411

Furious1964
  • Location: Montreal.Canada
  • Minecraft: Mr_Furious1964

Posted 10 July 2013 - 02:01 PM

View Postcreeping_creepers, on 10 July 2013 - 09:40 AM, said:

yeah, that's the one.
but I don't have any crashing issue.
tps succesfully installed and nothing went wrong

I've tried several times, uninstalled Pocket Inventory Editor, MCPE, MCPT, rebooted device and reinstalled MCPE and MCPT and still a crash when clicking the textures button. Also, changing skins doesn't work.

I have Android 4.1.2 and it worked with 0.6.x, so I don't know what's wrong. A lot of people are experiencing the same thing and have commented about it on the Play Store.
Life is a Learning Curve....
Unfortunately, you're stuck on the bottom...amongst the bones of the stupid.

#412

creeping_creepers
  • Location: Taipei, Taiwan

Posted 10 July 2013 - 02:14 PM

View PostFurious1964, on 10 July 2013 - 02:01 PM, said:

I've tried several times, uninstalled Pocket Inventory Editor, MCPE, MCPT, rebooted device and reinstalled MCPE and MCPT and still a crash when clicking the textures button. Also, changing skins doesn't work.

I have Android 4.1.2 and it worked with 0.6.x, so I don't know what's wrong. A lot of people are experiencing the same thing and have commented about it on the Play Store.
can't help you with that, 'cause I don't have that problem.
there is one possibility is that this version crashes on 4.1+, I didn't have the issue because I activated root mode, which help pocket tool survives from crashes
Posted Image

#413

Furious1964
  • Location: Montreal.Canada
  • Minecraft: Mr_Furious1964

Posted 10 July 2013 - 02:26 PM

View Postcreeping_creepers, on 10 July 2013 - 02:14 PM, said:

can't help you with that, 'cause I don't have that problem.
there is one possibility is that this version crashes on 4.1+, I didn't have the issue because I activated root mode, which help pocket tool survives from crashes

If you activated Root Mode, then you have Jellybean. I tried activating it and it wouldn't stay ticked. Guess the crash is related to only Android 4.1.2.
Life is a Learning Curve....
Unfortunately, you're stuck on the bottom...amongst the bones of the stupid.

#414

captainjaey52

Posted 10 July 2013 - 05:59 PM

can u make or port a dragon ball z texture please dbz is awesome and u do an awesome job too so please !!!!

#415

captainjaey52

Posted 10 July 2013 - 10:04 PM

can u make or port a drago ball z texture please!!

#416

_DarkStone_
  • Location: In your house eating your potato chips.
  • Minecraft: _DarkStone_
  • Xbox:'TIS BE A SECRET!

Posted 11 July 2013 - 12:48 AM

Can you port Majora's Craft? You can find it at www.minecraft texture packs.com
Posted Image

#417

creeping_creepers
  • Location: Taipei, Taiwan

Posted 11 July 2013 - 01:51 AM

View PostFurious1964, on 10 July 2013 - 02:26 PM, said:

If you activated Root Mode, then you have Jellybean. I tried activating it and it wouldn't stay ticked. Guess the crash is related to only Android 4.1.2.
dude, I am using 4.1.2.......
do you actually rooted your phone?
I'm pretty sure that I'm using 4.1.2, and nothing bad happens

View Postcaptainjaey52, on 10 July 2013 - 05:59 PM, said:

can u make or port a dragon ball z texture please dbz is awesome and u do an awesome job too so please !!!!

View Postcaptainjaey52, on 10 July 2013 - 10:04 PM, said:

can u make or port a drago ball z texture please!!
link?

View Post_DarkStone_, on 11 July 2013 - 12:48 AM, said:

Can you port Majora's Craft? You can find it at www.minecraft texture packs.com
nope, I only do requests in this forum.
Posted Image

#418

Furious1964
  • Location: Montreal.Canada
  • Minecraft: Mr_Furious1964

Posted 11 July 2013 - 05:30 AM

View Postcreeping_creepers, on 11 July 2013 - 01:51 AM, said:

dude, I am using 4.1.2.......
do you actually rooted your phone?
I'm pretty sure that I'm using 4.1.2, and nothing bad happens

How can I find out if it's rooted?

EDIT: OK, did some searching and I can definitely say that my Android is NOT rooted. I haven't done any of those things to root it. Also, when I try and activate root mode, it wouldn't stay ticked.

Guess I'll have to wait until Snowbound gets around to fixing it.
Life is a Learning Curve....
Unfortunately, you're stuck on the bottom...amongst the bones of the stupid.

#419

creeping_creepers
  • Location: Taipei, Taiwan

Posted 11 July 2013 - 09:28 AM

View PostFurious1964, on 11 July 2013 - 05:30 AM, said:

How can I find out if it's rooted?

EDIT: OK, did some searching and I can definitely say that my Android is NOT rooted. I haven't done any of those things to root it. Also, when I try and activate root mode, it wouldn't stay ticked.

Guess I'll have to wait until Snowbound gets around to fixing it.
yeah, I can tell that you don't actually know what does root mean......

It depends on what phone you're using, some can do a one-click root.
Posted Image

#420

Furious1964
  • Location: Montreal.Canada
  • Minecraft: Mr_Furious1964

Posted 11 July 2013 - 01:31 PM

View Postcreeping_creepers, on 11 July 2013 - 09:28 AM, said:

yeah, I can tell that you don't actually know what does root mean......

It depends on what phone you're using, some can do a one-click root.

It's a Nexus S and I didn't have this problem with 0.6.1.
Life is a Learning Curve....
Unfortunately, you're stuck on the bottom...amongst the bones of the stupid.