Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

[SOLVED] Not Enough Items - Doesn't show up


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1

recon_
    recon_

    Zombie Killer

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 197 posts
  • Minecraft: recon_

Posted 04 January 2013 - 06:21 AM

Edit: Fix in second post.


Well I just installed this mod and it simply doesn't show up :/
Pressing O doesn't do anything. Gui Scale set to Normal or Large. And ofc I'm in survival mode.
Used a fresh installation of Minecraft + FML + IC2 + MagicLauncher
It is listed in the mods section in minecraft.


Screenshot (ingame Modlist):
Spoiler:

Log:
Spoiler:

Sponsored by:
Posted Image

Register or log in to remove.

#2

recon_
    recon_

    Zombie Killer

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 197 posts
  • Minecraft: recon_

Posted 04 January 2013 - 08:04 AM

Alright, this issue is just stupid.

FIX: Do NOT rename your minecraft.jar file. Otherwise NEI will break.
Sponsored by:
Posted Image

#3

matho97
    matho97

    Coal Miner

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 127 posts
  • Minecraft: Matho97

Posted 07 January 2013 - 08:10 PM

View Postrecon_, on 04 January 2013 - 08:04 AM, said:

Alright, this issue is just stupid.

FIX: Do NOT rename your minecraft.jar file. Otherwise NEI will break.
Thanks, that helped me quite a bunch :D

Posted Image
Gaming community with welcoming members and fun admins.
Creator of some custom gamemodes in minecraft.


#4

recon_
    recon_

    Zombie Killer

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 197 posts
  • Minecraft: recon_

Posted 07 January 2013 - 08:11 PM

View Postmatho97, on 07 January 2013 - 08:10 PM, said:

Thanks, that helped me quite a bunch Posted Image
You're welcome! =)
Sponsored by:
Posted Image

#5

tcooling
    tcooling

    Zombie Killer

  • Members
  • 210 posts
  • Location: Attempting To Get Back In Aperture Science Laboratories
  • Minecraft: tcooling
  • Xbox:DefinableSilver

Posted 10 March 2013 - 03:11 AM

This happens to me. (I have folders with .jars) and it doesn't work. But I'm gonna try this.
Posted Image one click is all that matters.
200 POSTS!! :D

#6

Creeper32605

Posted 24 March 2013 - 02:05 PM

Ah! I was using /bin/Backup/MinecraftForge1.5.1.jar Thanks!

#7

Lord_of_the_Mine
  • Location: Paris

Posted 31 March 2013 - 07:44 PM

+1000    I had the same problem and tried tons of setups to figure out what went wrong, but now it works thanks to you (I used a backup minecraft-1.4.7.jar)

#8

fghorror3
  • Location: U.S: somewhere in the ender realm
  • Minecraft: redmenacenikolai

Posted 14 May 2013 - 01:27 PM

Thank you so much!
I've tried installing NEI 3 times but this fixed it.


got crafting recipes?
http://www.minecraft...recipes-mod-10/
Posted Image

#9

taomun
    taomun

    Out of the Water

  • Members
  • 3 posts

Posted 16 May 2013 - 02:41 AM

View Postrecon_, on 04 January 2013 - 08:04 AM, said:

Alright, this issue is just stupid.

FIX: Do NOT rename your minecraft.jar file. Otherwise NEI will break.

Thanks for posting this.  I was searching high and low, and loo and behold it was something so basic.

#10

Kevintrinidad
  • Location: Somewhere in the Philippines
  • Minecraft: MinecraftPowered

Posted 16 May 2013 - 03:45 AM

View Postrecon_, on 04 January 2013 - 08:04 AM, said:

Alright, this issue is just stupid.

FIX: Do NOT rename your minecraft.jar file. Otherwise NEI will break.
Thank you
[center][url="www.minecraftforum.net/topic/926757-minecraft-comes-alive/"]
[img]http://i.imgur.com/OfDcS.jpg[/img][/url][/center]

#11

RMMontage
  • Location: Italy
  • Minecraft: RMMontage

Posted 17 May 2013 - 02:40 PM

Thank you so much! I tried a lot of configs before this and now it's running perfectly!

#12

Herr_Gamer

Posted 25 May 2013 - 09:49 AM

Thank you so much! I installed Minecraft 2 times, and NEI about 10 Times! This Bug is pretty weird...
Posted Image

#13

Destruktorrr

Posted 01 August 2013 - 02:15 PM

I. LOVE. YOU. PERIOD.

#14

NurusTheSquid
  • Location: Near the rest of the Insane Digital Crew (London, UK)
  • Minecraft: NurusTheSquid
  • Xbox:NurusTheSquid

Posted 05 August 2013 - 11:32 PM

Thank you! Now I can finish off the private modpack I was making. Goodbye, Recipe Book!
That's me and my friends. Nobody can stop a group of 13 year old gamers!
That's my own channel. Nobody can stop a squid from Bangladesh! Yeah, I love my home country :3

#15

DJ8XGaming
  • Location: United States
  • Minecraft: DJ8X

Posted 17 August 2013 - 04:44 PM

Now, how to fix this with 1.6 Forge versions? :/

Posted Image

#16

ragger
    ragger

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 1199 posts
  • Location: Sweden
  • Minecraft: Brottweiler

Posted 17 September 2013 - 07:27 AM

I got thiss issue, and you say to not rename your minecraft.jar. I have not renamed it, VoxelModPack did it for me. I have the default 1.6.2 version, then the Forge version, then the VoxelModPack version which I use to launch minecraft.
NEI does not work in singleplayer, what do?

#17

d3vilsangel13

Posted 05 January 2014 - 11:52 PM

OK i know this is an old thread but this problem is really bothering me i really want this mod cuz im sick of having to look up crafting recipies. I can't, not rename the minecraft.jar...if i use the original copy of the version it wont install forge. And if i create a copy but not rename the files then it just doesnt show up to create a new profile. Please does anyone have a fix for this?

#18

PandaBoss

Posted 15 January 2014 - 05:41 AM

I still don't get it. (I new to minecraft modding). Is it in the versions folder? And I think that if you rename the json and not the jar it wont work. HELP PLZ!