Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Minecraft dosen't load up after installing Forge (Latest)[No mods installed][Error log included]

forge

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1

Shad0_
    Shad0_

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 945 posts
  • Location: India

Posted 31 December 2012 - 02:04 PM

Spoiler:

This is the error report I got after installing Forge. Deleted META-INF (Both JAR and Forge). Installed Forge Universal. NO MODS INSTALLED. RISUGAMI'S MODLOADER NOT INSTALLED. BTW, Risugami's modloader worked well Posted Image
Also know as- Shadowiki, Shadov, Shadoviki, Shad0_, Shadovik4, and Unlifer. Find me and say "Hi!" or ­ off.

Register or log in to remove.

#2

NobodyCare
    NobodyCare

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 1112 posts
  • Minecraft: NobodyCare

Posted 31 December 2012 - 04:48 PM

View PostShadowiki, on 31 December 2012 - 02:04 PM, said:

Deleted META-INF (Both JAR and Forge).
Do not delete the Forge Meta-inf files. Delete the Meta-inf before install forge.

Please quote my post when you are replying to me so that you make sure that I read it.

  Global Rules    Mapping and Modding


#3

Shad0_
    Shad0_

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 945 posts
  • Location: India

Posted 01 January 2013 - 06:44 AM

View PostNobodyCare, on 31 December 2012 - 04:48 PM, said:


Do not delete the Forge Meta-inf files. Delete the Meta-inf before install forge.

I reinstalled Forge, but again it dosent load up :( Black screen.
Also know as- Shadowiki, Shadov, Shadoviki, Shad0_, Shadovik4, and Unlifer. Find me and say "Hi!" or ­ off.

#4

NobodyCare
    NobodyCare

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 1112 posts
  • Minecraft: NobodyCare

Posted 01 January 2013 - 06:50 AM

View PostShadowiki, on 01 January 2013 - 06:44 AM, said:

I reinstalled Forge, but again it dosent load up Posted Image Black screen.
Did you install forge not just fml?
What version of forge are you using?
Try running the advanced minecraft error test and post the log.

Please quote my post when you are replying to me so that you make sure that I read it.

  Global Rules    Mapping and Modding


#5

Shad0_
    Shad0_

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 945 posts
  • Location: India

Posted 01 January 2013 - 11:41 AM

View PostNobodyCare, on 01 January 2013 - 06:50 AM, said:


Did you install forge not just fml?
What version of forge are you using?
Try running the advanced minecraft error test and post the log.

Yup, I installed forge, it ran its setup and downloaded all its components, but what's FML?

I installed the latest version of forge.
Also know as- Shadowiki, Shadov, Shadoviki, Shad0_, Shadovik4, and Unlifer. Find me and say "Hi!" or ­ off.

#6

NobodyCare
    NobodyCare

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 1112 posts
  • Minecraft: NobodyCare

Posted 01 January 2013 - 12:40 PM

View PostShadowiki, on 01 January 2013 - 11:41 AM, said:

Yup, I installed forge, it ran its setup and downloaded all its components, but what's FML?

I installed the latest version of forge.
Try downloading the fml_libs and extract it at your .minecraft/libs folder.

Please quote my post when you are replying to me so that you make sure that I read it.

  Global Rules    Mapping and Modding


#7

Shad0_
    Shad0_

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 945 posts
  • Location: India

Posted 06 April 2013 - 02:34 PM

Need help again. Minecraft version- 1.5.1, Forge- 7.7.1.624, After installing, the Mojang splash screen appears but after that the game doesn't load up. It's just stuck on a black screen. Log-

Spoiler:

Also know as- Shadowiki, Shadov, Shadoviki, Shad0_, Shadovik4, and Unlifer. Find me and say "Hi!" or ­ off.

#8

Shad0_
    Shad0_

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 945 posts
  • Location: India

Posted 06 April 2013 - 02:49 PM

Updated to 639, still same problemo.
Also know as- Shadowiki, Shadov, Shadoviki, Shad0_, Shadovik4, and Unlifer. Find me and say "Hi!" or ­ off.