Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

How do you play only Multiplayer on Kinde Fire?!

need help

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1

Rzeszutek

Posted 11 November 2012 - 11:01 PM

I have a kindle fire and pockettool. I have tried multiple times but alas I fail.

Register or log in to remove.

#2

rainbowunicornsniper
  • Location: NJ (jersian?)
  • Minecraft: tomjiwon

Posted 11 November 2012 - 11:14 PM

*facepalm* please don't post these kinds of topics... just p.m. intyre or somebody like that... and besides:
a.) its most likely a simple error, retry
b.) idk if kindle even can run online multiplayer...
but don't worry, i'm stuck and i use pe for ios. so we're suffereing together.
Posted Image

#3

Rzeszutek

Posted 12 November 2012 - 12:36 AM

View Postrainbowunicornsniper, on 11 November 2012 - 11:14 PM, said:

*facepalm* please don't post these kinds of topics... just p.m. intyre or somebody like that... and besides:
a.) its most likely a simple error, retry
b.) idk if kindle even can run online multiplayer...
but don't worry, i'm stuck and i use pe for ios. so we're suffereing together.


Well all and all it should work. Ive tried multiple servers that say their online but alas it does not. You'd think kindle would work because its essentially compatible with pretty much anything aneroid.

#4

Shootthekillcod
  • Location: System.out.println("Location Not Found");
  • Minecraft: Shootthekillcod

Posted 12 November 2012 - 02:28 AM

View PostRzeszutek, on 12 November 2012 - 12:36 AM, said:

Well all and all it should work. Ive tried multiple servers that say their online but alas it does not. You'd think kindle would work because its essentially compatible with pretty much anything aneroid.
i believe Pocketool is only meant for android phones... not kindle fire, and kindle fire's shouldnt be able to run minecraft... thats not what theyre for... so before you post a topic, think about what your going to say
Posted Image

#5

skillzkp
  • Location: in minecraft

Posted 12 November 2012 - 02:45 AM

Minecraft does run on kindle!  Its in amazon appstore! Anyway I to have the same issue so it may not work with pocket tool cause I cant get my skin on it. Although LAN does work.

#6

Shootthekillcod
  • Location: System.out.println("Location Not Found");
  • Minecraft: Shootthekillcod

Posted 12 November 2012 - 02:48 AM

View Postskillzkp, on 12 November 2012 - 02:45 AM, said:

Minecraft does run on kindle!  Its in amazon appstore! Anyway I to have the same issue so it may not work with pocket tool cause I cant get my skin on it. Although LAN does work.
i never knew that. but Pockettool probably isnt compatable with kindle, which is why its not working. you should msg snowbound and ask him to modify it for kindle's aswell
Posted Image

#7

skillzkp
  • Location: in minecraft

Posted 12 November 2012 - 03:03 AM

View PostShootthekillcod, on 12 November 2012 - 02:48 AM, said:

i never knew that. but Pockettool probably isnt compatable with kindle, which is why its not working. you should msg snowbound and ask him to modify it for kindle's aswell

I really don't think it is compatible at all its a pain to use it on kindle plus most of the time you do need to access the internal storage.

#8

Shootthekillcod
  • Location: System.out.println("Location Not Found");
  • Minecraft: Shootthekillcod

Posted 12 November 2012 - 03:06 AM

View Postskillzkp, on 12 November 2012 - 03:03 AM, said:

I really don't think it is compatible at all its a pain to use it on kindle plus most of the time you do need to access the internal storage.
Shouldve gotten an adroid then :P lol, but to be honest, if your planning to play online, get skins, mods, ect. id suggest buying an android phone, or an iDevice, since No one Mods right now for kindle fire (at least that i know of for MCPE) and Kindle's are complicated lol
Posted Image

#9

skillzkp
  • Location: in minecraft

Posted 12 November 2012 - 03:12 AM

View PostShootthekillcod, on 12 November 2012 - 03:06 AM, said:

Shouldve gotten an adroid then Posted Image lol, but to be honest, if your planning to play online, get skins, mods, ect. id suggest buying an android phone, or an iDevice, since No one Mods right now for kindle fire (at least that i know of for MCPE) and Kindle's are complicated lol

I would if I could but when I learn more on this then I will post a topic on these subjects.

#10

Shootthekillcod
  • Location: System.out.println("Location Not Found");
  • Minecraft: Shootthekillcod

Posted 12 November 2012 - 03:15 AM

View Postskillzkp, on 12 November 2012 - 03:12 AM, said:

I would if I could but when I learn more on this then I will post a topic on these subjects.
Sounds good
Posted Image

#11

Chunkers
    Chunkers

    Void Walker

  • Members
  • 1824 posts

Posted 12 November 2012 - 03:44 AM

View PostShootthekillcod, on 12 November 2012 - 02:48 AM, said:


i never knew that. but Pockettool probably isnt compatable with kindle, which is why its not working. you should msg snowbound and ask him to modify it for kindle's aswell
What do you mean? Pockettool does work for kindle texture packs,skins, mods ect. ect

View PostShootthekillcod, on 12 November 2012 - 03:06 AM, said:


Shouldve gotten an adroid then :P lol, but to be honest, if your planning to play online, get skins, mods, ect. id suggest buying an android phone, or an iDevice, since No one Mods right now for kindle fire (at least that i know of for MCPE) and Kindle's are complicated lol
What's  an adroid?
Posted ImageGet At My Level, Son!!

#12

skillzkp
  • Location: in minecraft

Posted 12 November 2012 - 03:53 AM

View PostGeneralChunks11111, on 12 November 2012 - 03:44 AM, said:

What do you mean? Pockettool does work for kindle texture packs,skins, mods ect. ect

What's  an adroid?

I guess my kindle fire won't let me do anything with pocket tool this stuff started happening with the newest update with pocket tool.

#13

Spacepickle

Posted 12 November 2012 - 06:10 AM

It works I use mods w/my kindle fire and to prove it I said it !

#14

xXianTiellx
  • Minecraft: XianTiell

Posted 27 November 2012 - 05:06 AM

I am having somewhat of the same problem. i can play with my prother (iSO) if he hosts the game but i cant host it myself. im running a KF with a cm10 custom rom. so basically a andoid tablet. anyway i can join him but he can never join me. not to mention the ip patching with PT Free i cant get that to work either, it goes thro i do bleave but the server never shows up

hope that all made sence

XianTiell

#15

CraftSpace

Posted 20 January 2013 - 02:23 PM

View PostxXianTiellx, on 27 November 2012 - 05:06 AM, said:

I am having somewhat of the same problem. i can play with my prother (iSO) if he hosts the game but i cant host it myself. im running a KF with a cm10 custom rom. so basically a andoid tablet. anyway i can join him but he can never join me. not to mention the ip patching with PT Free i cant get that to work either, it goes thro i do bleave but the server never shows up

hope that all made sence

XianTiell

XianTiell did you ever resolve this?... just curious and if you have the newer 2nd generation Kindle Fire also?  I and others are seeing LAN problems like you describe with only the newer Kindles; the older ones seem to work as intended.  

See here for another thread, which also links to other info:  http://www.minecraft...e#entry20442005