Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

[1.7.2][1.6.4][Forge] Hit Splat Damage Indicators v3.1.0 RPG UI and Damage Amount Mod

1.4.5 1.4.2 hit splat pop off damage indicators 1.4.6 1.4.7

  • Please log in to reply
2748 replies to this topic

#781

KeKoSlayer29
  • Location: Rhode Island
  • Minecraft: KeKoSlayer29

Posted 23 February 2013 - 02:38 AM

View Postrich1051414, on 20 February 2013 - 02:56 AM, said:

Sorry, the problem has been reported, but it is a widespread problem.(happens in many mods, not just mine). It is likely a graphics card issue.
You can press period and disable this skin, this works for people with this issue.

Edit: Ah yes, i see Divine rpg is also doing it.
It fixed it when I disabled the skin :) Thanks
Your life is not what you see, but what you seek.
If you want me to respond to you, reply to me with the "Quote" button under my post.

Register or log in to remove.

#782

stygianice

Posted 23 February 2013 - 06:10 AM

View Postrich1051414, on 23 February 2013 - 01:33 AM, said:

Also, modloader mods run with forge.(It comes with Forge ModLoader pre-installed)
HOW DO I GET FORGE MODLOADER? -.-
Posted Image

#783

rich1051414

Posted 23 February 2013 - 06:20 AM

View Poststygianice, on 23 February 2013 - 06:10 AM, said:

HOW DO I GET FORGE MODLOADER? -.-
... get forge, "It comes with Forge ModLoader pre-installed"

Posted Image


#784

Ricards3
    Ricards3

    Newly Spawned

  • Members
  • 1 posts

Posted 23 February 2013 - 08:40 AM

Can Make It So It Works With Out The Plugin?

#785

Vinn50
    Vinn50

    Out of the Water

  • Members
  • 6 posts

Posted 23 February 2013 - 06:14 PM

It's NOT compatible with optifine Posted Image. I am running a 64x version of Java (Windows 7) Here is the optifine settings file(text):


ofRenderDistanceFine:192
ofLimitFramerateFine:0
ofFogType:3
ofFogStart:0.4
ofMipmapLevel:0
ofMipmapLinear:true
ofLoadFar:true
ofPreloadedChunks:0
ofOcclusionFancy:false
ofSmoothFps:true
ofSmoothWorld:true
ofAoLevel:0.0
ofClouds:0
ofCloudsHeight:0.0
ofTrees:0
ofGrass:0
ofDroppedItems:2
ofRain:0
ofWater:0
ofAnimatedWater:2
ofAnimatedLava:1
ofAnimatedFire:true
ofAnimatedPortal:true
ofAnimatedRedstone:true
ofAnimatedExplosion:true
ofAnimatedFlame:true
ofAnimatedSmoke:true
ofVoidParticles:true
ofWaterParticles:true
ofPortalParticles:true
ofDrippingWaterLava:true
ofAnimatedTerrain:true
ofAnimatedTextures:true
ofAnimatedItems:true
ofRainSplash:true
ofLagometer:false
ofAutoSaveTicks:400
ofBetterGrass:3
ofConnectedTextures:1
ofWeather:false
ofSky:true
ofStars:true
ofSunMoon:true
ofChunkUpdates:5
ofChunkLoading:2
ofChunkUpdatesDynamic:false
ofTime:0
ofClearWater:false
ofDepthFog:false
ofAaLevel:0
ofAfLevel:1
ofProfiler:false
ofBetterSnow:false
ofSwampColors:false
ofRandomMobs:true
ofSmoothBiomes:false
ofCustomFonts:true
ofCustomColors:false
ofShowCapes:true
ofNaturalTextures:false
ofLazyChunkLoading:false
ofFullscreenMode:Default



UPDATE: Never mind, works fine with the new optifine update

#786

1212332144dma

Posted 23 February 2013 - 07:57 PM

Can you see player's health in multiplayer? or like, in survival games server, can you see the player remaining health after you hit him?
@DMAbro Tweet me something nice :P

#787

1212332144dma

Posted 23 February 2013 - 08:05 PM

Can i change this RPG style gui(with the dragon)? i really want the simple square one....
@DMAbro Tweet me something nice :P

#788

Euclid243
  • Location: In sAtuRn vaLley, B0inG!
  • Minecraft: Euclid243

Posted 23 February 2013 - 11:56 PM

THANK. FRICEN. GOD. This mod is awsome! It makes it easyer to tell whats stronger and whats not! It makes minecraft feel like an RPG!
Posted Image

#789

rich1051414

Posted 24 February 2013 - 12:20 AM

View Post1212332144dma, on 23 February 2013 - 08:05 PM, said:

Can i change this RPG style gui(with the dragon)? i really want the simple square one....
Press period, and disable the skin.

View PostRicards3, on 23 February 2013 - 08:40 AM, said:

Can Make It So It Works With Out The Plugin?

View Post1212332144dma, on 23 February 2013 - 07:57 PM, said:

Can you see player's health in multiplayer? or like, in survival games server, can you see the player remaining health after you hit him?
No, impossible. Stated hundreds of times in this thread.

Server must have the mod(or plugin) installed.

Posted Image


#790

97Samuel15
  • Location: United Kingdom, England
  • Minecraft: 97Samuel15

Posted 24 February 2013 - 03:29 AM

I cant get this mod to work properly......

#791

SoccerStud
  • Location: Summit of Apocrypha
  • Minecraft: geekclb

Posted 24 February 2013 - 03:36 AM

View Post97Samuel15, on 24 February 2013 - 03:29 AM, said:

I cant get this mod to work properly......
You need to give more info.
DivineRPG Official Staff Member

Posted Image
Hit that Posted Image button if I helped.

#792

isakclausen

Posted 24 February 2013 - 09:31 AM

... I got problems.... the mod won't work.... Its in my bin can someone help me?

#793

MDMEGA
    MDMEGA

    Out of the Water

  • Members
  • 6 posts
  • Location: Bulgaria

Posted 24 February 2013 - 09:46 AM

why does th bar of wheres the name and health i white and shows only health and if its agressive ore not

#794

rich1051414

Posted 24 February 2013 - 09:52 AM

DamageIndicators[1.4.7]v2.4.2 released.
A couple of potential rendering issues patched up.
Ichun's body part mods should all be compatible now, this includes mob dismemberment and mob amputation. Now longer are additional confusing steps required. If you have issues, be sure to update his mod as well. Newest versions of both tested successfully.

View Postisakclausen, on 24 February 2013 - 09:31 AM, said:

... I got problems.... the mod won't work.... Its in my bin can someone help me?
The mod goes in the mods folder.

View PostMDMEGA, on 24 February 2013 - 09:46 AM, said:

why does th bar of wheres the name and health i white and shows only health and if its agressive ore not
Press period and disable the skin. This is likely a graphics card issue.

Posted Image


#795

parkour123900

Posted 24 February 2013 - 09:28 PM

Could you please modify the spoiler tab for installation? It only gives how to install Forge, so I ended up putting the contents of the zip the mod is in the the .jar. I already had Forge, I didn't ignore that step. I already watched the video and fixed it, I just wanted to give a heads-up.

#796

xXDaveCraftXx

Posted 24 February 2013 - 09:32 PM

i have a bit of a problem here is my crash report:

---- Minecraft Crash Report ----
// My bad.
Time: 2/24/13 3:10 PM
Description: Failed to start game
cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.ClassNotFoundException: DamageIndicators.DamageIndicatorsMod
at cpw.mods.fml.common.LoadController.transition(LoadController.java:130)
at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:504)
at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.beginMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:161)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:412)
at asq.a(SourceFile:56)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:746)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: DamageIndicators.DamageIndicatorsMod
at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchClassLoader.findClass(RelaunchClassLoader.java:185)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at cpw.mods.fml.common.ModClassLoader.loadClass(ModClassLoader.java:57)
at java.lang.Class.forName0(Native Method)
at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.constructMod(FMLModContainer.java:418)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:69)
at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)
at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:317)
at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:300)
at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:268)
at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:153)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:69)
at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)
at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:317)
at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:300)
at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:268)
at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:86)
at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:494)
... 5 more
Caused by: java.lang.NullPointerException
at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchClassLoader.findClass(RelaunchClassLoader.java:174)
... 32 more

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------
-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.4.7
Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1
Java Version: 1.7.0_11, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot™ Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 404047680 bytes (385 MB) / 519110656 bytes (495 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)
JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
Suspicious classes: FML and Forge are installed
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
FML: MCP v7.26a FML v4.7.35.556 Minecraft Forge 6.6.2.533 5 mods loaded, 5 mods active
mcp [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar) Unloaded->Constructed
FML [Forge Mod Loader] (coremods) Unloaded->Constructed
Forge [Minecraft Forge] (coremods) Unloaded->Constructed
DamageIndicatorsMod [Damage Indicators] (DamageIndicators) Unloaded->Errored
mod_TooManyItems [mod_TooManyItems] (TMI) Unloaded->Constructed
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: GeForce 6150SE nForce 430/PCI/SSE2 GL version 2.1.2, NVIDIA Corporation
Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'forge,fml'
Type: Client (map_client.txt)
Texture Pack: SkitScape
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null

#797

CraftingCaseXD
  • Location: United States
  • Minecraft: CraftingCaseXD

Posted 24 February 2013 - 11:18 PM

Welp it crashes my game every time I try to load the game. :( Does it not work with certain mods. I have Divine RPG, Build Craft, ArmorMovement, Death Chest, Iron Chest, and Not Enough Items. Help?

#798

rich1051414

Posted 25 February 2013 - 12:16 AM

View PostCraftingCaseXD, on 24 February 2013 - 11:18 PM, said:

Welp it crashes my game every time I try to load the game. Posted Image Does it not work with certain mods. I have Divine RPG, Build Craft, ArmorMovement, Death Chest, Iron Chest, and Not Enough Items. Help?
Can i get a crash report?

View PostxXDaveCraftXx, on 24 February 2013 - 09:32 PM, said:

-snip-
Not installed properly, the damage indicators zip goes in the mod folder, keep it zipped up.

Posted Image


#799

CraftingCaseXD
  • Location: United States
  • Minecraft: CraftingCaseXD

Posted 25 February 2013 - 06:02 AM

Read Below... Im dumb

#800

CraftingCaseXD
  • Location: United States
  • Minecraft: CraftingCaseXD

Posted 25 February 2013 - 06:16 AM

Okay I realized how dumb I was being... I download 1.4.6 like an idiot. Now I have the most updated version and now my lighting is glitching out. My game just turns black except for the players hand and what ever he is holding. Have you heard of this problem as of yet?