Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Flint and Steel in Creative Mod iOS


  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#1

Chimeratech
  • Location: California, USA
  • Minecraft: Chimera_Tech

Posted 15 September 2012 - 05:39 AM

Posted Image
http://dl.dropbox.co...in.Creative.mod

This solves the problem of no flint and steel in the new 0.4.0 in creative mode.

Posted Image


Register or log in to remove.

#2

PixelDrum
    PixelDrum

    Portal Expert

  • Retired Staff
  • 5227 posts
  • Minecraft: PixelDrum

Posted 15 September 2012 - 05:49 AM

Beat me to it :P


#3

TwoPixels
  • Location: Straya Mate!
  • Minecraft: Twopixels

Posted 15 September 2012 - 06:03 AM

can someone send me a zip of mcpepatcher cuz intyre took it off his repo :P
Posted Image
Hey There :D

#4

Chimeratech
  • Location: California, USA
  • Minecraft: Chimera_Tech

Posted 15 September 2012 - 06:06 AM

http://cydia.myrepospace.com/siris has it on there

Posted Image


#5

CreepinLikeABoss
  • Location: Australia
  • Minecraft: doodoored

Posted 15 September 2012 - 06:17 AM

Doesn't work, I used MCPE patcher
Don't you dare open that spoiler...
Spoiler:

#6

TwoPixels
  • Location: Straya Mate!
  • Minecraft: Twopixels

Posted 15 September 2012 - 06:18 AM

thankyou ive been looking everywhere :D
Posted Image
Hey There :D

#7

Chimeratech
  • Location: California, USA
  • Minecraft: Chimera_Tech

Posted 15 September 2012 - 06:20 AM

View PostCreepinLikeABoss, on 15 September 2012 - 06:17 AM, said:

Doesn't work, I used MCPE patcher
Did you update to the latest 0.4.0? If so this will work, if not use my old one

Posted Image


#8

CreepinLikeABoss
  • Location: Australia
  • Minecraft: doodoored

Posted 15 September 2012 - 06:43 AM

It isn't updated on installous
Don't you dare open that spoiler...
Spoiler:

#9

Chimeratech
  • Location: California, USA
  • Minecraft: Chimera_Tech

Posted 15 September 2012 - 06:46 AM

It is on the app store, it came out earlier today

Posted Image


#10

TwoPixels
  • Location: Straya Mate!
  • Minecraft: Twopixels

Posted 15 September 2012 - 06:50 AM

i tried using it for me its just a reskinned sword??? :S

Posted Image
Hey There :D

#11

Chimeratech
  • Location: California, USA
  • Minecraft: Chimera_Tech

Posted 15 September 2012 - 06:52 AM

Tap TNT with it, it has sword skin but is still flint and steel

Posted Image


#12

TwoPixels
  • Location: Straya Mate!
  • Minecraft: Twopixels

Posted 15 September 2012 - 06:56 AM

oh ok can you see if u can edit that :) ?
Posted Image
Hey There :D

#13

Junyi00
    Junyi00

    Obsidian Miner

  • Members
  • 1332 posts

Posted 15 September 2012 - 06:59 AM

View PostTwoPixels, on 15 September 2012 - 06:56 AM, said:

oh ok can you see if u can edit that Posted Image ?
if i'm right it requires u to reskin.
so when u play survival, your iron sword become a flint and steel reskin lol
Posted Image

#14

CreepinLikeABoss
  • Location: Australia
  • Minecraft: doodoored

Posted 15 September 2012 - 08:24 AM

Doesn't the game have to be decrypted? From installous to work?
Don't you dare open that spoiler...
Spoiler:

#15

Junyi00
    Junyi00

    Obsidian Miner

  • Members
  • 1332 posts

Posted 15 September 2012 - 08:30 AM

View PostCreepinLikeABoss, on 15 September 2012 - 08:24 AM, said:

Doesn't the game have to be decrypted? From installous to work?
U can get the update from AppStore, then decrypt on your own! :D
Posted Image

#16

Lord_Time_Crafter
  • Location: I wonder...
  • Minecraft: The_Time_Crafter
  • Xbox:N/A

Posted 15 September 2012 - 08:39 AM

Do you need to jailbreak your device before you can install mods on PE?
Posted Image

#17

Chimeratech
  • Location: California, USA
  • Minecraft: Chimera_Tech

Posted 15 September 2012 - 09:01 AM

View PostLord_Time_Crafter, on 15 September 2012 - 08:39 AM, said:

Do you need to jailbreak your device before you can install mods on PE?
Yes

Posted Image


#18

Lord_Time_Crafter
  • Location: I wonder...
  • Minecraft: The_Time_Crafter
  • Xbox:N/A

Posted 15 September 2012 - 09:03 AM

View PostCrazyme931, on 15 September 2012 - 09:01 AM, said:


Yes
Ok, Ty.
Posted Image

#19

TwoPixels
  • Location: Straya Mate!
  • Minecraft: Twopixels

Posted 15 September 2012 - 09:18 AM

yep i decrypted myself to easily keep my worlds :)
Posted Image
Hey There :D

#20

CreepinLikeABoss
  • Location: Australia
  • Minecraft: doodoored

Posted 15 September 2012 - 09:43 AM

How do u decrypt it urself!.
Don't you dare open that spoiler...
Spoiler: