Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Tekkit 1.3.2


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#1

Airborne786
  • Location: Orlando
  • Minecraft: Airborne786
  • Xbox:Airborne786

Posted 25 August 2012 - 03:02 AM

So i just realized that Tekkit 3.1 just came out, but when i launch it from the Techinc launcher it is still set on 1.2.5, i tried to update and that failed, any idea of what i need to do to get it to run on my server?

Register or log in to remove.

#2

dmillerw
    dmillerw

    Nether Resident

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 2160 posts
  • Minecraft: dmillerw

Posted 25 August 2012 - 03:16 AM

Tekkit is still on 1.2.5.

The version number doesn't reflect the Minecraft version.

#3

Airborne786
  • Location: Orlando
  • Minecraft: Airborne786
  • Xbox:Airborne786

Posted 25 August 2012 - 03:22 AM

Ok i just wanted to make sure, im still fairly new with mods and such, Thanks!!

#4

The Enderman Slayer

Posted 25 August 2012 - 05:32 AM

Darn!
Nice 2 know tho thx alot.Posted Image
Posted Image

#5

minemanpro123
  • Minecraft: minemanpro123

Posted 05 September 2012 - 01:32 PM

soo tekkit works with 1.3.2?
Sry bad english i'm finn

#6

N00byEdge

Posted 05 September 2012 - 05:35 PM

View Postminemanpro123, on 05 September 2012 - 01:32 PM, said:

soo tekkit works with 1.3.2?

Almost none of the mods are updated, no.

Edit: Spelling error
I make 1080p Minecraft, Starcraft, and Civilization (5 and sometimes 3). I try to provide as good quality videos and I like communicating with subscribers :)
Youtube Channel: http://www.youtube.com/n00byedge/

#7

LightMaster01

Posted 05 September 2012 - 07:45 PM

Lol, like the only mods that are updated are optifine...

#8

lightsaberboy
  • Location: Somewere Over The Rainbow!

Posted 08 September 2012 - 02:48 AM

View PostLightMaster01, on 05 September 2012 - 07:45 PM, said:

Lol, like the only mods that are updated are optifine...

Yeah mods take a long time to update so just wait for it

#9

Ampera123
  • Location: Behind You with a knife
  • Minecraft: Ampera123456

Posted 08 September 2012 - 04:52 AM

Tekkit is almost NEVER out for a new version when it comes out. Wait a month or two.

#10

quest2091

Posted 09 September 2012 - 06:28 AM

so true

#11

Minor Miner

Posted 09 September 2012 - 09:47 PM

they might as well skip to 1.4 its coming out in like 2 months

#12

Sutireme
    Sutireme

    Zombie Killer

  • Members
  • 210 posts
  • Location: Kansas City
  • Minecraft: Sutireme

Posted 09 September 2012 - 10:19 PM

View PostMinor Miner, on 09 September 2012 - 09:47 PM, said:

they might as well skip to 1.4 its coming out in like 2 months

They can't start working on the 1.4 version until at least the prerelease for that is out.
[represent]

#13

MistaEpik

Posted 17 September 2012 - 04:09 AM

Lol theyre not gonna update the mods guys not untill 1.4 trust me uncle works at mojang :P

#14

EpicTiger11

Posted 18 September 2012 - 04:00 PM

BuildCraft, RailCraft and IndustrialCraft 2 has updated

#15

TheBoxBoi

Posted 19 September 2012 - 03:46 AM

is it possible to add mods?
"Fuck, I fell into lava AGAIN!"

#16

ShirleyHeartShaymin
  • Location: Singapore

Posted 19 September 2012 - 07:13 AM

View PostTheBoxBoi, on 19 September 2012 - 03:46 AM, said:

is it possible to add mods?
Yes, it is possible, though there's a high chance that it might crash. There's a lot of Mods in Tekkit/Technic so it shouldn't be surprising one of the Mods you install causes a conflict.

Posted Image


#17

jppk1
    jppk1

    Portal Expert

  • Members
  • 5337 posts
  • Location: Finland
  • Minecraft: jppk1

Posted 19 September 2012 - 09:50 AM

View PostShirleyHeartShaymin, on 19 September 2012 - 07:13 AM, said:

Yes, it is possible, though there's a high chance that it might crash. There's a lot of Mods in Tekkit/Technic so it shouldn't be surprising one of the Mods you install causes a conflict.
That's the way it's supposed to be done in the first place. It doesn't take a genius to change item ID's so that they won't conflict, you usually don't have to wait as long and you often end up with less bugs.

#18

ShirleyHeartShaymin
  • Location: Singapore

Posted 19 September 2012 - 10:03 AM

View Postjppk1, on 19 September 2012 - 09:50 AM, said:

That's the way it's supposed to be done in the first place. It doesn't take a genius to change item ID's so that they won't conflict, you usually don't have to wait as long and you often end up with less bugs.
Actually, what I meant by conflict is when 2 Mods edit the same Class Files, triggering a negative effect and causing the game to crash, it doesn't necessarily have to be about Items IDs.

Posted Image


#19

ZeFullPowa

Posted 29 September 2012 - 02:02 PM

I'm fresh and new with Minecraft PC but I play on the xbox. Anyone got any good mods that a nooby should try out? I already have Superflat ++ and its good. My friends told me to download Tekkit but i saw it was only at V1.2.5 so I read into it. Too Bad at least those three mods are updated.

View PostEpicTiger11, on 18 September 2012 - 04:00 PM, said:

BuildCraft, RailCraft and IndustrialCraft 2 has updated

~I got ze full powa and you can't take it awayPosted Image ~

#20

cosmos18
    cosmos18

    Out of the Water

  • Members
  • 3 posts

Posted 29 September 2012 - 02:05 PM

maybe they're just waiting for 1.4