Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Can't Select Texture Pack


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1

Novicode
    Novicode

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 955 posts
  • Location: Trapped in a 3D world full of blocks
  • Minecraft: Novicode
  • Xbox:Novicode

Posted 07 August 2012 - 03:27 PM

My friend is the current developer of the Nuclear Laboratories texture pack. I installed it correctly, like you do all texture packs, but when I click on it to use it, the game freezes for a few seconds like always and the either highlights the default one, or doesn't change at all. Other people working on the map use the same TP and it works just fine. How can I fix this?
AMD FX-8350 Vishera @ 4.0GHz (4.2GHz Turbo, 8 Cores, H80i Liquid Cooled) | Sapphire Radeon HD 7850 1GB | 8GB Crucial Ballistix RAM | Windows 7 | Dual Monitor | Intel 330 Maple Crest SSD | Dual Western Digital 1TB Drives

Register or log in to remove.

#2

LuisAdeur
    LuisAdeur

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 1277 posts

Posted 07 August 2012 - 03:33 PM

what did you use to install the texture?
Posted Image

#3

Novicode
    Novicode

    Lapis Lazuli Collector

  • Members
  • 955 posts
  • Location: Trapped in a 3D world full of blocks
  • Minecraft: Novicode
  • Xbox:Novicode

Posted 07 August 2012 - 03:59 PM

I just put it in the texture pack folder. Sorry for the late reply BTW.

Oh, found the issue. I used Mc patcher to install optifine and for some reason that messed it up.
AMD FX-8350 Vishera @ 4.0GHz (4.2GHz Turbo, 8 Cores, H80i Liquid Cooled) | Sapphire Radeon HD 7850 1GB | 8GB Crucial Ballistix RAM | Windows 7 | Dual Monitor | Intel 330 Maple Crest SSD | Dual Western Digital 1TB Drives

#4

LuisAdeur
    LuisAdeur

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 1277 posts

Posted 07 August 2012 - 04:02 PM

try MCpatcher , check everything in the MCpatcher when installing the mod. that should fix the problem
cheers
Posted Image

#5

TACDroog
    TACDroog

    Out of the Water

  • Members
  • 2 posts

Posted 22 October 2012 - 02:35 PM

I have the same: When I click on my texture pack it don't do anything.

What do I have to do?????