Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

My 25565 port won't open


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1

lilleman961

Posted 11 May 2012 - 03:49 PM

hi
i have done a port at my ruter and have done port in the firewall and it still don't word plz help me my skype name is LilleMan if u can help me through skype

Register or log in to remove.

#2

Glegend1
    Glegend1

    Zombie Killer

  • Members
  • 155 posts
  • Location: Never land
  • Minecraft: Glegend1

Posted 11 May 2012 - 04:04 PM

Do you have teamviwer, i think i can help
Posted Image [SSSS]

#3

lilleman961

Posted 11 May 2012 - 04:05 PM

what is teamviwer?

#4

Glegend1
    Glegend1

    Zombie Killer

  • Members
  • 155 posts
  • Location: Never land
  • Minecraft: Glegend1

Posted 11 May 2012 - 04:06 PM

team viewer i meant it means i can take control of your computer temporarily its a free product, i think that i can help
Posted Image [SSSS]

#5

lilleman961

Posted 11 May 2012 - 04:06 PM

nice i gonna try it ut

#6

lilleman961

Posted 11 May 2012 - 04:15 PM

do u have skype?

#7

Glegend1
    Glegend1

    Zombie Killer

  • Members
  • 155 posts
  • Location: Never land
  • Minecraft: Glegend1

Posted 11 May 2012 - 04:16 PM

no sorry

thats not available to me
Posted Image [SSSS]

#8

lilleman961

Posted 11 May 2012 - 04:19 PM

i have done a port on the router and it's on but when i go to a port test it says  Port 25565 is closed on

and i have done port on the firewall i don't now what more i can do to make it work

#9

Glegend1
    Glegend1

    Zombie Killer

  • Members
  • 155 posts
  • Location: Never land
  • Minecraft: Glegend1

Posted 11 May 2012 - 04:33 PM

right go to control panel
put it on so you can see all icons and go to windows firewall
disable it
run your server
test it on this site - http://www.yougetsig...ols/open-ports/
if it is open then you have done it
Posted Image [SSSS]

#10

lilleman961

Posted 11 May 2012 - 04:42 PM

my server is on and firewall is off and it stil don't work

#11

Glegend1
    Glegend1

    Zombie Killer

  • Members
  • 155 posts
  • Location: Never land
  • Minecraft: Glegend1

Posted 11 May 2012 - 04:44 PM

what router do you have?
Posted Image [SSSS]

#12

lilleman961

Posted 11 May 2012 - 04:46 PM

speedtouch THOMSON ST585

don't u have skype it will go faster and easyer

#13

lilleman961

Posted 11 May 2012 - 04:51 PM

add LilleMan in skype and i can show u on my skren and what stuff

#14

Glegend1
    Glegend1

    Zombie Killer

  • Members
  • 155 posts
  • Location: Never land
  • Minecraft: Glegend1

Posted 11 May 2012 - 04:51 PM

alright but i cant speak
Posted Image [SSSS]

#15

lilleman961

Posted 11 May 2012 - 04:53 PM

whats no problem

#16

gieseboy
    gieseboy

    Out of the Water

  • Members
  • 7 posts
  • Location: florida
  • Minecraft: gieseboy

Posted 20 July 2012 - 06:56 PM

hey im having the same problem can you help me too?

#17

shaynedtran

Posted 20 July 2012 - 11:07 PM

sometimes it wont say the port is open but it really is' i had that issue before to if you have an extra pc just put the pc in dmz mode to see if that works'