Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

WHY WON'T MY MC PE TEXTURE PACK CHANGE!!!!!!!!!!!


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1

backupguy12
  • Location: If I told you, I'd have to kill you.
  • Minecraft: backupguy12

Posted 12 March 2012 - 11:10 PM

So, I installed the MyCraft texture pack using android pocket tool and now, I want to chang e it, but it stays as MyCraft. Will someone please help me?

View Postbackupguy12, on 12 March 2012 - 11:09 PM, said:

So, I installed the MyCraft texture pack using android pocket tool and now, I want to chang e it, but it stays as MyCraft. Will someone please help me?
The texture stays as MyCraft.
Posted Image

Register or log in to remove.

#2

maces006
    maces006

    Nether Resident

  • Members
  • 2090 posts
  • Location: Anor Londo
  • Minecraft: Maces006
  • Xbox:Maces006

Posted 12 March 2012 - 11:38 PM

View Postbackupguy12, on 12 March 2012 - 11:10 PM, said:

So, I installed the MyCraft texture pack using android pocket tool and now, I want to chang e it, but it stays as MyCraft. Will someone please help me?


The texture stays as MyCraft.
its probably becuase the texturepack your trying to change with it has the same file name, i've noticed that after pocket tool has install a texturepack it actually keeps those textures on the phone so that you can easily switch betwen packs. You're going to have to rename the folder for the texturepack as one of the other file names that are required to install.
Posted Image

#3

backupguy12
  • Location: If I told you, I'd have to kill you.
  • Minecraft: backupguy12

Posted 13 March 2012 - 10:44 AM

How do I do that?
Posted Image

#4

maces006
    maces006

    Nether Resident

  • Members
  • 2090 posts
  • Location: Anor Londo
  • Minecraft: Maces006
  • Xbox:Maces006

Posted 13 March 2012 - 05:37 PM

View Postbackupguy12, on 13 March 2012 - 10:44 AM, said:

How do I do that?
on the thread where you downloaded pocket tool from the guy has a list of different filenames that the zip folder can be called. But after you have installed a texturepack it stores that texturepack in the pocket tool folder on the phone.
Posted Image

#5

backupguy12
  • Location: If I told you, I'd have to kill you.
  • Minecraft: backupguy12

Posted 13 March 2012 - 08:10 PM

Where are the filenames? (What page)
Posted Image

#6

maces006
    maces006

    Nether Resident

  • Members
  • 2090 posts
  • Location: Anor Londo
  • Minecraft: Maces006
  • Xbox:Maces006

Posted 13 March 2012 - 08:26 PM

View Postbackupguy12, on 13 March 2012 - 08:10 PM, said:

Where are the filenames? (What page)
this
-PocketTool only recognizes textures if it has "texture pack" or "Texture Pack" or "TEXTURE PACK" or "MC-PE" or "PE" or "Pocket Edition" and ".zip" in the name.

if you have already used one of these to install your first texturepack then use a different one
Posted Image

#7

backupguy12
  • Location: If I told you, I'd have to kill you.
  • Minecraft: backupguy12

Posted 13 March 2012 - 10:37 PM

I'm trying to get futurecraft, and it says texture pack but it still doesn't work.
Posted Image

#8

maces006
    maces006

    Nether Resident

  • Members
  • 2090 posts
  • Location: Anor Londo
  • Minecraft: Maces006
  • Xbox:Maces006

Posted 13 March 2012 - 11:26 PM

check the pocket tools folder on your phone and check what folder names are in there, also you have to make sure to hold down on the texturepack name and then click apply when it appears and then click the install texturepack part.
Posted Image

#9

snowbound
  • Minecraft: Sn0wB0und

Posted 13 March 2012 - 11:59 PM

View Postmaces006, on 13 March 2012 - 08:26 PM, said:

this
-PocketTool only recognizes textures if it has "texture pack" or "Texture Pack" or "TEXTURE PACK" or "MC-PE" or "PE" or "Pocket Edition" and ".zip" in the name.

if you have already used one of these to install your first texturepack then use a different one

Actually, the texture pack can be named anything you want as long as any of those words are in the file name. For example, I could have:
mytextureMC-PE.zip
texture2MC-PE.zip
texture3PE.zip

It doesnt make a difference to PocketTool as long as any keyword is in there. Also, if a texture pack fails to be changed, its most likely a problem with the zip folder of the texture pack (ie, the assets folder not being in the root of the zip). On a side note, the folders that PocketTool creates when a texture is installed is an unzipped version of it. This is done to save time when switching between many textures because otherwise itd take almost an entire minute to install a texture, everytime (not including the time to uninstall/install minecraft pe).
Get PocketTool's source code from here: https://github.com/j...sman/PocketTool

#10

backupguy12
  • Location: If I told you, I'd have to kill you.
  • Minecraft: backupguy12

Posted 14 March 2012 - 09:24 PM

What is the root of the zip?
Posted Image

#11

bakumonman
  • Minecraft: bakumonman

Posted 17 March 2012 - 10:52 AM

hi i'm new

Posted Image x200 on your back...

#12

FutureNyanCat

Posted 17 March 2012 - 12:37 PM

View Postbakumonman, on 17 March 2012 - 10:52 AM, said:

hi i'm new

Posted Image x200 on your back...
Gay post. Now you are a spammer.

Posted Image

| YouTube: www.youtube.com/user/Jaden1291 | Forum: http://futurenyancat2002.prophpbb.com/ |

FutureNyanCat. The Nyan Cat of the Forum. Current Version: v120.0 (Despicable Kitty Update)


#13

triplenuke3_4ps3

Posted 29 March 2012 - 03:38 AM

easier way is using astro file manger, zipsigner2 and appinstaller

#14

backupguy12
  • Location: If I told you, I'd have to kill you.
  • Minecraft: backupguy12

Posted 02 April 2012 - 05:40 PM

How do you get these?

Posted Image