Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Block IDs, can someone explain to me...


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1

rik1301
    rik1301

    Redstone Miner

  • Members
  • 687 posts
  • Location: England

Posted 08 March 2012 - 02:14 AM

How does one give themselves a particular wool?  When I do /giveme 35:10 64 for a full stack of purple wool it says that 35:10 is an unknown ID.  Having the same issues with 44:1 for sandstone slabs, and saplings etc.  I'm also wanting some jungle tree saplings but I can't even find the ID for them.

Other items without the colon are working fine.  Must be doing something wrong.  Can anyone educate me here please. :)

um3k said:

And then reality hits, and you realize that all you've really accomplished was moving some bits around on a hard drive.

Register or log in to remove.

#2

Rogue
    Rogue

    Gambrinous

  • Forum Admin
  • Curse Premium
  • 8740 posts
  • Location: Rochester, NY
  • Minecraft: Rogue
  • Xbox:RogueMurder

Posted 08 March 2012 - 02:19 AM

What are your plugins?

Quote my post to make sure I see your reply - MCF Hosting CoordinatorPosted Image


#3

rik1301
    rik1301

    Redstone Miner

  • Members
  • 687 posts
  • Location: England

Posted 08 March 2012 - 02:47 AM

View PostAmberK, on 08 March 2012 - 02:19 AM, said:

What are your plugins?

Hello.  I have looked up preferences in mymcadmin and it shows a plug-in called BukkitCompat r16B - PhonicUK, enabled.  No idea what it is or what it does though. Posted Image

um3k said:

And then reality hits, and you realize that all you've really accomplished was moving some bits around on a hard drive.

#4

Rogue
    Rogue

    Gambrinous

  • Forum Admin
  • Curse Premium
  • 8740 posts
  • Location: Rochester, NY
  • Minecraft: Rogue
  • Xbox:RogueMurder

Posted 08 March 2012 - 03:25 AM

Has nothing to do with the situation. I'm going to assume that the syntax is incorrect, and you need to space between the item and metadata, not put a colon.

Quote my post to make sure I see your reply - MCF Hosting CoordinatorPosted Image


#5

rik1301
    rik1301

    Redstone Miner

  • Members
  • 687 posts
  • Location: England

Posted 08 March 2012 - 03:27 AM

View PostAmberK, on 08 March 2012 - 03:25 AM, said:

Has nothing to do with the situation. I'm going to assume that the syntax is incorrect, and you need to space between the item and metadata, not put a colon.

I tried that but it didn't work either.

um3k said:

And then reality hits, and you realize that all you've really accomplished was moving some bits around on a hard drive.

#6

Rogue
    Rogue

    Gambrinous

  • Forum Admin
  • Curse Premium
  • 8740 posts
  • Location: Rochester, NY
  • Minecraft: Rogue
  • Xbox:RogueMurder

Posted 08 March 2012 - 03:56 AM

Back to square one, what are your plugins?

Quote my post to make sure I see your reply - MCF Hosting CoordinatorPosted Image


#7

rik1301
    rik1301

    Redstone Miner

  • Members
  • 687 posts
  • Location: England

Posted 08 March 2012 - 04:24 PM

View PostAmberK, on 08 March 2012 - 03:56 AM, said:

Back to square one, what are your plugins?

Already answered that in #3

um3k said:

And then reality hits, and you realize that all you've really accomplished was moving some bits around on a hard drive.

#8

Rogue
    Rogue

    Gambrinous

  • Forum Admin
  • Curse Premium
  • 8740 posts
  • Location: Rochester, NY
  • Minecraft: Rogue
  • Xbox:RogueMurder

Posted 08 March 2012 - 06:34 PM

You have that one plugin? There isn't one other plugin on your server what-so-ever?

Quote my post to make sure I see your reply - MCF Hosting CoordinatorPosted Image