Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

Adfly. MediaFire problem with Links [Solution]


  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1

HugeMinefan

Posted 24 February 2012 - 11:32 PM

Hey.

Many people have had problems with the download using adfly.
To retrieve and link without using use of Adfly.
Do this

After you have pressed ad.fly link will come up that you have to wait for 5 seconds and then move on.
Do not press Skip ad
Do the following:

Right click on the blue bar. And select View Source
Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

After opening the view source. then search for "mediafire"

You will find it then! Copy and go to the page :)
Posted Image

Uploaded with ImageShack.us
If i helped you!! Rep me :) --------------->
HugeMinefan

Register or log in to remove.

#2

FunkyChickenz

Posted 25 February 2012 - 01:55 AM

Thank you so much for this  :D

#3

HugeMinefan

Posted 25 February 2012 - 12:37 PM

No problem. I nottice it was annoying that the download llinks didnt wioork correctly
If i helped you!! Rep me :) --------------->
HugeMinefan

#4

aaroncarl5

Posted 25 February 2012 - 07:08 PM

thnaks so much. i was getting so anyod annoyed tht it kept bringing me to mediafire.

#5

HugeMinefan

Posted 25 February 2012 - 10:52 PM

View Postaaroncarl5, on 25 February 2012 - 07:08 PM, said:

thnaks so much. i was getting so anyod annoyed tht it kept bringing me to mediafire.

I agree! it was really annoying..... Still is!
If i helped you!! Rep me :) --------------->
HugeMinefan

#6

OSKARAS1996

Posted 26 February 2012 - 02:16 PM

View PostHugeMinefan, on 25 February 2012 - 12:37 PM, said:

No problem. I nottice it was annoying that the download llinks didnt wioork correctly
what browser you used

#7

HugeMinefan

Posted 26 February 2012 - 03:23 PM

i used safari, But it will work on firefox and so on. But instead of View source it might be something else..
If i helped you!! Rep me :) --------------->
HugeMinefan

#8

Joshposh70
  • Location: England
  • Minecraft: Joshposh70

Posted 29 February 2012 - 01:22 PM

OR. Just Right Click the link in Google Chrome and just click copy link address
Posted Image
EmpireMinecraft - Join over 55k other players - Exciting unique features!

#9

tdawlings
  • Location: Halfway past Fairyland
  • Minecraft: tdawlings

Posted 01 March 2012 - 06:24 AM

Thanks for this, I really appreciate it.
It's a pity that adf.ly can't sort it out though.
Posted Image

#10

HugeMinefan

Posted 01 March 2012 - 08:57 AM

yes, This will work duh:)
If i helped you!! Rep me :) --------------->
HugeMinefan

#11

HugeMinefan

Posted 02 March 2012 - 07:42 PM

Just a little bump so people can see:)
If i helped you!! Rep me :) --------------->
HugeMinefan

#12

dragisman
  • Location: France
  • Minecraft: dragisjeezus

Posted 02 March 2012 - 09:40 PM

AWESOME thank u so much I +'d u :) Diamonds for u
webkit-fake-url://E7ED9834-0502-4BE9-A8A7-ED6C78876B23/mca.png

#13

HugeMinefan

Posted 04 March 2012 - 07:38 PM

Thank You! Posted Image
If i helped you!! Rep me :) --------------->
HugeMinefan

#14

JellyFishPride

Posted 05 March 2012 - 06:23 AM

I need help my adfly dosent have the skip ad button at all it has is please wait it doesn't even change or anything

#15

cuddleable

Posted 17 August 2012 - 08:43 PM

what if there is no skip ad btton

#16

infinus5
    infinus5

    Zombie Killer

  • Members
  • 223 posts
  • Location: deep in the depths of a silver mine
  • Minecraft: infinus5

Posted 21 August 2012 - 02:16 AM

i am having the same problem as above
there is no "skip ad" button on the page for me

Posted Image


#17

joshyboy1357

Posted 21 August 2012 - 01:25 PM

View Postinfinus5, on 21 August 2012 - 02:16 AM, said:

i am having the same problem as above
there is no "skip ad" button on the page for me

press Ctrl U and it will take you too the page

but i got a problem (only sometimes) the var url isnt working and instead of starting with http://www.mediafire.com all the ones that dont work start with /go/

can anyone help

#18

boho555
    boho555

    Tree Puncher

  • Members
  • 13 posts

Posted 24 December 2012 - 01:47 PM

Mine dosnt even load the 5 sec thing it just says "Please wait.." But it wont load.Posted Image

#19

txtspeak
    txtspeak

    Redstone Miner

  • Members
  • 632 posts
  • Location: crash report and missing txture land
  • Minecraft: txtspeak

Posted 14 December 2013 - 05:26 PM

nice idea, but. how do you search

#20

SteevyT
    SteevyT

    Enderman Ender

  • Members
  • 8206 posts
  • Location: Purdue
  • Minecraft: SteevyT

Posted 14 December 2013 - 05:49 PM

So what happens if adfly looks like this?

Posted Image
My list of parts has gotten too long to post, so just go here if you want to see my computer.
http://pcpartpicker....evyT/saved/21PI