Jump to content

  • Curse Sites
Become a Premium Member! Help
Latest News Article

How to run Minecraft snapshots


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1

concernedparent
  • Location: Good ol minecraft (Of course)
  • Minecraft: hallo3219

Posted 06 February 2012 - 05:57 PM

How do i run them? I just don't know how to run the singleplayer clients for the most recent snapshot.
Posted Image

Register or log in to remove.

#2

minecraftlive
  • Location: Betelguese
  • Minecraft: miker676

Posted 06 February 2012 - 05:59 PM

replace the .jar in the bin with the snapshot .jar
Posted Image

#3

concernedparent
  • Location: Good ol minecraft (Of course)
  • Minecraft: hallo3219

Posted 06 February 2012 - 06:00 PM

I did it didn't work.
Posted Image

#4

TropicalDefeat
  • Minecraft: Cat_PurrsBOOM

Posted 06 February 2012 - 06:01 PM

Do you know how to get to the bin folder?
Posted Image

#5

Gothic-Burn

Posted 06 February 2012 - 06:01 PM

View Postconcernedparent, on 06 February 2012 - 06:00 PM, said:

I did it didn't work.
you have to rename the snapshot jar to " Minecraft.jar " without the quotation marks.
DON'T JUDGE ME! MY "EZZ" Key broke :( I cant type for crap now!!!!!!

#6

concernedparent
  • Location: Good ol minecraft (Of course)
  • Minecraft: hallo3219

Posted 06 February 2012 - 06:05 PM

yes i know how to move save files texturepacks etc, etc. So i now where to look.

View PostGothic-Burn, on 06 February 2012 - 06:01 PM, said:

you have to rename the snapshot jar to " Minecraft.jar " without the quotation marks.
I did that I am gonna test minecraft now.
Edit: Nope. Still not working.
Posted Image

#7

Sxvz
    Sxvz

    Stone Miner

  • Members
  • 83 posts
  • Location: Finland
  • Minecraft: Sxwz

Posted 06 February 2012 - 08:47 PM

Do you press  yes when launcher wants to update Minecraft? If you do, do NOT do that next time and it'll work. (So many do's on that sentence. -.-)

#8

AnonyBounc
  • Location: Computer Room... duh? o.o
  • Minecraft: AnonyBounc
  • Xbox:FS Bounc

Posted 06 May 2012 - 02:23 PM

what is my ip when i created a single player survival game? o.o "it's all so confusing"   EEUUHHGGG

#9

FutureNyanCat

Posted 06 May 2012 - 02:47 PM

View Postconcernedparent, on 06 February 2012 - 06:05 PM, said:

yes i know how to move save files texturepacks etc, etc. So i now where to look.


I did that I am gonna test minecraft now.
Edit: Nope. Still not working.
What kind of snapshot are you using?
One thing is: You didn't put the servers folder! Also, you have to back up your saves.

Posted Image

| YouTube: www.youtube.com/user/Jaden1291 | Forum: http://futurenyancat2002.prophpbb.com/ |

FutureNyanCat. The Nyan Cat of the Forum. Current Version: v120.0 (Despicable Kitty Update)