All users will need to merge their Minecraft Forum account with a new or existing Twitch account starting October 23rd. You can merge your accounts by clicking here. Have questions? Learn more here.
Dismiss
  • 0

    posted a message on internal exception java.net.socketexception connection reset
    "
    in the control panel, open device manager and right click on your ethernet card to open properties. under the advanced tab, change the value of "number of transmit buffers" to 512."

    This has worked for me, i played all day yesterday without issue and some of today
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on minecraft kills internet
    "
    in the control panel, open device manager and right click on your ethernet card to open properties. under the advanced tab, change the value of "number of transmit buffers" to 512."

    This has worked for me, i played all day yesterday without issue and some of today
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Sudden loss of connection
    advice from the other thread i linked to previously
    "
    in the control panel, open device manager and right click on your ethernet card to open properties. under the advanced tab, change the value of "number of transmit buffers" to 512."

    This has worked for me, i played all day yesterday without issue and some of today
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Minecraft disconnects my internet
    it seems to of worked for me as well.. nice one, thanks very much. early days though but so far no problems
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Sudden loss of connection
    holy crap.. there seems to be a shed load of bugs.. even though it's alpha i would of though the net code would of been one of the first things to sort when going post
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Minecraft disconnects my internet
    yep happens to me to, there is another thread with this problem that i have already posted in but it seems like it's being ignored.

    here it is viewtopic.php?f=17&t=34144&p=689221#p689221
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Sudden loss of connection
    +1 to Niclo, he worded it better than me but i am experiencing the exact same thing.. same as these people here

    viewtopic.php?f=17&t=40386
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Sudden loss of connection
    as i said in my initial post.... all other computers in the house can still connect to the net fine, minecraft runs on those fine. I have a cable connection on 50Mbit and i have no packet loss the other machines when minecraft kills this machine.

    thanks for the feedback and suggestion though
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Sudden loss of connection
    lol.. ok ignore everything i said....

    it still does the same thing.... although i wonder why i was okay twice earlier on.. dunno.. can't figure it out
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Sudden loss of connection
    ok, don't know if this is actually fixes it or there's something that happened in the win 7 update that rolled tuesday but i don't get the network dropping / halting now.

    I do however now run the exe as administrator where i wasn't before.

    I still get the random black screen of death though in the game that everyone else is getting so we'll see how it goes..might break again..

    im gonna test running it as normal like before to see if it was the windows update that cured it or if running as admin cures it.
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Sudden loss of connection
    bump
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Sudden loss of connection
    i get the same problem.

    i purchased the game last night and on my windows 7 machine it crashes with the same error and i lose all net connection but if i play it on the machine next to it (vista) is works fine. They are both plugged into the same router so it's not a router problem, it's not an ISP problem either as the other machine(s) in the house work fine at the same time as the crashing and it works fine on the other machines. It only happens in this game.

    All drivers are up to date including network (Atheros L1 v2.4.7.29).

    Hope this can be addressed and fixed soon else i can't play it as the other pc's in the house aren't mine i only used them for testing.
    Posted in: Legacy Support
  • To post a comment, please or register a new account.